vamitrou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδια, έχω ένα προβληματάκι και ποστάρω μπας και έχει συναντήσει και κάποιος άλλος το ίδιο. Προσπαθώ να κάνω compile ενα αρχείο με flag -lftd2xx, αλλά μου βγάζει error: >/usr/bin/ld: cannot find -lftd2xx Το αποτέλεσμα της εντολής ls -l /usr/lib/ | grep ftd2xx είναι το εξής: >debarm:/home# ls -l /usr/lib/ | grep ftd2xx lrwxrwxrwx 1 root root 34 Jun 4 00:01 libftd2xx.so -> /usr/local/lib/libftd2xx.so.0.4.16 lrwxrwxrwx 1 root root 34 Jun 4 00:02 libftd2xx.so.0 -> /usr/local/lib/libftd2xx.so.0.4.16 Τρέχω debian linux σε board με ARM επεξεργαστή. Την συγκεκριμένη βιβλιοθήκη την έχω εγκαταστήσει στο Ubuntu και παίζει κανονικά. Να τονίσω ότι μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τα αρχεία στο /usr/local/lib υπάρχουν ή τα symlinks είναι νεκρά; Σε κάθε περίπτωση, σβήσε τα symlinks από το /usr/lib και τρέξε > sudo ldconfig και μετά ξαναδοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamitrou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η βιβλιοθήκη αυτή μόλις πληροφορήθηκα ότι είναι για x86 αρχιτεκτονική και μάλλον γιαυτό και δεν την βρίσκει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την μετατρέψουμε σε arm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.