Adon1s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 παιδια δεν ηξερα πως υπηρχε παρομοιο ΘΕΜΑ (προς αποφυγη παρεξηγησεων προσπαθω να χρησιμοποιω οσο περισοτερο τν ελληνικη γλωσσα,αντι για Thread γραφω θεμα κλπ..πειτε με γραφικο,κολλημενο οτι θελετε....τουλαχιστον εστω και ελαχιστα νοιωθω πως προσπαθω...)
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 προς αποφυγη παρεξηγησεων προσπαθω να χρησιμοποιω οσο περισοτερο τν ελληνικη γλωσσα ....τουλαχιστον εστω και ελαχιστα νοιωθω πως προσπαθω... προς αποφυγη παρεξηγησεων προσπαθω να χρησιμοποιω οσο περισοτερο τν ελληνικη γλωσσα περισοτερο τν τν τν τν
pournaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τα φωνήεντα κάθονται βαριά στο στομάχι. Μπα, τα φωνηεντα δημιουργουν παρεξηγησεις
zeniath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω ομως,για ποιο λογο καποιες σχολες στα ΤΕΙ το αντικειμενο με το οποιο ασχολουνται να ειναι κατα καποιο τροπο ποιο "ειδικευμενο".. Εννοω οτι στο λινκ ειδα ενα τμημα "ανακαινισης κτηριων" η καπως ετσι...θα μπορουσε να ειναι μια ειδικευση απο το αντιστοιχο τμημα αρχιτεκτονικης των ΑΕΙ..δηλαδη ενας αποφοιτος της αρχιτεκτονικης να "παρει" ως ειδικευση την ανακαινιση κτηριων.. Οπως επισης το τμημα "προστασιας πριβαλλοντος" να ειναι μια "ειδικευση" ενος πτυχιουχου του Βιολογικου και παει λεγοντας εσεις τι πιστευετε? πιστεύεις δηλαδή ότι την ίδια γνώση στο αντικείμενο έχει ένας καθαρά Ηλεκτρονικός (απο ΤΕΙ) και ένας Φυσικός με Κλάδο Ηλεκτρονικής που κάνει ~7 μαθήματα πάνω στην Ηλεκτρονική; Καταντάει βλακεία να συζητιέται αυτό το θέμα πια, ΤΕΙ - ΑΕΙ και πάει λέγοντας. Καθίστε σφαχτείτε έτσι και αλλιώς όλα αυτά είναι αρλούμπες, κάτσε να βγείτε στην αγορά εργασίας να βρείτε δουλειά και αφήστε της μαλακίες της Ελληνίδας μάνας και του τελειωμένου καθηγητή 2Βάθμιας εκπαίδευσης να λένε ότι θέλουν. Αν δεν ξέρεις το αντικείμενο σου και δεν το αγαπάς δε θα κάνεις τίποτα στην ζωή σου. Το δημόσιο μας τελείωσε παίδες...
Blondeamon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Οχι ρε αστους να σφαχτουν λίγο ακόμα. Ο κτηνίατρος θα σκίσει τα ιμάτια του να μας αποδείξει πόσες κλάσεις ανώτερος είναι απο αυτούς τους τειτζηδες.
Evgenios1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ontopic: Υπαρχει τετιιο ενδεχομενο? 22 ποστ και ουτε ενα να απανταει το ερωτημα του threadstarter.
