mrfan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Έχω μια sony trinitron τα τελευταία 10 χρονια Τον τελευταίο ένα μηνα αργεί να ανάψει.Τι θέλω να πω? Πατάω το κουμπάκι από το χειριστήριο,κάνει ένα χαρακτηριστικό ήχο και μετά κάνει από 10 ως 20 λεπτά να έρθει η εικόνα.Τι λέτε να φτάει?
umaga Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εμενα σε μια χιτατσι ειχε χαλασει η οθονη και την πεταξα αμα ειναι μεγαλη ζημια δεν αξιζει να τη φτιαξεις
nemesiskp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Κατι παρομοιο μου εκανε μια nokia παλιααααα που ειχα.Αργουσε να αναψει και αφου αναβε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα μαυριζε η εικονα και εβγαζε μονο μια γραμμη στο κεντρο.Στην αρχη εφτιαχνε με λιγες βαρβαροτητες μεχρι που εβγαζε την γραμμη και εμενε εκει οτι και να τις εκανες....ΕΕΕ αιωνια της....λογικα και εσενα στα τελευταια τη ς ειναι.
sot78 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Οταν ερχεται η εικονα ειναι σταθερη η φωτεινοτιτα και το κοντραστ ή οχι? Αν ειναι ΟΚ τοτε εχει μονο προβλημα το τροφοδοτικο.99% ειναι ΜΟΝΟ πυκνωτης ή πυκνωτες.Εχω φτιάξει μερικες με το ενλογω πρόβλημα (κοστος 1-2 ευρω τα ανταλλακτικα)
mrfan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ειναι σταθερη η φωτεινοτιτα και το κοντραστ Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι μονο αυτό?Μπορώ να την φτιάξω μονος μου?
syriosblack Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Έχω μια sony trinitron τα τελευταία 10 χρονια Τον τελευταίο ένα μηνα αργεί να ανάψει.Τι θέλω να πω? Πατάω το κουμπάκι από το χειριστήριο,κάνει ένα χαρακτηριστικό ήχο και μετά κάνει από 10 ως 20 λεπτά να έρθει η εικόνα.Τι λέτε να φτάει? Την ίδια είχα και εγώ και έκανε αυτό ακριβώς μέχρι που ο χρόνος για να ανάψει έφτανε την 1 ώρα ώσπου κάποια στιγμή... δεν ξανάναψε. Τώρα ψάχνω για καινούργια!
dazeman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Οταν ερχεται η εικονα ειναι σταθερη η φωτεινοτιτα και το κοντραστ ή οχι?Αν ειναι ΟΚ τοτε εχει μονο προβλημα το τροφοδοτικο.99% ειναι ΜΟΝΟ πυκνωτης ή πυκνωτες.Εχω φτιάξει μερικες με το ενλογω πρόβλημα (κοστος 1-2 ευρω τα ανταλλακτικα) Μήπως εισαι Αθήνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.