Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
:lol: :lol: :lol: δεν αντέχω λέμε, τους έχουν ξεσκίσει στο gaf

SonyWandConanRave.gif

by far το καλύτερο και ας μην είναι για το kinect :P

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

skanjo για να είμαστε ειλικρινείς τώρα , τέτοιο κράξιμο δεν θα έριχνες ποτέ της αγαπημένης σου εταιρίας

Δημοσ.

Τελικά φαίνεται ότι το kinect είναι πειραματικό προϊόν για την Microsoft. Μας έχει δειξει δείγματα άλλωστε με το πρώτο xbox για την στρατηγική της. Θα δει πως θα κινηθεί το kinect στην αγορά και θα το ενσωματώσει αρμονικά στην επόμενη γενιά κονσολών με νέα χειριστήρια. Το kinect δεν φωνάζει ότι είναι ολοκληρωμένο προϊόν, μοίαζει με demo, ενώ η τιμή δείχνει οτι την Microsoft δεν την ενδιαφέρει να δημιουργήσει μεγάλη εγκατεστημένη βάση, κάτι που θα προχωρούσε τα πράγματα. Νομίζω ότι η ανακοίνωση νέου xbox είναι κοντύτερα από ότι φαίνεται. Στοιχηματίζω ότι θα ακούσουμε νέα σε 1 με 1μιση χρόνο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
ψιλοβλακεια μου φανηκε το kinect.

βαρετο και το show της microsoft.

δειτε ninty σημερα να γουσταρετε

μα για αυτό ήταν βαρετό...γιατί μας θύμισε τις παρουσιάσεις της N με τον Miyamoto να παίζει με μια αόρατη μπάντα, κόσμο να χοροπηδάει στην σκηνή και τον Reggie να παίζει basket :lol:

Δημοσ.
skanjo για να είμαστε ειλικρινείς τώρα , τέτοιο κράξιμο δεν θα έριχνες ποτέ της αγαπημένης σου εταιρίας

δεν έχω αγαπημένες εταιρίες,έχω αγαπημένα παιχνίδια,αν νομίζεις οτι έχω αγαπημένη εταιρία την σόνυ πάνε πίσω μερικές σελίδες και δες τι κράξιμο τους έριξα που αφαιρέσαν το Otheros ,για την ακρίβεια εγώ το ξεκίνησα το κράξιμο τότε.η παλιότερα για την πλαστικούρα το σλιμ κτλπ.

χαχαχα φοβερή η εικόνα με τον pedobear!!!

Ultralisk έχει απόλυτο δίκαιο,εγώ μετα την ε3 με το wii music πούλησα το nintendo wii γιατί πλέον είχαν ξεφύγει και δεν με κάλυπτε.ξεκίνησαν και για hardcore και τους παράτησαν στα κρύα του λουτρού.

Δημοσ.
Ultralisk έχει απόλυτο δίκαιο,εγώ μετα την ε3 με το wii music πούλησα το nintendo wii γιατί πλέον είχαν ξεφύγει και δεν με κάλυπτε.ξεκίνησαν και για hardcore και τους παράτησαν στα κρύα του λουτρού.

εγώ το wii το έχω κρατήσει για τους 3-4 τίτλους ΜΑΧ αξιόλογους που βγάζει τον χρόνο...σαφώς και ανοίγει τις λιγότερες φορές από PS3 και XBOX...αν μας το γυρίσουν και οι άλλοι και έχουμε πλέον και HD wii εντάξει, με βλέπω να επιστρέφω στο PC gaming αποκλειστικά με Starcraft και MMOs :-D

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από το Gamespot, το οποίο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το Forza.

http://e3.gamespot.com/story/6265421/forza-3-kinect-impressions

Στην αρχή περιγράφει αυτό που είδαμε και στην Conference και λίγο πιο κάτω εκεί που λέει "[uPDATE]" αναφέρει τις δικές τους εντυπώσεις.

Δημοσ.

http://uk.xbox360.ign.com/articles/109/1099085p1.html

5 προβλήματα που έχει τώρα το kinect ,αυτό πάντος που πρέπει να είσαι πάντα όρθιος τα σπάει ,δεν το ήξερα,μας δείχνανε βίντεο και με καθιστούς,no wonder που όσες φορές το παρουσιάσανε ήταν όρθιοι.

δλδ στο forza ,να οδηγάς(τι να οδηγάς ,να στρίβεις το τιμόνι μόνο σαν κάποια καθίσματα για μωρά,καθώς γκάζι/φρένο αυτόματα)και να είσαι πάντα όρθιος,εμπειρία αληθινής οδήγησης μιλάμε....

Δημοσ.

Δεν λέει ότι πρέπει να είσαι πάντα όρθιος.

Απλώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στο αν θα είσαι πάντα όρθιος ή όχι.

Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για τις δυνατότητες του Kinect.

Προσωπικά πιστεύω ότι όπως και το MOVE της SONY, άργησαν πάρα πολύ να κυκλοφορήσουν και δεν νομίζω να φιναριστούν 100% στη διάρκεια ζωής των παρώντων συστημάτων.

Και το κύριο πρόβλημα είναι ότι κανένα από τα 2 δεν δίνει 100% χειρισμό σε όλου του τύπου τις εφαρμογές, σε αντίθεση με το Wiimote.

Πάρα ταύτα όμως καί τα 2 συστήματα έχουν τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Δημοσ.

Θα υπάρξει Kinect Xbox 360 Bundle και έκδοση του Xbox 360 slim στα 199$(179€?)

Η MS επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει Bundle του Xbox 360 slim μαζί με το Kinect και πως θα υπάρξει έκδοση του X360 Slim στα 199$. Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει(σκληρό δίσκο, wifi κτλ) η "Arcade" έκδοση του X360 Slim.

Περισσότερα: http://kotaku.com/5567850/microsoft-confirms-kinect-bundles-new-199-xbox-360?skyline=true&s=i

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/microsofts-own-shop-says-kinect-is-USD149

η ms κάνει preorder για το kinect στα 149$. αυτή η τιμή είναι κάπως μεγάλη,όπως είναι και του Move.δεν προβλέπω πάνω απο 3mil πωλήσεις και για τα 2.

price wise το kinect είναι πιο φτηνό στην τελική σαν Party device ,δίνεις μια 150 μπραφ και τέλος.για 2 παίχτες όπως έχει ανακοινωθεί τελικά όχι για 4....

το move θες το πακέτο με τα 100$,το navigator με άλλα 30$ ,και 2ο χειριστήριο με άλλα 50$ε ,σύνολο 180$.φυσικά μπορείς να παίξεις με ένα χειριστήριο ή μπορεί κάποιος να έχει την κάμερα αλλα αυτο μου θυμίζει την δικαιολογία των xbots μα δεν χρειάζεσαι σκληρό δίσκο ή hdmi για να παίξεις τα παιχνίδια ένα arcade αρκεί....σύνολο για 2 παίχτες(Party games είναι ,τι θα παίζεις σόλο?)θες 180$ τέλος.

εγώ μάλλον θα τα πάρω και τα 2.όχι για hardcore games,καθαρά για να παίζω με φίλους χαζαμαρίτσες.π.χ στο Move με ενδιαφέρει το Move party με το κούρεμα,και στο kinect το adventures που σε βγάζει και φώτο όταν κάνεις Jumps πρέπει να έχει πολύ γέλιο με παρέα,και λίγο το sports αλλα καθαρά για γυμναστική καθώς γίνεσαι κεντέρης.

ένα είναι το σίγουρο ,μένω σε διαμέρισμα οπότε οποιοδήποτε και να πάρω ο απο κάτω θα με μισήσει!!!!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...