pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εννοειται οτι αν σου ερθει καλυτερος αποφοιτος θα τοιν απολυσεις τον παλιο;Γιατι οχι;Ασε που η τεχνολογια προχωραει.Και ετσι οπως θα εχει ελλειπη προσοντα και θα ειναι και ανμενημερωτος δεν θα τον παιρνουν και ποθενα.Και αν τον παρουν μπορει να τον προσταζει κανενας μικροτερος με καλυτερο πτυχιο κ<ι εχει πολυ γελιο.. Συνεχιζεις να λες τελειως ακυρα. Οτι δηλαδη ο πτυχιουχος (που μπορει να μεινει ανεργος 2-3 χρονια) μετα θα εχει πειρα και θα ειναι μεσα στην τεχνολογια, ενω ο αλλος που ηδη εχει πειρα και που ηδη δουλευει πανω στο αντικειμενο της τεχνολογιας θα μεινεια ανενημερωτος και στασιμος. Αυτα μονο στο δικο σου παραλληλο συμπαν. Η λεξη εχω πειρα αυτο ακριβως σημαινει, οτι ενημερωνομαι, οτι δουλευω πανω στο αντικειμενο μου, οτι τελικα γινομαι καλυτερος πανω σε αυτο που κανω. Εχω πειρα αλλα δεν ξερω τιποτε... δε γινεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εννοειται οτι αν σου ερθει καλυτερος αποφοιτος θα τοιν απολυσεις τον παλιο;Γιατι οχι;Ασε που η τεχνολογια προχωραει.Και ετσι οπως θα εχει ελλειπη προσοντα και θα ειναι και ανμενημερωτος δεν θα τον παιρνουν και ποθενα.Και αν τον παρουν μπορει να τον προσταζει κανενας μικροτερος με καλυτερο πτυχιο κ<ι εχει πολυ γελιο.. Αυτο στα bold πως προκυπτει?
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Συνεχιζεις να λες τελειως ακυρα. Οτι δηλαδη ο πτυχιουχος (που μπορει να μεινει ανεργος 2-3 χρονια) μετα θα εχει πειρα και θα ειναι μεσα στην τεχνολογια, ενω ο αλλος που ηδη εχει πειρα και που ηδη δουλευει πανω στο αντικειμενο της τεχνολογιας θα μεινεια ανενημερωτος και στασιμος. Αυτα μονο στο δικο σου παραλληλο συμπαν. Βεβαια ,αφου θα εχει ελλειπη προσοντα γιατι να μην τον απολυσεις αν βρεθει ατομο με καλυτερα project και πιο πολα πτυχια;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σαγια θελω να δουλεψω στην επιχειρηση που θα ανοιξεις. Πλιζ.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτο στα bold πως προκυπτει? φου εχεις μαθει την δουλεια στο ποδι μαλλον δεν την ξερεις σε βαθος.Απλα εχεις μαθει μια δουλεια και την κανεις. Σαγια θελω να δουλεψω στην επιχειρηση που θα ανοιξεις. Πλιζ. Με τιποτα, εισαι παναθηναικος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Με τιποτα, εισαι παναθηναικος. Και τιποτενιος ΤΕΙτζης να συμπληρωσω Ουτε για καθαριστρια δεν κανω σε επιχειρηση ΑΕΙτζη.
thanocaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σάγια, τα προσόντα έρχονται τόσο με την εκπαίδευση όσο και με την εμπειρία. Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, αλλά θα παραθέσω τα λεγόμενά μου.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και τιποτενιος ΤΕΙτζης να συμπληρωσω Κυριως παναθηναικος
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Βεβαια ,αφου θα εχει ελλειπη προσοντα γιατι να μην τον απολυσεις αν βρεθει ατομο με καλυτερα project και πιο πολα πτυχια; Μεσα στα προσοντα ενος ανθρωπου ειναι και η πειρα, δεν ειναι ξεκομενο κομματι.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, αλλά θα παραθέσω τα λεγόμενά μου. Καλα αν σε απολυσουν για ατομο με πιο πολλα τυπικα προσοντα και την μιση πειρα.Αυτο να τους πεις. Εχουν γινει και αυτα παιδια.Μην χαιρεστε.Αρα μια που δεν μιλαμε για δημοσιο και δεν ειναι βρηκα μια καρεκλα και καθησα εννοειται μπορει να σου φαει την θεση μικροτερος και με λιγοτερη πειρα αλλα περισσοτερα τυπικα πριοσοντα.Εχουν γινει πολλες φορες.Τεσπα ,μην σας χαλασω την δημοσιουπαλληλικη ονειροπωληση, τωρα καθησα , δεν με σηκωνει τιποτα.
