greko11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλημερα Θελω μια βοηθεια για το πως θα κανω να λειτουργιση η tv. Hμε καινουργιος στα Linux και δεν τα καταφερνο. Η καρτα γραφικων ηνε η GeForce Gtx275 Λειτουργικο PCLinuxos 2010.1 KDE 4 Στην μια υποδοχη της καρτας εχω σηνδεμενη την οθονη του pc και στην αλη στην tv με καλωδιο HDMI ,και θελο να κανω εναλαγη για να βλεπω της τενιες στην tv . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν εκει πατησεις "Acquire EDID" θα τραβηξει τις πληροφοριες για αναλυση, refresh rate κλπ απο την τηλεοραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greko11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν εκει πατησεις "Acquire EDID" θα τραβηξει τις πληροφοριες για αναλυση, refresh rate κλπ απο την τηλεοραση... Αυτο το ηχα κανη χωρης να ξερο και μου αποθηκευη ενα αρχειο edid.bin το οπιο δεν το αναγνωριζη το σηστημα μου ,αν το ανηξο με αλο entitor μου το εμφανηζη κινεζικο και αμα δωκιμασω να το μετατρεψω μου βγαζη ηνε δυαδικο και δεν μπορο να το κανο τιποτα. Μηπως μεσα απο το synaptic μπορο να βαλο κατι για να μου διαβαζη τα αρχεια που ηνε σε καταληξη .bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να χρειάζεται να ανοίξεις το αρχείο (που είναι και binary, οπότε δεν υπάρχει και νόημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πριν αρχισω να λεω διαφορα για τον σουπερ-ουαου driver της nvidia, δοκιμασες να τη συνδεσεις πχ με καλωδιο dsub? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 αυτο το bin δεν πρεπει να το συμπεριλαβει στο xorg.conf του??Τουλαχιστον ετσι εχω κανει με το laptop για να βρει την σωστη θεση και να μην ειναι η μιση εικονα εξω απτο λαπτοπ.. λεω εγω τωρα... Option "CustomEDID" "DFP-0:/etc/X11/edid.bin" οπου DFP θα βαλεις CRT λογικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greko11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Οχι μονο με το HDMI το σηνδεσα ,αλα εχω καλοδιο τετιο τορα θα κανο μια δοκιμη . Παντος σας ευχαριστο για της απαντησεις σας, Eπεξεργασια Τορα που το σηνδεσα με το παραπανο καλωδιο νωμιζω προχωρισαμε στην τηλεοραση μου βγαζη το σημα ( pc ) και στην καρτα αλαξε η εικονα Αλα ακομα δεν καταφερα να την κανο εναλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.