mayrozjack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε ολους! Έχω το εξής πρόβλημα με το παλιό μου desktop: Όταν πάω να κάνω boot, στην αρχή η οθόνη του POST εμφανίζεται κανονικά, απλά με "ψαλιδισμένες" άκρες. Στ\\ην πορεία, ξεκινάει το λειτουργικό σύστημα κανονικά (Slackware 13.0) αλλά κάπου στη διάρκεια των kernel messages, η οθόνη σβήνει και βγάζει "no input signal". Στην αρχή πίστευα πως ήταν ιδιοτροπία του linux, όταν όμως προσπάθησα να εγκαταστήσω FreeBSD συνέβη κάτι παρόμοιο (πάλι στα kernel messages). Το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά αν και στο linux δεν ανταποκρινόταν στο CTRL+ALT+DEL. Έχετε ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Η κάρτα γραφικών είναι μια MSI με GPU nVidia GeForce 4 TI-4200 και 64 MB μνήμη. (Προσωπικά νομίζω ότι τα 'φτυσε η κάρτα, αλλά δεν θέλω ακόμα να το πολυπιστέψω...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
pgmank Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Από ότι καταλαβαίνω από αυτά που αναφέρεις, επειδή είναι παλιό το μηχάνημα, δοκίμασε να βάλεις την alternate έκδοση των Ubuntu που είναι και πιο ελαφριά και κατάλληλη για τέτοια παλιά συστήματα και δες μετά αν θα σου εμφανίσει πρόβλημα ο υπολογιστής. http://releases.ubuntu.com/10.04/ubuntu-10.04-alternate-i386.iso.torrent <=== Αυτό το αρχείο το κατεβάζεις και το καις σε ένα cd το τρέχεις καθώς μπουτάρεις και ακολουθείς ύστερα τις οδηγίες. Πρέπει να έχεις κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάζεις torrent για να το παίξεις (π.χ μTorrent). Καλή τύχη !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.