noname2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ τάχω σε σακούλες και βγάζω το άχτι μου στα μουλικούλια που έρχονται στα κάλαντα,δίνοντάς τους τα.
evabb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε αυτά τα κέρματα; Να βάζετε λίγα λίγα στο πορτοφόλι, και όταν πάτε σούπερμαρκετ για ψώνια των 10,47 ευρώ, και πληρώνετε με 50άρικο, δίνετε τα ψιλά για να σας δώσει βολικά ρέστα σωστος, αυτο ακριβως κανω κι εγω και εχω ξεπαστρεψει ετσι πολυ μεταλλο
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τα μαζεύω και κάθε πρωτοχρονιά παίζουμε χαρτιά με αυτά τα λεφτά
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εσύ δεν είσαι που στην σπάνε τα jingles από τα κέρματα; Δε θυμάμαι να το 'χω αναφέρει, αλλά ισχύει. Γενικά δε μου αρέσει να κουβαλάω θορυβώδη ή μη-επίπεδα πράγματα. Ειδικά το καλοκαίρι που δεν παίζουν τσέπες.
Garnele Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γιατί ρε τι φοράς το καλοκαίρι, φουστανάκια; Τα πεντάλεπτα είναι καλά, μπορείς να πάρεις και εισιτήριο μέσα από τα αστικά στη Θεσ/νικη με αυτά, ενώ από την άλλη, τα 2λεπτα-1λεπτα γίνονται μια ωραιότατη κατάθεση: "παρακαλώ μετρήστετα και στον τάδε λογαριασμό ευχαριστώ"
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 τα 2λεπτα-1λεπτα γίνονται μια ωραιότατη κατάθεση: "παρακαλώ μετρήστετα και στον τάδε λογαριασμό ευχαριστώ" Ναι, ωραία... και αν δεν έχεις πρώην γκόμενα/γκόμενα ταμία σε τράπεζα;;;
Garnele Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Να βρεις, εμείς μαλάκες είμαστε; Παίζει μηχάνημα που τα μετράει πάντως. Αλλιώς, ε τι να κάνουμε, εμένα τις προάλλες με έβαλαν να περιγράψω τη γεύση 50 μοναστηριακών μπυρών για να διαλέξουν. "Δουλειά σου είναι" κτλ.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γιατί ρε τι φοράς το καλοκαίρι, φουστανάκια; Όχι_παλτό. Οπότε το καλοκαίρι είναι βολικό να 'χεις γκόμενα γιατί κουβαλάτε πάντα τσάντες. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με 50 μοναστηριακές μπύρες; Είναι ερώτηση παγίδα.
frenzy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πάρε ένα ζευγάρι κάλτσες, γέμισέ τις με τα κέρματα, δέσε τις με ένα σπάγγο και κάνε τα νουντσάκο.
noname2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πάρε ένα ζευγάρι κάλτσες, γέμισέ τις με τα κέρματα, δέσε τις με ένα σπάγγο και κάνε τα νουντσάκο. Death Wish,απ' τις αγαπημένες μου...
Garnele Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Παρεμπιπτόντως, υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με 50 μοναστηριακές μπύρες;Είναι ερώτηση παγίδα. Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι την παγίδα και ναι υπάρχει. Στο οποίο μπαη δε γουέη τα πεντάλεπτα για τους πελάτες είναι κάτι τίγκα χρήσιμο μιας που ο λογαριασμός σπάνια βγαίνει στρογγυλός και επίσης ποτέ δεν στρογγυλεύεται. Φάση: 92,05 ευρώ.
estenough Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 εγώ τα δίνω στα διόδια... κάποιες φορές έχω πετύχει τον ταμία να τα πετάει απλά μέσα στο συρτάρι χωρίς καν να τα μετρήσει!!!
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εγώ τα δίνω στα διόδια... κάποιες φορές έχω πετύχει τον ταμία να τα πετάει απλά μέσα στο συρτάρι χωρίς καν να τα μετρήσει!!! Εμενα μου τα δινουν στα διοδια. Πειτε μου εναν valid λογο, για τον οποιο μου δινουν ρεστα 30 λεπτα με ταληρακια φρεσκοκομμενα και γυαλισμενα, κατευθειαν απο την τραπεζα. Γιατι να μην δινουν 10λεπτα και 20λεπτα δηλαδη? Αφου γαμω το κεφαλι σας 2,70 ειναι τα συγκεκριμενα, γιατι μας σπατε τα νευρα και μετα ξεσπαμε στον παππου που πηγαινει αριστερη λωριδα με 50?
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εγώ τα δίνω στα διόδια... κάποιες φορές έχω πετύχει τον ταμία να τα πετάει απλά μέσα στο συρτάρι χωρίς καν να τα μετρήσει!!! Πριν αλλάξουν τα διόδια σε ιδιωτικά γύριζα με ένα φίλο με το φορτηγατζή από Αθήνα. Στα διόδια μου λέει μάζεψε ότι ψηλά έχει (5.50 € ήταν τότε νομίζω). Το μεγαλύτερο νόμισμα ήταν ένα 50λεπτο και το άθροισμα ήταν 5.70 (20 λεπτά περισσότερα). Τα δίνει στον υπάλληλο και τύπος κάνει το εξής καταπληκτικό: Τα κούνησε μέσα στην χούφτα του μια δύο φορές, τα ζύγισε και δίνει πίσω 20 λεπτά! Ούτε τα μέτρησε. Μείναμε μαλάκες με τον φίλο μου...
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πριν αλλάξουν τα διόδια σε ιδιωτικά γύριζα με ένα φίλο με το φορτηγατζή από Αθήνα. Στα διόδια μου λέει μάζεψε ότι ψηλά έχει (5.50 € ήταν τότε νομίζω). Το μεγαλύτερο νόμισμα ήταν ένα 50λεπτο και το άθροισμα ήταν 5.70 (20 λεπτά περισσότερα). Τα δίνει στον υπάλληλο και τύπος κάνει το εξής καταπληκτικό: Τα κούνησε μέσα στην χούφτα του μια δύο φορές, τα ζύγισε και δίνει πίσω 20 λεπτά! Ούτε τα μέτρησε. Μείναμε μαλάκες με τον φίλο μου... Ε αυτό κι αν είναι... Μου θύμισε την σκηνή από το 4:00 και μετά στο παρακάτω βίντεο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=wnoHkG7j-Nk[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.