Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παρουσίαση είναι σιγά μην ήταν και real time, video παίζει απο πίσω και ο τύπος άπλα το ακολουθεί άλλωστε θα ήταν χαζό να είχαν on stage live το Kinect θα μπορούσε να συμβεί κάτι απρόοπτο και να χάλαγε όλο το hype

Ναι ενώ τώρα, y'know, κατάφεραν να αποσπάσουν από τους πάντες τα καλύτερα λόγια...

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ νόμισα οτι ήταν παλιό αυτό απο 1 gif,μετά είδα οτι ήταν απο καινούρια χθεσινή παρουσίαση ,uber fail μιλάμε....

και μην λέτε για παιχνίδια που θα μπορούσαν να βγουν ,εδώ πιο πριν δείχνει το παιχνίδι με τους καταράχτες που υπάρχει. μιλάμε για εντελώς άκυρη στιγμή όπως και του Milo πέρισυ.οι δικαιολογίες είναι για κλάματα σε τέτοιες περιπτώσεις.:fear:

Δημοσ.
Ναι ενώ τώρα, y'know, κατάφεραν να αποσπάσουν από τους πάντες τα καλύτερα λόγια...

δεν θα διαφωνήσω.. Αλλα χίλιες φορές κάτι τέτοιο πάρα να γίνει κάνα λάθος να κοπανιέται ο άλλος στην σκηνή και το natal να μην ανταποκρίνεται

αλοστε έχουμε δει ευτράπελα σε ive event πχ (στην παρουσίαση τον windows)

όλα αυτά που λεμέ βέβαια είναι λεπτομερειες για να σκοτώνουμε το χρόνο μας στα forum

σημασία έχει να είναι το προϊών κάλο στα σπίτια μας και όχι on stage και πάνα 'πολα σε λογική τιμή αυτα για όσους ενδιαφέρονται βεβαία να το αγοράσουν

τώρα βεβαία να κάτσω στη 8 που είναι η επίσημη παρουσίαση και δω κάτι τετιο

ok ίσως γελάσω

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν.

Το λαγκ κυμεναι σε δεκατα του δευτερολεπτου.

Εμενα προσωπικα μου αρεσαν αρκετα απο τα minigames.

Ειδικα το τυπου Wii Fit, αυτο με την τιγρη και το Forza ηταν υπεροχα.

Δημοσ.

Ναι μια χαρά ήταν το lag μπορούσες ξεκάθαρα να διακρίνεις ότι πρώτα πηδούσαν οι παίκτες και μετά από λίγο τα avatars. Δεν ανταποκρινόταν σωστά.

Δημοσ.

Για τα παιχνιδια για τα οποια προοριζεται μια χαρα ειναι το λαγκ του.

ΕΠισης δεν εχει παντου λαγκ. Βλεπε Forza και σε ενα δυο ακομα.

Εντομεταξυ χλωμο το βλεπω να βγαινει COD που να χρησιμοποιει το Natal.

Δημοσ.

Συγνωμη τι σημαίνει Natal; :-P

Δημοσ.

συγνώμη να σου κάνω μια ερώτηση ,πιστέυεις πραγματικά μετά απ'ολα τα βίντεο με τα παιχνίδια που είδαμε οτι εκείνος ο τύπος έπαιζε live το forza???και έτυχε,λέμε τώρα έτυχε να τους περνούσε όλους στην τσίτα σαν τρελός και να οδηγούσε τόσο απίστευτα? και έδειχνε μόνο την οδήγηση και όχι αυτόν δίπλα για να μην βλέπεις πως και αν στρίβει.

τέσπα όσοι δεν κατάλαβαν οτι δεν ήταν Live το συγκεκριμένο βίντεο τι να πω μάλλον δεν πείραν πρέφα τι είναι το kinect ακόμα.

να μην μιλήσω για το on trail παιχνίδι star wars που είναι σαν το house of the dead αλλα με φωτόσπαθο.θα μας πάνε 10 χρόνια πίσω αυτοί μου φαίνεται.

τα είδατε τα 15 υπέροχα παιχνίδια που θα κάνει Launch?όλα ήταν shovelware και τα μισά ήταν dance shovelware.δλδ το wii μπροστά στο kinect είναι καρα-hardcore...

Δημοσ.
συγνώμη να σου κάνω μια ερώτηση ,πιστέυεις πραγματικά μετά απ'ολα τα βίντεο με τα παιχνίδια που είδαμε οτι εκείνος ο τύπος έπαιζε live το forza???και έτυχε,λέμε τώρα έτυχε να τους περνούσε όλους στην τσίτα σαν τρελός και να οδηγούσε τόσο απίστευτα? και έδειχνε μόνο την οδήγηση και όχι αυτόν δίπλα για να μην βλέπεις πως και αν στρίβει.

τέσπα όσοι δεν κατάλαβαν οτι δεν ήταν Live το συγκεκριμένο βίντεο τι να πω μάλλον δεν πείραν πρέφα τι είναι το kinect ακόμα.

να μην μιλήσω για το on trail παιχνίδι star wars που είναι σαν το house of the dead αλλα με φωτόσπαθο.θα μας πάνε 10 χρόνια πίσω αυτοί μου φαίνεται.

τα είδατε τα 15 υπέροχα παιχνίδια που θα κάνει Launch?όλα ήταν shovelware και τα μισά ήταν dance shovelware.δλδ το wii μπροστά στο kinect είναι καρα-hardcore...

Φυσικα και δεν οδηγουσε αυτος. Αλλα εσυ πιστευεις οτι θα βγει και θα εχει

το λαγκ του Adventures ?

Καταρχην ειμαι σιγουρος οτι το φορζα θα παιζετε σε συνδυασμο με χειριστιριο

ωστε να πατας γκαζι και φρενο. ΚΑι τα υπολοιπα στριψιμο και οπτικη

θα τα κανει η καμερα του Kinect.

Θα ηθελα να ακουσω την δικη σου αποψη για το ti einai to kinect. Μιας και παντα

εδω μεσα οποιος υποστιριζει μια απο της δυο αυτοματως αντιμετοπιζετε σαν fanboy.

Εγω προσωπικα ενθουσιαστικα με το kinect οπως και ελπιζω αυριο με το 3ds και

μεθαυριο με το move. Λασπη δεν θα χω για κανενα παντως.

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ----------

Θα μας πεις ομως τι ειναι το kinect ?

Δημοσ.

το kinect το έχω πει άποιρες φορές απόταν ανακοινώθηκε οτι θα ήταν καθαρά για casual παιχνίδια,δεν είχα ελπίδες για σοβαρά παιχνίδια εκει ποτέ.αλλα άλλο casual παιχνίδια και άλλο shovelware,είναι δυνατόν 3-4 dance τίτλοι ?και μας παρουσίασαν τον καλύτερο κιόλας με πατενταρισμένες κινήσεις μόνο και καμία ελευθερία.

περίμενα κάτι σαν το smooth moves του wii,κάτι που θα με ενδιέφερε για να το αγοράσω.και όχι το τρέξιμο ,σιγα μην κάνω και sprint μέσα στο σπίτι δλδ.

μην τρέφεις ελπίδες για το forza θα απογοητευτείς , δεν πρόκειται να παίζει δίχως λαγκ,απόταν ανακοινώθηκε το lag ξέραμε οτι δεν πρόκειται να δουλέψει σε hardcore games.

ελπίζω αύριο να τα σπάσουν nintendo /sony αν όχι μην φοβάσαι εδώ θα είμαστε και θα κράξω αβέρτα, ειδικά για το 3ds έχω τεράστιο hype και μετράω την ώρα να δω πως θα είναι.και για το καινούριο zelda.εκεί να δεις ,αν δεν ανακοινώσουν ζέλντα -1 θα τους βάλω στα 10 την νιντέντο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...