marios_geo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Βεβαια ,αφου θα εχει ελλειπη προσοντα γιατι να μην τον απολυσεις αν βρεθει ατομο με καλυτερα project και πιο πολα πτυχια; Ορίστε ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα. Σου προτείνω να μην φύγεις από τις σπουδές σου ποτέ, να έχεις διαρκώς περισσότερα προσόντα. Στο κάτω κάτω, τόσοι τοίχοι υπάρχου, τί θα κρεμάσεις; Πόστερ;
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ορίστε ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα. Σου προτείνω να μην φύγεις από τις σπουδές σου ποτέ, να έχεις διαρκώς περισσότερα προσόντα. Στο κάτω κάτω, τόσοι τοίχοι υπάρχου, τί θα κρεμάσεις; Πόστερ; Συγνωμη που στο χαλαω αλλα ισχυει.Αν εμφανιστει αλλος με πειρισσοτερα προσοντα γιατι να μην σε απολυσουν;Αρα προσεχεις να εχεις προσοντα.Δεν επαναπαυεσαι στο οτι εχεις πειρα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και για να τελειωνουμε εγω δεν ειπα κανεναν κατωτερο απο κανεναν. Εχε χαρη που η ωρα ειναι περασμενη, γιατι αλλιως θα εκανα multiquote τωρα οσα (δεν) ειπες. Συγνωμη που στο χαλαω αλλα ισχυει. Φερε μας μερικα παραδειγματα.
marios_geo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Συγνωμη που στο χαλαω αλλα ισχυει.Αν εμφανιστει αλλος με πειρισσοτερα προσοντα γιατι να μην σε απολυσουν;Αρα προσεχεις να εχεις προσοντα.Δεν επαναπαυεσαι στο οτι εχεις πειρα.. Και πάλι ορίστε ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ. Γιατί ως γνωστόν οι επεξεργαστές δεν παράγονται στο εργαστήρι της intel, αλλά στο ΤΕΙ πληροφορηκής Σίνδου, εκεί που παράγονται προσόντα. Άστο, μην επιμένεις. Είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα πώς δουλεύουν τα R&D τμήματα.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εχε χαρη που η ωρα ειναι περασμενη, γιατι αλλιως θα εκανα multiquote τωρα οσα (δεν) ειπες. Φερε μας μερικα παραδειγματα. Γιατι αν σου πω περιπτωσεις που τους απελυσαν και οπηραν αλλους θα τους ξερεις;Αρα σε παρακαλω πολυ μην τρολαρεις το τοπικ. Ντρεπομαι για λογαριασμο σου.Πωπω.Τρολινγκ;Απαραδεκτο Και πάλι ορίστε ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ. Γιατί ως γνωστόν οι επεξεργαστές δεν παράγονται στο εργαστήρι της intel, αλλά στο ΤΕΙ πληροφορηκής Σίνδου, εκεί που παράγονται προσόντα. Άστο, μην επιμένεις. Είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα πώς δουλεύουν τα R&D τμήματα. Καλα εσυ δεν εισαι καν αστειος.Κρυωσα..
marios_geo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλα εσυ δεν εισαι καν αστειος.Κρυωσα.. Μπορείς πολύ εύκολα να σκεπαστείς με ένα πτυχίο σου. Μην πάνε χαμένα τόσα προσόντα.
kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Τι σπουδάζεις; Ο γραπτός σου λόγος δείχνει πως προφανώς είσαι φοιτήτρια ακόμη και σίγουρα νεαρής ηλικίας. Εάν φυσικά όχι, τότε παραπέμπει αλλού. Για να μην ψάχνω λοιπόν την...αρχή του θρέντ, απάντησε στην ερώτηση μου,αν θέλεις φυσικά.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Τι σπουδάζεις; Ο γραπτός σου λόγος δείχνει πως προφανώς είσαι φοιτήτρια ακόμη και σίγουρα νεαρής ηλικίας. Εάν φυσικά όχι, τότε παραπέμπει αλλού. Για να μην ψάχνω λοιπόν την...αρχή του θρέντ, απάντησε στην ερώτηση μου,αν θέλεις φυσικά. Δε4ν ειμαι φοιτητρια εχω τελειωσει και δεν ειμαι τοσο νεαρης ηλικιας.Μην πιστευεις οτι βλακεια διαβαζεις. Αυτο παραπεμπει αλλου και εκει δεν μπορω να βοηθησω..
kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Θα παίζουμε πολύ ώρα τη κολοκυθιά; Τι σπούδασες λοιπόν; Δεν πιστεύω ότι βλακεία,διαβάζω. Απλώς ο γραπτός λόγος δίνει μια πρώτη ιδέα για το επίπεδο του συνομιλητή. Το άν γίνεται επίτηδες ή οχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Με σωστό και μεστό γραπτό λόγο,μπορεί ο εκάστοτε να πάρει τα γραφόμενα σου, πιο σοβαρά. Εκτός και αν ο σκοπός σου δεν είναι αυτός. Για τον οποίο,πάλι δε μου πέφτει λόγος.