moldovan20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 χωρις παρεξηγηση απο τα ατομα που τελειωσαν ηή φοιτουν σε ΤΕΙ αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω πως δεν γινεται να μπερδευουμε τα...πεη με τις βουρτσες.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επειδη φοιτω σε ΑΕΙ δεν μπορω να φανταστω πως υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 ιδρυματων.....ΠΙΣΤΕΥΩ πως αλλο επιπεδο το ενα αλλο το αλλο.... Είμαι 4ο έτος στο TEI Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας...Φέρε μου έναν από ΑΕΙ Αγρονόμων Τοπογράφων που κάνουμε τα ίδια μαθήματα, να δούμε ποιος ξέρει πιο πολλά και ποιος μπορεί να βγει στο επάγγελμα στην πράξη (Στο λέω αυτό γιατί έχω φίλους στο συγκεκριμένο ΑΕΙ) .Μιλάω για το συγκεκριμένο τμήμα που γνωρίζω , δε γενικεύω τίποτα .Και δεν είμαι της άποψης ΑΕΙ>ΤΕΙ ή ΤΕΙ>ΑΕΙ αυτά είναι για τις προηγούμενες γενιές
Vasilis89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 τι σφάζεστε ρε παιδιά... όλοι θα γίνουν πανεπιστήμια και το ποιος είναι καλύτερος θα τα αποφασίσει η αγορά εργασίας... ΑΝΤΕ ΡΕ UNIVERSITY OF KAVALA ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ACADEMIC CLOTHES ---------- Προσθήκη στις 04:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:15 ---------- Είμαι 4ο έτος στο TEI Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας...Φέρε μου έναν από ΑΕΙ Αγρονόμων Τοπογράφων που κάνουμε τα ίδια μαθήματα, να δούμε ποιος ξέρει πιο πολλά και ποιος μπορεί να βγει στο επάγγελμα στην πράξη (Στο λέω αυτό γιατί έχω φίλους στο συγκεκριμένο ΑΕΙ) .Μιλάω για το συγκεκριμένο τμήμα που γνωρίζω , δε γενικεύω τίποτα .Και δεν είμαι της άποψης ΑΕΙ>ΤΕΙ ή ΤΕΙ>ΑΕΙ αυτά είναι για τις προηγούμενες γενιές εσείς καλά καλά δεν έχετε δικαιώματα.... βγάζεις και γλώσσα? πάντως είναι πολύ περίπλοκη η συζήτηση και τώρα που ελευθερώνετε η αγορά των μηχανικών εμείς οι τειτζίδες χάνουμε ένα μεγάλο χαρτί.
moldovan20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Όχι και δεν έχουμε δικαιώματα .Από τις σχολές με τα περισσότερα ...
Tenshi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μήν σκίσετε ακόμα τις ζαρτιέρες σας για το prestige του ιδρύματος που φοιτείτε...αμφότεροι στην ανεργία,χέρι χέρι.
moldovan20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μήν σκίσετε ακόμα τις ζαρτιέρες σας για το prestige του ιδρύματος που φοιτείτε...αμφότεροι στην ανεργία,χέρι χέρι. Προσωπικά δε με αγχώνει το θέμα
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι ρε μλκς ούτε ένα τήβεννο ή πως σκατά το λένε δε μας δίνουν. Τουλάχιστον να μυρίζει η ανωτερίλα απο χιλιόμετρα... Στο φλέιμ μας όμως: Τα έχουμε ξαναπεί υπάρχουν τα ΑΕΙ κ τα ΤΕΙ. Και τα 2 έχουν εξίσου καλές σχολές και σχολές του φαλλού. Και δεν είναι απαραίτητα αυτές με τα ονόματα που ξενίζουν. Είναι αυτές που μπαίνει ο άλλος και βγαίνει χωρίς να κατάλαβε οτι σπούδασε, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο στα μπουζουκοταβερνειομάγαζα απ'οτι στις αίθουσες και τα αναγνωστήρια.
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Είναι αυτές που μπαίνει ο άλλος και βγαίνει χωρίς να κατάλαβε οτι σπούδασε, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο στα μπουζουκοταβερνειομάγαζα απ'οτι στις αίθουσες και τα αναγνωστήρια. Ναι, αυτό εξαρτάται όμως καθαρά από τον φοιτητή. Θα μου πεις, το επίπεδο ενός τμήματος ορίζεται εν μέρει -μπορεί και εξ ολοκλήρου- από τους φοιτητές του, σωστά; Όχι πάντα, μπορεί να γίνεται σωστή δουλειά αλλά η συγκεκριμένη φουρνιά να είναι μούφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις