Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Wi-fi

NewOne94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Λοιπόν, έχω δύο φορητούς υπολογιστές.Πριν 4 μέρες έκανα φορματ στον έναν κι απο Windows 7 Ultimate έβαλα Windows Xp Black Edition SP3 Cyber Se7en.

To πρόβλημα είναι :

Όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ(κον εξ) μου λέει requiring network address κι τα λαμπάκια το μόντεμ ενω είναι μια χαρά τα ''παίζουν''.

Απο τον δέυτερο υπολογιστή όμως μπαίνω όλα είναι μια χαρα.Σκέφτηα όμως πως θα λέιπει κάποιος driver...αλλά και πάλι τίποτα.Έτσι δοκίμασα να συνδεθώ με τη σύνδεση

κανενός γείτονα χωρις ασφάλεια κι όλα μια χαρα!Επίσης πριν το φορματ ο υπολογιστής συνδεδεόταν κανονικά.

Επομένως έχω μπλεχτει γιατι =>Αν είχαν πρόβλημα τα windows δεν θα συνδεδεόμουνα με τον απέναντι.=>Αν έφταιγε το μόντεμ η κάτι άλλο ο δέυτερος υπολογιστής

δεν θα δούλευε κανονικά.Επίσης να ενημερώσω πως όταν τα λαμπάκια ''παιζουν'' ο δέυτερος υπολογιστης χάνει τη σύνδεση

Καποια βοήθεια ?

Δημοσ.
Μη βαζετε ηλιθιες self editions. Βαλε στατικ και δες αν παιζεις

Nαι αλλα αν φταιει που ειναι κρακαρισμενη εκδοση πως συνδεομαι με τον γεiτονα χD?

Δημοσ.

Όσο πιο πειραγμένη είναι μια έκδοση τόσο πιο πιθανό είναι να παρουσιάσει περίεργα προβλήματα και συμπεριφορές.

Στην περίπτωση σου, θα έβρισκα τον κατάλληλο driver για την κάρτα δικτύου και θα αντικαθιστούσα τον υπάρχων οδηγό.

Επίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου συγκεκριμένες κάρτες δεν συνεργάζονται ορθά με δίάφορα routers. Πολλές φορές το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή του καναλιού επικοινωνίας του router

Δημοσ.
Eπίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου συγκεκριμένες κάρτες δεν συνεργάζονται ορθά με δίάφορα routers. Πολλές φορές το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή του καναλιού επικοινωνίας του router

Πριν το φορματ ομως δουλευε μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...