Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρος ομως δεν ειναι να βγαλει και κανα σοβαρο παιχνιδι?Ενταξει ,τα παιχνιδακια που εχει βγαλει μεχρι στιγμης μου θυμιζουν eye toy.Θα χρειαστει να το βαλλουν σε κανονικα παιχνιδια,καθως σε μερικους δεν τους αρεσει να μαζευουν πεταλουδες , να χτυπανε μπαλες κτλ

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καιρος ομως δεν ειναι να βγαλει και κανα σοβαρο παιχνιδι?Ενταξει ,τα παιχνιδακια που εχει βγαλει μεχρι στιγμης μου θυμιζουν eye toy.Θα χρειαστει να το βαλλουν σε κανονικα παιχνιδια,καθως σε μερικους δεν τους αρεσει να μαζευουν πεταλουδες , να χτυπανε μπαλες κτλ

http://www.youtube.com/watch?v=IhaycgyFt2U

http://www.youtube.com/watch?v=u9DNRBkqAuE&feature=related

Θα έβαζα και αλλα όμως βαριέμαι τώρα :mellow:

Δημοσ.

Ναι πραγματικά πολύ σοβαρά παιχνίδια. Να παίζεις ακίνητος κουνώντας μόνο το τιμόνι στο forza και να κουνάς το σπαθί με τον παίκτη που προχωράει μόνος του στο star wars! Φανταστικό gameplay τί να σου πω! Ιδανικό για τους hardcore gamers...

Απάτη παιχνίδια με της πλάκας gameplay που πουλάνε το όνομα forza και star wars πχ...Αν δεν βγει περπάτημα και χειρισμός από εσένα, δεν υπάρχει σωτηρία για το Kinect. Άποψή μου...Ήδη όλοι μου οι γνωστοί το έχουν παρατημένο, όπως κι εγώ...

Δημοσ.

Ναι πραγματικά πολύ σοβαρά παιχνίδια. Να παίζεις ακίνητος κουνώντας μόνο το τιμόνι στο forza και να κουνάς το σπαθί με τον παίκτη που προχωράει μόνος του στο star wars! Φανταστικό gameplay τί να σου πω! Ιδανικό για τους hardcore gamers...

Απάτη παιχνίδια με της πλάκας gameplay που πουλάνε το όνομα forza και star wars πχ...Αν δεν βγει περπάτημα και χειρισμός από εσένα, δεν υπάρχει σωτηρία για το Kinect. Άποψή μου...Ήδη όλοι μου οι γνωστοί το έχουν παρατημένο, όπως κι εγώ...

Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με κάποιο hater γιατί χάνω την ώρα μου αλλα θα κάνω μια εξαίρεση να σου πω ότι ΑΝ είχες κάνει τον κόπο να παρακολουθήσεις κάνα δυο βίντεο θα ήξερες ότι στο forza αλλάζεις ταχύτητες με την κίνηση που κάνουμε για να αλλάξουμε ταχύτητες στα αυτοκίνητα μας και για γκάζι/φρένο η κανεις κίνηση πίσω/μπροστά τα χερια σου η πατάς με τα πόδια σου (γιατί το kinect καταγραφει την κίνηση όλου του σώματος). Και όσο για το star wars δεν κουνάς μονο το σπαθί σου , έχει και ψυχικές δυνάμεις που χρησιμοποιείς με συγκεκριμένες κινήσεις των χεριών σου και επίσης για να προχωρήσει γίνετε με συγκεκριμένες κινήσεις του σώματος σου.

Επειδή δεν έχω σκοπό να σου εξηγήσω περαιτέρω ψάξε και μονος σου και δες κανένα βίντεο περί τίνος πρόκειται μην περιμένεις να στα δίνουν όλα στο πιάτο , γιαυτό υπάρχει το google.

Δημοσ.

Αν δεν βγει περπάτημα και χειρισμός από εσένα, δεν υπάρχει σωτηρία για το Kinect.

και πως ακριβώς θα γίνει αυτό?...θα βάλεις το Kinect στον κήπο ή θα περπατάς πάνω σε διάδρομο γυμναστικής?

Δημοσ.

