Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για WAG200G ANNEX B (isdn)

chubros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ψάχνω κάποιο σχετικά "φρεσκο" firmware για το παραπάνω ρούτερ. Η Linksys

δίνει το Ver.1.01.06 (ETSI) ως νεότερο. Υπάρχει κάποιος να έχει κατι καλύτερο;;;

Δημοσ.

Κατ αρχην ευχαριστω για την απαντηση. Το εχεις δοκιμασει καθολου;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δυστυχως μετα απο παρα πολλες προσπαθειες δεν καταφερα τιποτα. Το ρουτερ δεν δεχεται κανενα firmware. Ουτε καν τα οριτζιναλ. Καμμια ιδεα; Δοκιμασα ακομη και tftp...

Δημοσ.

Τι εννοεις ουτε το οριτζιναλ? Καντου κανα hard reset με πατημενο το κουμπακι για κανα λεπτο και ξαναδοκιμασε..... περιεργα πραγματα παντως

Δημοσ.

Δυστυχώς καμμία τύχη. Δεν παιρνει ούτε το επίσημο 1,01,06 απο την Linksys. Δοκιμασα διάφορα τεχνασματα με το reset button(οτι μπορεσα να βρώ στο ίντερνετ). Παιζει κανενας τροπος να ανεβάσω το firmware εκτος μενού ρουτερ? Διαβασα για τον τροπο με tftp αλλά δεν κατάφερα τιποτα ακομη...

Δημοσ.

Ναι βαζω annex b. Αυτο που ειδα με καποιο προγραμματακι ειναι οτι το ρουτερ δινει σαν εγκατεστιμενη εκδοση την FFFF και οχι την 1.01.06 που λεει στο web interface. Παιζει να εχει φλασαριστει με λαθος firm. Απλα εχω 3 μερες που το παλευω χωρις αποτελεσμα και εχω φορτωσει. Ενα αλλο προγραμμα debrick αναφερει ενα h/w type mismatch. Ξερεις μηπως αν με console cable apo cisco router παιζει κανα κολπο μεσω σειριακης;;; Δεν μου ειναι ευκολο να φτιαξω jtag...

Δημοσ.

Η εστω οταν ξεκινα η διαδιακσια με τα 2 κοκκινα λεντακια να κλεισω τον browser και να συνδεθω με κανα αλλο προγραμμα και να κανω το upload; ( τι ειπα τωρα!)

Δημοσ.
Ναι βαζω annex b. Αυτο που ειδα με καποιο προγραμματακι ειναι οτι το ρουτερ δινει σαν εγκατεστιμενη εκδοση την FFFF και οχι την 1.01.06 που λεει στο web interface. Παιζει να εχει φλασαριστει με λαθος firm. Απλα εχω 3 μερες που το παλευω χωρις αποτελεσμα και εχω φορτωσει. Ενα αλλο προγραμμα debrick αναφερει ενα h/w type mismatch. Ξερεις μηπως αν με console cable apo cisco router παιζει κανα κολπο μεσω σειριακης;;; Δεν μου ειναι ευκολο να φτιαξω jtag...

οχι δεν παιζει με καλωδιο απο cisco.για κονσολα ειχα δει αο την μια σειριακη απο την αλλη ανοιγες ολο το linksys και ενωνες το σειριακο με καποια Pins πανω.πολυ κοπος χωρις λογο δηλαδη αν ειναι σε εγγυηση.την αναβαθμιση με καλωδιο να υποθεσω οχι ασυρματα.β.δοκιμασε απο αλλο pc.

οταν μπαινεις στον ρουτερ πανω δεξια τι εκδοση γραφει?τι firmware version δηλαδη.

Δημοσ.

Κατ αρχην στο web interface γραφει 1.01.06. Οταν ομως εβαλα ενα προγραμματακι που υποτιθεται πως ανεβαζει το firm μεσω tftp κλεινοντας και ανοιγωντας το ρουτερ μου ανεφερε σαν εγκατεστημενη εκδοση την FFFF και μετα δινοντας το αρχειο του firm εβγαζε h/w type mismatch. Εχω δοκιμασει απο 3 pc και 2 mac παντα μεσω lan και καρφωτη ip στην καρτα δικτυου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...