saya Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Θα παίζουμε πολύ ώρα τη κολοκυθιά; Τι σπούδασες λοιπόν; Δεν πιστεύω ότι βλακεία,διαβάζω. Απλώς ο γραπτός λόγος δίνει μια πρώτη ιδέα για το επίπεδο του συνομιλητή. Το άν γίνεται επίτηδες ή οχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Με σωστό και μεστό γραπτό λόγο,μπορεί ο εκάστοτε να πάρει τα γραφόμενα σου, πιο σοβαρά. Εκτός και αν ο σκοπός σου δεν είναι αυτός. Για τον οποίο,πάλι δε μου πέφτει λόγος. |Και βεβαια δινει. Απλα αυτο δεν μπορουν να το καταλαβουν ολοι..πρεπει να εχεις διαβασει πολλα βιβλια για να το κανεις αυτο. Και αμφιβαλλω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παρακαλώ οι προσωπικές επιθέσεις να σταματήσουν άμεσα. Αν θεωρείτε ένα μήνυμα προβληματικό, στείλτε αναφορά και μην απαντάτε. Ούτε facepalms, ούτε "είσαι τρολ", ούτε πεθερές, αστειάκια, θα ρίξω το επίπεδο και λοιπές αποστροφές που κατέκλυσαν τις δύο τελευταίες σελίδες. Δεν πρόκειται να επανέλθω με συστάσεις. Είμαι βέβαιος για τη συνεργασία σας, επομένως ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pournaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Θα παίζουμε πολύ ώρα τη κολοκυθιά; Τι σπούδασες λοιπόν; Δεν πιστεύω ότι βλακεία,διαβάζω. Απλώς ο γραπτός λόγος δίνει μια πρώτη ιδέα για το επίπεδο του συνομιλητή. Το άν γίνεται επίτηδες ή οχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Με σωστό και μεστό γραπτό λόγο,μπορεί ο εκάστοτε να πάρει τα γραφόμενα σου, πιο σοβαρά. Εκτός και αν ο σκοπός σου δεν είναι αυτός. Για τον οποίο,πάλι δε μου πέφτει λόγος. Δεν προκειται να σου απαντησει, οπως δεν εκανε ποτε, ουτε τοτε στο μεγαλο θεμα με τα πανεπιστημια που οποιος κι αν τη ρωτησε, του απαντησε με εκατο διαφορετικες απαντησεις και καμμια για το τι σπουδασε Οποτε μην κουραζεσαι αδικα.
saya Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δεν απανταω γιατι δεν εχει σημασια. Ποιος ο λογος; Για να μου την λετε μετα και για αυτο;
zeniath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καταλάβετε ότι ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι δημιούργημα κάποιων για να πηγαίνουν μετά τα φυντάνια από την μία και από την άλλη πλευρά και να σφάζονται και να μην ασχολούνται με την ουσία του πράγματος. Όλοι άνεργοι, όλοι εργαζόμενοι. Τι σχέση έχει; Πιο το νόημα; Άμα είσαι καλός βρίσκεις δουλειά, αν δεν είσαι δεν βρίσκεις. Παρακαλώ τους moderators από τούδε και στο εξής, να κλειδώνουν οποιοδήποτε θέμα για ΑΕΙ vs ΤΕΙ γιατί, και υπάρχουν 3000 άλλα παρόμοια και όλα έχουν καταλήξει με τον ίδιο τρόπο. Σφάζονται φαντασμένοι πτυχιούχοι μεταξύ τους χωρίς νόημα, χωρίς επίπεδο (νομίζουν ότι έχουν αλλά απλά αυτό λέγεται "ακαδημαϊκό ξεκατίνιασμα"). Το "Μπλα Μπλα" σημείο του φόρουμ το έχουμε παραχέσει τον τελευταίο καιρό τόσο που τουλάχιστον εγώ δεν ασχολούμαι πλέον. Αυτό δίχνει ότι μάλλον όλοι οι πτυχιούχοι εδώ μέσα άνεργοι είναι και δουλειά δεν έχουν κάθονται και ξεκατινιάζονται σαν γεροντοκόρες στο χωριό. Προς θεού, είπαμε είναι χαλαρή κουβέντα, αλλά το επίπεδο αυτού του section του forum έχει πάει στα τάρταρα... :angry: Over and out.
digia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 λοιπον το βασικο θεμα ειναι οτι στο εξωτερικο αν πας να βρεις μια δουλεια αντιμετωπιζουν σαν ισους τους αποφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ ... των ΑΕΙ εχουν πιο πολλες γνωσεις θεωρητικες ενω των ΤΕΙ πρακτικες .... το θεμα ειναι οτι στο ελλαδισταν εφτιαχναν σχολες χωρις να καθοριζουν τα επαγγελματικα δικαιωματα και χωρις να τα διαχωριζουν οποτε γιαυτο και γινεται αυτο το χαος και ολοι γκρινιαζουν !!! Το θεμα ειναι οτι οταν πας να βγεις στην αγορα εργασιας δεν ζητανε ΜΟΝΟ ενα χαρτι αλλα και πολλα αλλα πραγματα μαζι με αυτο !!! Οσο για τα ΤΕΙ δεν ειναι καθολου κατωτερα ο φοιτητης κανει καλη την σχολη οχι η σχολη τον φοιτητη αγαπητη σαγια και οσο για την πειρα ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ και στην ελλαδα και στο εξωτερικο ειναι το πρωτο που κοιταζουν και στο λεω απο προσωπικη πειρα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις