Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα δεν υπαρχουν αντιγραφες.

Καλο ειναι να εξελισονται καποια πραγματα.

Απλα παντα καποιος κανει την αρχη.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίο το kinect και η εξέλιξη της τεχνολογίας γενικότερα, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες πάνω στον ανταγωνισμό τους έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τεχνολογίες οι οποίες δεν είναι ακόμη έτοιμες για κυκλοφορία, και από άποψη λειτουργικότητας αλλά και τιμών...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Ωραίο το kinect και η εξέλιξη της τεχνολογίας γενικότερα, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες πάνω στον ανταγωνισμό τους έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τεχνολογίες οι οποίες δεν είναι ακόμη έτοιμες για κυκλοφορία, και από άποψη λειτουργικότητας αλλά και τιμών...

Ανέκαθεν γίνονταν αυτό. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε πολλές αποτυχίες. Δεν είναι κάτι που γίνεται σήμερα.

Και το gaming δεν πεθαίνει. Τι είναι αυτό το πράγμα να τα πεθαίνουμε όλα την σήμερον ημέρα;

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν πεθαίνει το gaming αλλά με παιχνίδια σαν το red dead redemption φαίνεται ότι ενηλικιώνεται σαν μέσον. Πάντως περίμενα ότι το kinect θα χρησιμοποιηθεί ως μέσον μεγαλύτερης αλληλεπίδρασης με εικονικούς κόσμους και όχι πάλι για διασκεδαστικά mini games. Αυτό μας το έδωσε η nintendo το χαρήκαμε, διασκεδάσαμε, το βαρεθήκαμε, πάμε παρακάτω. Έρχεται η Microsoft και μας παρουσιάζει μετά από 4 χρόνια το ίδιο λίγο πιο βελτιωμένο πράγμα. Εγώ για να ενθουσιαστώ με το kinect θα ήθελα την Microsoft να μας παρουσιάσει παιχνίδια σαν το heavy rain ή adventures σαν το Myst με αλληλεπίδραση νέας γενιάς και όχι on rail star wars. Ίσως είναι νωρίς ακόμα, έχουμε να δούμε πολλά...

• Super Moderators
Δημοσ.
Να ρωτησω... Το natal θα δουλευει και σε pc ? Ή μονο για αυτο με το chat θα γινεται μεσω pc ?

ναι έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει και για pc

Δημοσ.

Σε μενα παει αυτο ?

Και αν ναι τι ακριβως πας να μου

αποδειξεις ? Οτι δεν πρπ να μου

αρεσει το Kinect ?

Οτι ειναι προιον για shovelware ?

Οτι ειναι καρα casual ?

Χαιρω πολυ ρε μεγαλε το ξερουμε.

Απλα μας αρεσει, δλδ πως να το κανουμε.

Την Τεταρτη που θα μου αρεσει και το Move θα γινουμε παλι

φιλοι.

Δημοσ.
Σε μενα παει αυτο ?

Και αν ναι τι ακριβως πας να μου

αποδειξεις ? Οτι δεν πρπ να μου

αρεσει το Kinect ?

Οτι ειναι προιον για shovelware ?

Οτι ειναι καρα casual ?

Χαιρω πολυ ρε μεγαλε το ξερουμε.

Απλα μας αρεσει, δλδ πως να το κανουμε.

Την Τεταρτη που θα μου αρεσει και το Move θα γινουμε παλι

φιλοι.

όχι δεν πάει μόνο σε σένα αυτό...δεν προσπαθώ να σου αποδείξω τπτ απλά λέω την άποψη μου(απαγορέυεται? ή επειδή είναι διαφορετική απο την δική σου είμαι sony fanboy?).ξεκολήστε λίγο δεν είναι όλοι fanboys,πιστέυω όποιος αξιοπρεπής gamer δει την παραπάνω λίστα θα είναι έτοιμος να ξεράσει.σε ένα 1% θα αρέσει δεν λέω και δεν τους επιβάλει κανείς να μην τους αρέσει,αλλα τυφλοί δεν είμαστε και δόξα το Θεό έχουμε άποψη.

όσο για το staged forza είναι αυτό που έλεγα χτες τίποτα λιγότερο τίποτα παραπάνω ,απλά είπα να ποστάρω και evidence που αναρτήθηκε σε άλλο φόρουμ σήμερα για την κοροιδία που πουλάνε (και κάποιοι δυστυχώς το πιστέυουν)

Δημοσ.

Ποιο evidence ρε συ.

ΤΟ image που ποσταρες προερχεται

απο το χθεσινο Conference και εξακολουθω να μην

καταλαβαινω τι αλλο περιμενες απο αυτα που δειξανε.

Anyway εγω δεν εχω να πω κατι αλλο και ουτε θα κανω

χαρακτηρισμους για το ποιος ειναι σοβαρος και μη gamer.

Δημοσ.

το παραπάνω gif είναι evidence οτι η παρουσίαση του forza ¨ηταν staged video,δεν έπαιζε εκείνος εκεί,τον είχαν εκεί κομπάρσο για να κοροιδέυει τον κόσμο,το τελικό παιχνίδι δεν πρόκειται να έχει τέτοια απόκριση,με 0.4s latency δεν γίνεται να παίξεις hardcore ραλάκι.

όσο για τους χαρακτήρισμούς ,ναι κάνεις μόνο για φανμποις....

Δημοσ.
το παραπάνω gif είναι evidence οτι η παρουσίαση του forza ¨ηταν staged video,δεν έπαιζε εκείνος εκεί,τον είχαν εκεί κομπάρσο για να κοροιδέυει τον κόσμο,το τελικό παιχνίδι δεν πρόκειται να έχει τέτοια απόκριση,με 0.4s latency δεν γίνεται να παίξεις hardcore ραλάκι.

όσο για τους χαρακτήρισμούς ,ναι κάνεις μόνο για φανμποις....

Και καθυστερηση να μην ειχε μπορεις εσυ να παιξεις hardcore

ραλακι χωρις το λιγοτερο ενα χειστιστηριο ?

Εννοειται πως η αγορα που κοιταει η MS δεν ειμαστε εγω και εσυ

αλλα του Wii.

Απλα αυτο που εδειξε και εκει που το απευθυνει θεωρω οτι

ειναι great. TO κενο Casual-Hardcore νομιζω θα καλυφθει απο το Move.

Πλακα πλακα και γω οταν εβλεπα το vid με το κοριτσακι και την τιγγρη

τον Pedo Bear σκεφτηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...