privateer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5KO-t9EG_oE&feature=player_embedded[/ame]
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι οκ, καταλαβαινω το δεξια αριστερα, εστω και λιγο ταρακουνημα πανω κατω....Αυτη ομως κανει λες και παιζει εξομειωτη πτησης και κανει κατακορυφα και βουτιες !
Skylined Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μαλλον θα ειναι καλη και για ερωτικα videos. :lol: αν έκλεινε το φως η αίσθηση της εικονικής πραγματικότητας θα ήταν ακόμα πιο καλή
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι οκ, καταλαβαινω το δεξια αριστερα, εστω και λιγο ταρακουνημα πανω κατω....Αυτη ομως κανει λες και παιζει εξομειωτη πτησης και κανει κατακορυφα και βουτιες ! Ε ναι, είναι λίγο δύσκολο αλλιώς να κάνει εξομοίωση του να σε τραβάει όταν τρέχεις ή να φεύγεις μπροστά όταν φρενάρεις. Μου θυμίζει ένα coin op που δούλευε κάπως έτσι.
activex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πω μου θύμισε στον Αυλώνα τους προσομοιωτές-εξομειωτές αρμάτων, ωραία εμπειρία με ps1 γραφικά όταν το έβλεπες από έξω έτσι σαν τρελό πήγαινε , αλλά μέσα η αίσθηση ήταν αρκετά έως πολύ πειστική.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δραμαμίνη! ανακάτεμα! Το μόνο που λείπει είναι,θήκη για τον φραπέ...θα μένει πάντα φρέσκος με τόσο κούνημα . Ωραία κατασκευή πάντως! btw [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QGZ6I4XaXIM&feature=player_embedded[/ame]
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πάντως για space sim θα ήταν ό,τι πρέπει. Αν βέβαια βάλεις τέτοια καρέκλα στο σπίτι, αποχαιρέτα την, την (Ζ)ζωή που φεύγει.
vagarap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Κάθε σοβαρός gamer θα ήθελε να έχει και μια τέτοια... Αλλά αν αυτή η καρέκλα βγει στην αγορά νομίζω ότι κάποιος θα πετάξει..από την καρέκλα.
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τις σακουλες για οταν τα βγαλει ολα που τις εχει ακριβως στην καρεκλα ? Μην εξετασουμε το θεμα πιασιματος με τετοιο κουνιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.