Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Μηπως ξερετε κανα νεοτερο σχετικα με την ενοποιηση των τει που λενε οτι θα κανουν και πως αυτα θα ενωθουν και ποια θα πάνε που...

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση απο τα ατομα που τελειωσαν ηή φοιτουν σε ΤΕΙ αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω πως δεν γινεται να μπερδευουμε τα...πεη με τις βουρτσες.....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επειδη φοιτω σε ΑΕΙ δεν μπορω να φανταστω πως υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 ιδρυματων.....ΠΙΣΤΕΥΩ πως αλλο επιπεδο το ενα αλλο το αλλο....

Δημοσ.
Τι ηλίθιο θρεντ κράχτης είναι αυτό πάλι τώρα? Κικ και μπαν τους απο πάνω ασαπ.

δεν ξερω αν το λες με χιουμοριστικο πνευμα αλλα σε περιπτωση που δεν το κανεις τεκμηριωσε μου αυτη την.."απαιτηση"...

φιλικα

Δημοσ.
χωρις παρεξηγηση απο τα ατομα που τελειωσαν ηή φοιτουν σε ΤΕΙ αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω πως δεν γινεται να μπερδευουμε τα...πεη με τις βουρτσες.....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επειδη φοιτω σε ΑΕΙ δεν μπορω να φανταστω πως υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 ιδρυματων.....ΠΙΣΤΕΥΩ πως αλλο επιπεδο το ενα αλλο το αλλο....

αυτη η απαντηση καταρχην νομιζεις πως σε τιμαει κ αρμοζει σε καποιον φοιτητη αλλου επιπεδου η ΑΕΙ οπως θελεις να λεγεσε??γτ με αυτη την απαντηση μονο αει δεν δειχνεις να εισαι.....δευτερον να σου θημισω πως υπαρχουν τμηματα τει που γινετε τρελη δουλεια κ με υψηλοτερες βασεις σε σχεση με κατι αλλα πανεπιστημια .....σε αντιθεση με κατι πανεπιστημια της πλακας που εχουν ιδρηθει μονο κ μονο για να τα αρπαζουν καθηγιτες δημοσιοι υπαλληλοι της κακιας ωρας κ να κοκορευοντε για επιπεδο μερικοι αλλοι......κ στη τελικη δεν μπορω να καταλαβω αυτη την ανοητη λογικη που επικρατει γτ δηλαδη να καταδικαζουμε καποια σχολη τει στην οποια γινετε σοβαρη δουλεια κ να επικροτουμε κατι πανεπιστημια της πλακας που εινε μονο κ μονο για το θεαθηναι κ για να εξηπυρετουν απωτερους σκοπους επειδη θελουν καποιοι να λεγοντε πρυτανεις κ κοσμητορες??λεω εγω τωρα!!!!!

Δημοσ.

καταρχας ναι,ειμαι φοιτητης στην κτηνιατρικη σχολη θεσσαλονικης,επομενως σου ελυσα μια απορια/αμφιβολια σου

απο την αλλη αυτα που γραφω δεν τα γραφω ουτε γιατι το κανω επιτηδες ουτε για καποιο αλλο λογο,απλα ειναι η αποψη που καλως η κακως,μαλλον κακως,μας εχουν μπολιασει στον εγκεφαλο,και αυτη η παραδοχη που κανω οντως με τιμαει γιατι οπως βλεπεις δεν απανταω με αλλοπροσαλα η τρελα επιχειρηματα

και ναι,οντως υπαρχουν πανεπηστημιακια της πλακας που γινονται για το θεαθηναι και για να τα παιρνουν διαφοροι εμπλεκομενοι,δεν διαφωνω....

απλως καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου...

φιλικα

Δημοσ.

καταρχας ναι,ειμαι φοιτητης στην κτηνιατρικη σχολη θεσσαλονικης,επομενως σου ελυσα μια απορια/αμφιβολια σου

απο την αλλη αυτα που γραφω δεν τα γραφω ουτε γιατι το κανω επιτηδες ουτε για καποιο αλλο λογο,απλα ειναι η αποψη που καλως η κακως,μαλλον κακως,μας εχουν μπολιασει στον εγκεφαλο,και αυτη η παραδοχη που κανω οντως με τιμαει γιατι οπως βλεπεις δεν απανταω με αλλοπροσαλα η τρελα επιχειρηματα

και ναι,οντως υπαρχουν πανεπηστημιακια της πλακας που γινονται για το θεαθηναι και για να τα παιρνουν διαφοροι εμπλεκομενοι,δεν διαφωνω....

φιλικα

μιλάς για τει χωρίς να ξέρεις τι γίνεται μιας και το αντικείμενό σου υπάρχει μόνο σε αει. δυστυχώς είσαι σε μια θέση που δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα τις διαφορές οπότε καλό θα ήταν να μην μιλάς με λόγια -ράδιο αρβύλα-

Δημοσ.

φιλικα

μπορει να μη απαντας με τρελα επιχειρηματα αλλα να μην μπερδευοντε τα πεη με τις βουρτσες ξερεις να το λες.......η επιθετηκοτητα μου δεν εινε προς εσενα αλλα προς ολα εκεινα τα ρεμαλια που θελουν να λεγοντε καθηγητες κ πρυτανεις κ μπολιαζουν στα κεφαλια των φοιτητων αει μαζι κ στο δικο σου αυτες τις αποψεις χωρις να ξερουν καν το τι σημαινει τει με αποτελεσμα να μας θεωρουν κατωτατου επιπεδου....βεβαια ο θεος αγαπαει το κλεφτη αλλα αγαπαει κ το νοικοκυρη κυριε αλαβανο του τεε κ σια κ ολοι εσεις που κανετε αυτο το πολεμο κατα των επαγγελματικων δικαιωματων των τει....

Δημοσ.
μιλάς για τει χωρίς να ξέρεις τι γίνεται μιας και το αντικείμενό σου υπάρχει μόνο σε αει. δυστυχώς είσαι σε μια θέση που δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα τις διαφορές οπότε καλό θα ήταν να μην μιλάς με λόγια -ράδιο αρβύλα-

θα μιλαω ελευθερα φιλε μου οπου θελω,απο εκει και περα ο καθενας μπορει να συμφωνει η να διαφωνει με αυτα που λεω και ως εκει,ουτε "καλυτερα μη μιλας" ουτε τιποτα...αυτες οι προτροπες απλα γεμιζουν με λεξεις την οθονη και τιποτα παραπανω

απλα παραδεχτηκα οτι αυτα που λεω ειναι η αποψεις που αιωρουνται στον χωρο των ΑΕΙ και τις παραθετω,αυτο με τιμαει γιατι ειμαι ειλικρινης

ειναι προτιμοτερο απο το να λεω αρλουμπες για τα ΤΕΙ παριστανοντας τον εξυπνακια και τον ενημερο,τον δηθεν μεσα στα κολπα και για αυτο τα υποτιμαω....αυτο ειλικρινα το σιχαινομαι

φιλικα

επισης δεν ετυχε ακομα να μελετησω τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαωματα των ΤΕΙ για αυτο και δεν ξερω τα περι λαμογιας και αδικιας που πιθανων να επικρατουν και δε μπορω να παρω θεση..απλα αν εχεις διαθεση εξηγησε μου περιληπτικα τι παιζει η αν εχεις καποιο λινκ για να ενημερωθω

Δημοσ.
θα μιλαω ελευθερα φιλε μου οπου θελω,απο εκει και περα ο καθενας μπορει να συμφωνει η να διαφωνει με αυτα που λεω και ως εκει,ουτε "καλυτερα μη μιλας" ουτε τιποτα...αυτες οι προτροπες απλα γεμιζουν με λεξεις την οθονη και τιποτα παραπανω

απλα παραδεχτηκα οτι αυτα που λεω ειναι η αποψεις που αιωρουνται στον χωρο των ΑΕΙ και τις παραθετω,αυτο με τιμαει γιατι ειμαι ειλικρινης

ειναι προτιμοτερο απο το να λεω αρλουμπες για τα ΤΕΙ παριστανοντας τον εξυπνακια και τον ενημερο,τον δηθεν μεσα στα κολπα και για αυτο τα υποτιμαω....αυτο ειλικρινα το σιχαινομαι

φιλικα

εγώ απλά σου είπα ότι καλύτερο θα ήταν να μην εκφράζεσαι με λέξεις "ράδιο αρβύλα"

μην αρπάζεσαι.

Δημοσ.

φιλικα

Βέβαια όταν κάποια ΤΕΙ είναι στην πράξη ανώτερα από κάποια ΑΕΙ, δεν μπορεί αν είναι κάτι άλλο παρα αρλούμπες. Πέστα στους εργοδότες αυτά να δούμε πόσο μετράνε B)

Όσο για τα επαγγελματικά δικαιώματα:

http://www.el.teithe.gr/News.aspx?View=Content&Page=0&CID=0&ID=40&SText=

Μια διόρθωση. Την άποψη για τα ΚΑΛΑ ΑΕΙ κ τα ΚΑΚΑ ΤΕΙ, δεν τη δημιούργησαν οι πανεπιστημιακοί. Ας μην τους κατηγορήσουμε και γι αυτό. Την άποψη αυτοί την τιμούν και την διαιωνίζουν ΜΑΛΑΚΕΣ γονείς κ καθηγητάκοι 2βαθμιας "εκπαίδευσης".

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη, κανένας από τους 2 σας δε μου γεμίζει το μάτι. Ένας ανορθόγραφος άνω των 15 και ένας επιπόλαια σκεπτόμενος στο ίδιο ηλικιακό φάσμα, το ίδιο περιττή κατανάλωση οξυγόνου κάνετε.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω ομως,για ποιο λογο καποιες σχολες στα ΤΕΙ το αντικειμενο με το οποιο ασχολουνται να ειναι κατα καποιο τροπο ποιο "ειδικευμενο"..

Εννοω οτι στο λινκ ειδα ενα τμημα "ανακαινισης κτηριων" η καπως ετσι...θα μπορουσε να ειναι μια ειδικευση απο το αντιστοιχο τμημα αρχιτεκτονικης των ΑΕΙ..δηλαδη ενας αποφοιτος της αρχιτεκτονικης να "παρει" ως ειδικευση την ανακαινιση κτηριων..

Οπως επισης το τμημα "προστασιας πριβαλλοντος" να ειναι μια "ειδικευση" ενος πτυχιουχου του Βιολογικου

και παει λεγοντας

εσεις τι πιστευετε?

Δημοσ.

Έτσι σκυλάκια φαγωθείτε μεταξύ σας και αφήστε το δέντρο ακατούρητο. Κάποια πράματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Κλείστο ρε λούσι έλεος θρεντ είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...