και πως ακριβώς θα γίνει αυτό?...θα βάλεις το Kinect στον κήπο ή θα περπατάς πάνω σε διάδρομο γυμναστικής?

Με μικρο κοντρολακι μοχλακι στο ενα χερι.Τοσο δυσκολο ειναι;

Και προς τον προηγουμενο, αν προσεξες εχω kinect, το οποιο τρωει σκονη. Ειναι δυνατον να ειμαι hater και να το εχω; Παω στοιχημα οτι κι εσυ αν εχεις kinect, σκονη θα τρωει...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν είναι να βγάλουν controllers, ας το έκαναν εξ' αρχής σαν το Wii και το Move...δεν υπήρχε λόγος να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό

Δημοσ.

Εγω παντως ειπα οτι ακομα δεν εχουν βγαλει καποιο παιχνιδι.Και οντως δεν εχουν βγαλει.Ας βγαλουν πρωτα και λβεπουμε[θα εχει πεσει και η τιμη]

Δημοσ.

Βιάστηκαν για να χτυπήσουν τη Nintendo. Πειραματική έκδοση μου θυμίζει το Kinect. Αν και ενδιαφέρουσα τεχνολογία, η υλοποίηση είναι αστεία. Και είναι φανερή η έλλειψη εμπειρίας της Microsoft στο θέμα gaming, το τι κάνει ένα παιχνίδι άρτιο και διασκεδαστικό (κάτι που περιλαμβάνει και τον χειρισμό). Ίσως το Κinect τελειοποιηθεί στην επόμενη γενιά, αλλά κάτι μου λέει ότι η Νintendo θα είναι πάλι ένα βήμα μπροστά. Όπως και να 'χει πάντως, καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός για να οδηγεί σε καινοτομίες.

Δημοσ.

Βιάστηκαν για να χτυπήσουν τη Nintendo. Πειραματική έκδοση μου θυμίζει το Kinect. Αν και ενδιαφέρουσα τεχνολογία, η υλοποίηση είναι αστεία.

Άντε από εδω ρε hater. Μην λες τέτοια σε παρακαλώ. Είμαστε εμείς οι hater που το έχουμε αγοράσει και κάθεται, βέβαια. Τρώει σκόνη από την αστεία υλοποίηση όπως λες...Τίποτα της προκοπής μέχρι τώρα. Όπως και στην αρχή το wii...

Δημοσ.

έχουν userbase 10 εκατομμύρια μέσα σε μόλις 4 μήνες, είναι 100% σίγουρα ότι θα βγαίνουν συνέχεια games από εδώ και πέρα . Το kinect έχει εξελιχθεί σε δεύτερη πλατφόρμα gaming για την Microsoft , ξεχωριστή ακόμη και από το ίδιο το XBOX360.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά ακόμα δεν έχει βγει τίποτα. Όταν και αν βγει κάτι της προκοπής θα το χειροκροτήσουμε. Τώρα μονο να κράζουμε μπορούμε και να κλαίμε τα 150 ευρώ που δώσαμε...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά ακόμα δεν έχει βγει τίποτα. Όταν και αν βγει κάτι της προκοπής θα το χειροκροτήσουμε. Τώρα μονο να κράζουμε μπορούμε και να κλαίμε τα 150 ευρώ που δώσαμε...

Εμ τα λέγαμε πως είναι ακριβό, πως περιμένετε να δούμε τη 2η γενιά παιχνιδιών που θα βγουν - μετά τους launch τίτλους κτλ...το θετικό πάντως για σας που το αγοράσατε είναι πως έχει πουλήσει πολύ και έτσι παιχνίδια θα βγουν και με τον καιρό θα βελτιώνονται και οι λειτουργίες του. Το kinect παίζει σε μια κατηγορία μόνο του αυτή τη στιγμή και είναι κάτι σα νέο Wii. Αν και ήρθε λιγάκι καθυστερημένα θα έλεγα..

Δημοσ.

Kinect based :P

Lol... αν και δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε... τι είναι αυτή η μπάλα με το μάτι του σάουρον? Υπάρχει στα καταστήματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...