Προς το περιεχόμενο

CPU Temperature

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας :-)

Έχω το εξής πρόβλημα (μάλλον με τον επεξεργαστή έχει σχέση). Το PC Speaker σφυράει συνεχώς, και (μάλλον) είναι επειδή οι θερμορασίες της CPU είναι πάνω από 70... Είναι όντως αυτός ο λόγος και αν ναι, τι να αλλάξω; Το ανεμιστηράκι δουλεύει καλά, και το κουτί έχει και άλλα 2 12άρια αν δεν κάνω λάθος...

cputemperature.th.jpg

Τώρα που κατέβηκε στο 63-64 δεν σφυράει καθόλου... Και δεν πείραξα τίποτα, απλά κάποιες στιγμές (αρκετά συχνά) ανεβαίνει στο 70+... Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά;

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Ξήλωσε την ψήκτρα του επεξεργαστή και βάλε πάστα.

Τι επεξεργαστή έχεις;

Και της κάρτας γραφικών οι θερμοκρασίες δεν είναι καλές... :/

Δημοσ.
Ξήλωσε την ψήκτρα του επεξεργαστή και βάλε πάστα.

Τι επεξεργαστή έχεις;

Και της κάρτας γραφικών οι θερμοκρασίες δεν είναι καλές... :/

τον ε6300??

Δημοσ.

Ναι, Ε6300... Οκ πάστα μπορώ να βάλω... Πάντως για την κάρτα γραφικών (που όντως ψήνεται) είχα ψάξει και λέγανε ότι 75-80 ειναι συνηθισμένο για την συκγεκριμένη κάρτα, τώρα και μένα πολύ μου φαίνεται, αλλά τι μπορώ να της κάνω;

Για τον επεξεργαστή, άμα δεν αλλάξει κάτι, τι άλλο να κοιτάξω;

EDIT: Ποπο λέει 97 max η κάρτα, τώρα το είδα... Θα ήταν πριν που είχα ανοιχτό παιχνίδι......... Nice!!

Δημοσ.

Ναι, 6300, στραβωμάρα, φαίνεται και στο screenshot.

Δεν υπάρχει περίπτωση αν δουλεύει η ψήκτρα, πατάει καλά και έχει πάστα να συνεχίζει να δουλεύει σε αυτές τις θερμοκρασίες.

Υπολόγιζε πως θα πέσει ~20C κάτω idle και ~10C full load σε σχέση με τώρα.

Η κάρτα λογικά αν σταματήσει να βγάζει τόση ζέστη η cpu και βελτιώσεις κάπως το airflow του case ίσως πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δοκίμαζε εν ώρα gaming να βάζεις manual 100% rpm το φουρφουρι της.

Δημοσ.
Δεν νομίζω πως υπήρξε ποτέ υλοποίηση X1900Gt fanless.

παντοτε ειχα την απορια τι το βαζουν και καθολου :P

προσθεσε κανενα ανεμιστηρα στο κουτι σου ποιο ειναι και ποσα εχει?

Δημοσ.

2033 στροφες το fan? Σε Max? Μηπως εχει πιασει χνουδια πανω στα fans?

btw κατεβασα το εν'λογο προγραμμα και μου λεει οτι το TMPIN2 ειναι στος 120c. Τι ειναι το TMPIN2???

post-103086-129063095281_thumb.jpg

Δημοσ.

Κανε κι ενα ελεγχο στη cpu αναμεσα στον ανεμιστηρα και την ψυκτρα. Εκει συνηθως δημιουrγειται "κουβερτα" απο χνουδια που κλεινει τελειως τη διελευση αερα, και τις πιο πολλες φορες δεν ειναι και τοσο ευδιακριτο. Το εχω δει πολλες φορες αυτο πανω στη cpu.

Δημοσ.
2033 στροφες το fan? Σε Max? Μηπως εχει πιασει χνουδια πανω στα fans?

btw κατεβασα το εν'λογο προγραμμα και μου λεει οτι το TMPIN2 ειναι στος 120c. Τι ειναι το TMPIN2???

[ATTACH]31167[/ATTACH]

Ό,τι και να είναι, είναι πλασματική η ένδειξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...