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλα αν σε απολυσουν για ατομο με πιο πολλα τυπικα προσοντα και την μιση πειρα.Αυτο να τους πεις. Αυτο μονο στο δημοσιο, κανενας ιδιωτης επαγγελματιας δε ρισκαρει να χαλασει κατι σιγουρο που του δουλευει σωστα, για να παρει καποιον απλα επειδη εχει μερικα πτυχια, και στο τελος να του παει τη δουλεια πισω.
thanocaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δουλεύω freelancer οπότε δεν μπορεί να με απολύσει κανένας. Παρόλαυτά, θα έχω υπ' όψιν ότι η αγορά εργασίας κινείται έτσι ακριβώς και θα ενημερώσω όλους τους γνωστούς μου υπαλλήλους ή εργοδότες ώστε να είναι ενήμεροι. Η δουλειά μου εδώ τελείωσε. Ευχαρσιτώ.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτο μονο στο δημοσιο, κανενας ιδιωτης επαγγελματιας δε ρισκαρει να χαλασει κατι σιγουρο που του δουλευει σωστα, για να παρει καποιον απλα επειδη εχει μερικα πτυχια, και στο τελος να του παει τη δουλεια πισω. Γιατι να του παει πισω;Μπορει να παρει καποιον πιο επιτυχημενο απο εσενα σε μια αλλη εταιρεια. Εγώ δουλεύω freelancer οπότε δεν μπορεί να με απολύσει κανένας. Παρόλαυτά, θα έχω υπ' όψιν ότι η αγορά εργασίας κινείται έτσι ακριβώς και θα ενημερώσω όλους τους γνωστούς μου υπαλλήλους ή εργοδότες ώστε να είναι ενήμεροι. Η δουλειά μου εδώ τελείωσε. Ευχαρσιτώ. To θεμα ειναι οτι μια χαρα γινονται και αυτα. Μια χαρα αν μεινεις πισω στην δουλεια σου στον ιδιωτικο τομεα μπορουν να σε αντικαταστησουν με καποιον μικροτερο ,περισσοτερα προσοντα ,πιο συγχρονες μεθοδουςπου εχει δουλεψει σε ακλη εταιρεια η εξωτερικο.Αν δεν γινοταν αυτα δεν θα ειχατε λογο να λυσατε οτι μονο η πειρα μετραει.Τεσπα .Ειμαι κακος ανθρωπος και το ξερω..
LongTom Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε. Αφού η κοπέλα δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας και έκανε τουλάχιστον 2 φορές κολωτούμπα στα λεγόμενα της,προσπαθείτε να βγάλετε λογικό συμπέρασμα/συζήτηση; Αφήστε το να πάει το παλιάμπελο να μείνουμε και on-topic.
saya Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε. Αφού η κοπέλα δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας και έκανε τουλάχιστον 2 φορές κολωτούμπα στα λεγόμενα της,προσπαθείτε να βγάλετε λογικό συμπέρασμα/συζήτηση; Αφήστε το να πάει το παλιάμπελο να μείνουμε και on-topic. Α δηλαδη στην αγορα εργασιας δεν υπαρχουν ατομα με λιγοτερη πειρα και περισσοτερα προσοντα που ειναι ανωτερα απο αλλους μεγαλυτερεους με πιο πολλη πειρα; Και τους λενε φερε μου πχ καφε.Καλα δεν γινονται αυτα ποτε.. με χρονολογικη σειρα παει.Ο πιο μεγαλος σε υπηρεσια-πειρα ειναι και ο προυσταμενος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις