beatshooter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μου εχει τυχει ντελιβερας που ειπε "Δεν τα περνουμε αυτα"....Οταν του δωσα 4 5λεπτα......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μου εχει τυχει ντελιβερας που ειπε "Δεν τα περνουμε αυτα"....Οταν του δωσα 4 5λεπτα...... και ξέρεις ποια είναι η απάντηση σε αυτό έτσι?
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 "Πάρε αυτά!"κλείσιμο πόρτας 1-0 This is S-Parta!!!!
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Στην εφορία πήγαινέ τα να σου τα κάνουν χαρτονομίσματα.Και σε τράπεζες θα τα κάνουν αλλά εκεί συνήθως έχουν πολύ δουλειά και θα σε διώξουν.Στο ταμείο της εφορίας που τα ξύνουν θα στο κάνουν χαλαρά.
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εννοειτε οτι υπαρχει οριο στο θεμα ψιλα γενικοτερα. θυμαμαι κατι τυπους που πηγαινουν να πληρωσουν κλησεις με τετοια κερματα και τους βγαζαν στην τν γιατι δεν τα παιρναν
Morticia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχει μηχάνημα στο χώρο αναμονής που τα βάζεις σε ένα χωνί, τα χωρίζει ανά αξία (τα 5λεπτα μαζί, τα 2 λεπτα μαζί) και δίνει ποσότητα για το καθένα! Εγώ πήγαινα σε σουπερμάρκετ το πρωί που δεν έχουν δουλειά και τους τα έδινα. Ούτε που τα μέτραγαν. Με είχανε μάθει. Μια φορά είχα 40 ευρώ σε 5-2-1λεπτα. Πάντα κρατάω λίγα για να πληρώνω ακριβώς. Από τότε που άρχισα να δίνω ακριβώς το ποσό (χωρίς να χρειάζονται ρέστα) σταμάτησαν να μου περισσεύουν τα κουρκουμπίνια
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εδώ κάποια σούπερμάρκετ έχουν ένα γαμάτο μηχάνημα στο οποίο πετάς μέσα τα κέρματα (είναι σα χωνί) και τα μετράει μόνο του. Ούτε ντροπές ούτε ενοχές. Κατά τα άλλα έχω μαζέψει 140 κορώνες (20 ευρώ) σε ψιλά για να τα δώσω σε έναν παππού που ζητιανεύει εδώ παραπέρα. ...και γιατί ρε καφρεπίκαφρε δεν τα κάνεις πρώτα χαρτονόμισμα στο παραπάνω γαμάτο μηχάνημα να μην τον παιδεύεις τον παππούλη; Ρίξτο στο γυαλό με σωσίβιο έχει ζητιάνους η Δανία;! Προσφατα ψωνισα απο σουπερ κ εκανα λογαριασμο 15,05...Αντι να μου δωσει 5€ μου δωσε 4,95...Κανω μια σκεψη να παω να ψωνισω απ αυτους με τα φραγκοδιφραγκα.... εμένα τις προάλλες με έβαλαν να περιγράψω τη γεύση 50 μοναστηριακών μπυρών για να διαλέξουν. "Δουλειά σου είναι" κτλ. τα πεντάλεπτα για τους πελάτες είναι κάτι τίγκα χρήσιμο μιας που ο λογαριασμός σπάνια βγαίνει στρογγυλός και επίσης ποτέ δεν στρογγυλεύεται. Φάση: 92,05 ευρώ. ...σχετικό ανέκδοτο : Τύπος σε μπαρ πάει να πληρώσει, με τουπέ : "-Για πες μου παιδί μου" (συνομήλικος ο μπάρμαν, 40άρηδες κι οι δυο) "τί ζημιά κάναμε;". "-3 μπύρες, 15€ κύριε" Ανοίγει ο τύπος το πορτοφόλι, κάνει να βγάλει ένα 20άρι, αλλά μετά το ξαναβάζει πίσω, χώνει χέρι στην τσέπη, και βγάζει μια χούφτα κέρματα όλων των ειδών, και με μια κίνηση ΚΡΑΝΓΚΚΚ τα κοπανάει πάνω στον πάγκο του μπαρ και λέει "-Αυτά είναι 15€ ακριβώς! Καληνύχτα!". Δε γαμείς λέει από μέσα του ο μπάρμαν που είναι και νέος στο μαγαζί, ο μαλάκας έχει πάντα δίκιο κτλ και πέφτει στο πάτωμα κι αρχίζει να μαζεύει τα κέρματα. Αφού τα μάζεψε, τα μέτρησε κι όντως ήταν 15€. Μερικές μέρες μετά, ξανασκάει ο τύπος στο μαγαζί, κι όταν πάει να πληρώσει, μια από τα ίδια : Πόσο/3 μπύρες 15€/πορτοφόλι έξω/πορτοφόλι μέσα/βγάλσιμο κερμάτων/ΚΡΑΝΓΚΚΚ/μάζεμα κλπ. Έγινε μερικές φορές ακόμα αυτό, ο μπάρμαν δεν έλεγε τίποτα κι απλά βουδιστικά μάζευε τα κέρματα, ώσπου μια φορά που ήταν να πληρώσει ο τύπος 3 μπύρες που είχε πιεί βγάζοντας κέρματα απ' την τσέπη, ψάχνει από 'δω, ψάχνει από 'κει, τίποτα. "-Χμ, για κράτα λίγο από 'δω" του λέει του μπάρμαν, και βγάζει και του δίνει ένα 20άρι. Τότε ο μπάρμαν βγάζει μια χούφτα 5λεπτα που είχε καρτημένα περιμένοντας το ευλογημένο αυτό βράδυ και ΚΡΑΝΓΚΚΚ του τα κοπανάει πάνω στον πάγκο, κι αυτά σκορπίζουν στο μισό μαγαζί. "-...τα ρέστα σας κύριε! Είναι 5€ ακριβώς!" Κι ο τύπος αφού το σκέφτεται για μια στιγμή : "...δικά σου, παιδί μου!"
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ...και γιατί ρε καφρεπίκαφρε δεν τα κάνεις πρώτα χαρτονόμισμα στο παραπάνω γαμάτο μηχάνημα να μην τον παιδεύεις τον παππούλη; Ρίξτο στο γυαλό με σωσίβιο Δεν τα κάνει χαρτονομίσματα. Πληρώνεις τα ψώνια, στο ταμείο είναι. Και επιπλέον, τώρα θα έχει την ευκαιρία να μάθει αριθμητική. έχει ζητιάνους η Δανία;! Η Κοπεγχάγη έχει σίγουρα 2. Όσο για το ανέκδοτο, 'ντάξει, μάξιμουμ καμιά δεκαριά κέρματα δίνω χωρίς να ντρέπομαι.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν τα κάνει χαρτονομίσματα. Πληρώνεις τα ψώνια, στο ταμείο είναι. Όσο για το ανέκδοτο, 'ντάξει, μάξιμουμ καμιά δεκαριά κέρματα δίνω χωρίς να ντρέπομαι. ...ουπς. Το παίρνω πίσω. Καλός μαλάκας, ε; Μόνο φωτό από Κορώνες που δεν είδα στο ποστ... Πληρώνεις τα ψώνια ...αλλά μη μιλάς έτσι για τους εργαζόμενους των ταμείων ...όσο για το ανέκδοτο, ελπίζω μόνο να μην τα δίνεις όπως ο πρωταγωνιστής του... ...Και μιας και το 'πες : ποτέ δεν κατάλαβα την "ντροπή" του να δίνει κανείς "πολλά" κέρματα (δε λέμε φυσικά να δώσει κανείς πχ 1€ σε μονόλεπτα). Πρακτικό είναι το ζήτημα, κι άμα θες να δώσεις πχ πάνω από καμμιά 20αριά (ποσότητα κερμάτων) είτε γιατί αυτά τα χρήματα έχεις πάνω σου, είτε γιατί τα πήρες απ' το σπίτι ακριβώς για να τα ξεφορτωθείς, ε και τέτοια μηχανήματα να μην υπάρχουν (Ελλάδα καλή ώρα), σχεδόν σε κάθε s/m υπάρχουν γκισέ (πληροφοριών, γενικής εξυπηρέτησης κτλ), και μόλις μπεις, τί είναι να τα δώσεις στην/στον υπάλληλο εκεί (συνήθως κρατούν και αυτοί εκεί ταμείο, για να εφοδιάζουν τις ταμειακές, και πάνω από 2-3 λεπτά δε θα περιμένεις), προκειμένου να καρκινιάσεις την άλλη όταν πληρώνεις. (...ειδικά αν είναι καμμιά τέτοια, και μαλακίιιιιιια σου)
dark_banishing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μην έρθετε φινλανδία να ανταλλάξετε τα 1-λεπτα σας.. Έχουν καταργηθεί εδω.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ...σου 'ρχεται κόσμος εκεί και σου λέει "ήρθα για ν' αλλάξω τα μονόλεπτά μου";
freedubus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μην έρθετε φινλανδία να ανταλλάξετε τα 1-λεπτα σας.. Έχουν καταργηθεί εδω. Φτού γμτ κι είχα μαζέψει πενήντα χιλιάδες από δαύτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.