Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ εννοειται οτι ολα αυτα τα ματζαφλαρια ειναι για casual καταστασεις.

Απλα εγω προσπαθω να δω τι μπορουν να μου δωσουν στο gaming.

Πχ η περιηγηση στα μενου μου αρεσε οπως το ειδα.

Οπως επισης μου αρεσει και η ιδεα του να οδηγαω και με το κεφαλι να κοιταω γυρω γυρω.

Σαν σκεψη καλο μου φενεται, δε μπορω να το κρινω ομως αν δε το πιασω στα χερια μου.

Την ιδια ανυπομονισια εχω και για το Move.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελπίζω αύριο να τα σπάσουν nintendo /sony αν όχι μην φοβάσαι εδώ θα είμαστε και θα κράξω αβέρτα, ειδικά για το 3ds έχω τεράστιο hype και μετράω την ώρα να δω πως θα είναι.και για το καινούριο zelda.εκεί να δεις ,αν δεν ανακοινώσουν ζέλντα -1 θα τους βάλω στα 10 την νιντέντο....

το σίγουρο είναι οτι δεν θα κράξει την sony :-D σε πάω και στοίχημα

Δημοσ.

Συμφωνα με το engadget το kinect θα στοιχιζει 150 δολαρια!!!ακριβουτσικο αρκετα ειναι!!!!!αν αυτη ειναι η τελικη του τιμη ειναι προφανες γιατι δεν ανακοινωθηκε στην παρουσιαση

Δημοσ.
το σίγουρο είναι οτι δεν θα κράξει την sony :-D σε πάω και στοίχημα

Πάνε πίσω στο thread και δες πόσες φορές έχω ξεκινήσει εγώ κράξιμο για την σόνυ.στο ps3 vs 360

δλδ αν εξαιρέσεις τον titanomaxo που και το poofighter να έβγαζε θα έλεγε 10 στα 10 οτι έπερνε,εσείς οι υπόλοιποι είστε ευχαριστημένοι πραγματικά με αυτά που έδειξε?

Δημοσ.
Εγω ναι. Δε περιμενα κατι παραπανω.

Οπως και για το PS Move, περιμενω να δω μια upgraded Wii εμπειρια.

ποσο καιρό παρακουλουθείς την ε3 ? η ε3 δεν είναι να δεις τι περιμένεις,είναι ανακοινώσεις καινούριων πραγμάτων/ιδεών/παιχνιδιών στο gaming.ή τουλάχιστον ήταν απότι φαίνεται.εδώ και 2-3 χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα για όλες τις εταιρίες.

Δημοσ.

Φίλε skanjos μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν κάποια πράγματα, απλά μη χάνεις το χρόνο σου μαζί τους, μην ασχολείσαι.

Δημοσ.
Φίλε skanjos μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν κάποια πράγματα, απλά μη χάνεις το χρόνο σου μαζί τους, μην ασχολείσαι.

μίλησε και το σοφο fanboy

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg

Δημοσ.

Με απλα λογια εξηγηστε μας και μας για να καταλαβουμε.

Ρωταω γιατι μαλλον ειμαι μαλακας και τοσα χρονια

βλεπω αλλα πραματα.

Διδαξτε μας λοιπον.

Δημοσ.
Με απλα λογια εξηγηστε μας και μας για να καταλαβουμε.

Ρωταω γιατι μαλλον ειμαι μαλακας και τοσα χρονια

βλεπω αλλα πραματα.

Διδαξτε μας λοιπον.

αν και γράφεις με sarcasm θα σου δείξω με ένα βίντεο το τι αντιπροσωπέυει η ε3 για όσους απο παλιά αγοράζαν gamepro για να δούν τα νέα παιχνίδια ειδικά το αφιέρομα στην ε3 όταν δεν υπήρχαν τα gaming sites και το internet ήταν προνόμιο λίγων με 28k.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6pB647PE-80[/ame]

τέτοια νέα είναι που κάνουν την ε3.αυτά περιμένουμε να δούμε,καινούρια παιχνίδια που θα μας ρίξουν το σαγώνι στο έδαφος.το τελειώνω εδώ πάντος ...ξεκινάει και η ea conference και λίγη προσοχή ποιούς προσβάλετε,είναι κρίμα ,ειδικά κάποια άτομα εδω μέσα πρέπει να χαιρόμαστε που τα έχουμε,μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί.

Δημοσ.

6xXx6 είσαι ανάξιος συζήτησης, ο τρόπος που απαντάς δείχνει ότι είσαι μικρός σε ηλικία και προφανώς στο μυαλό. Αντί να προκαλείς με ερριστικά σχόλια και βλακείες μπορείς να απαντήσεις με τεκμήρια και επιχειρήματα. Αν ήμουν fanboy δεν θα είχα και τις 2 κονσόλες. Αν η έκθεση ήταν καλή θα δίναμε τα εύσημα όπως αν ανατρέξετε στο περυσινό θέμα της Ε3 2009 θα δείτε ότι εμίλησα με τα καλύτερα λόγια για το ΧΒΟΧ 360 και η Ε3 του 2009 ήταν ο καταλύτης για να με κάνει να αγοράσω ΧΒΟΧ 360 λίγους μήνες αργότερα. Δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την παρουσίαση γιατί δεν είδαμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί κι επίσης δεν είδαμε καμία "σοβαρή" αποκλειστικότητα που θα μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Ορίστε λοιπόν τι με χάλασε από το Kinect, σου παραθέτω τη συζήτηση από το PSPGR: http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=127&t=14265

συμφωνω με τον JIMYB3 ρε παιδια μην αρχιζετε τωρα να μεροληπτειτε υπερ της sony εμμεσα κατηγορωντας to kinect κ για χαζους λογους...ειπαμε το site λεγεται pspgr αλλα λιγο αντικειμενικα να τα βλεπουμε ολα ετσι?ουτως η αλλως,καλως η' κακως η microsoft παρουσιασε κατι καλυτερο απο τη sony στον τομεα πρωτοποριας.αλλο ενα υπερβολικα ακριβες motion capture controller κ αλλο το kinect που χρησιμοποιει interactiveness που δεν εχει ξαναεμφανιστει ουτε στο ελαχιστο στα video games ως τωρα

Συγνώμη που δεν συμφωνώ:

Παιχνίδι του 2000:

Ναι έχεις δίκιο, είναι τόσο πρωτοποριακό που δεν το έχουμε ξαναδεί πουθενά αλλού:

Μα ακόμα και το όνομα είναι σχεδόν κλεμμένο:

Δημοσ.
αν και γράφεις με sarcasm θα σου δείξω με ένα βίντεο το τι αντιπροσωπέυει η ε3 για όσους απο παλιά αγοράζαν gamepro για να δούν τα νέα παιχνίδια ειδικά το αφιέρομα στην ε3 όταν δεν υπήρχαν τα gaming sites και το internet ήταν προνόμιο λίγων με 28k.

http://www.youtube.com/watch?v=6pB647PE-80

τέτοια νέα είναι που κάνουν την ε3.αυτά περιμένουμε να δούμε,καινούρια παιχνίδια που θα μας ρίξουν το σαγώνι στο έδαφος.το τελειώνω εδώ πάντος ...ξεκινάει και η ea conference και λίγη προσοχή ποιούς προσβάλετε,είναι κρίμα ,ειδικά κάποια άτομα εδω μέσα πρέπει να χαιρόμαστε που τα έχουμε,μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί.

skanjos τετοιες στιγμες θα ζησουμε και αυριο με το νεο zelda!!!;)

Δημοσ.

Δεν ειναι σαρκασμος.

Απλα δε καταλαβαινω γιατι πρπ σωνει και καλα να με πεισεις

οτι δεν αξιζει το Kinectic. Εμενα μου αρεσει ποιο ειναι το προβλημα

δε καταλαβαινω.

Χα εκεινη την χρονια ετυχε να ειμαι παρων σε κεινη την εκθεση.

Ομως η εκθεση αλλαξε εις γνωση τους μιας και τα λεφτα ηταν πολλα

για καποια studio's και βολευε την εκταμιευση των μεγαλων, EA.

ΤΟ ιδιο πραγμα ειναι και τωρα η Ε3 απλα σε μικροτερο βεληνεκες, απλα εσυ

θα ηθελες να ειναι οπως παλια.

Η φετοινη Ε3 αποδικνυει ενα πραμα. Το gaming πεθαινει.

Υ.Γ Εχω εδω διπλα μου απο το 1ο Gamepro εως το 92ορο.

Λεει κατι αυτο ?

Επισης gherudos μιλησε κανεις για πρωτοπορια ? Ειπα μου αρεσε αυτο που ειδα.

Μα ελεος εδω θα βγαλετε τα απωθημενα σας ?

Δημοσ.
gherudos μιας και κραζεις το wii και το kinect το move που ειναι η αντιγραφη της αντιγραφης πώς σου φαινεται?

Θα το κράξω και αυτό αύριο μην ανησυχείς!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...