Drop_Dead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w8BmgtMKFbY WOW .... κατι τετοια εβλεπα παλια στα παιδικα και σε ταινιες και ηταν τελειο.... Εγινε πραγματικοτητα
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ποσο τέλειο! Ειδικά αν σκεφτείς την εξέλιξη σε καμια δεκαρια χρονια :-D
sazistas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 παιδια ψηνομαι κι εγω να παρω το Kinect, έχω ήδη 2 xbox360 τα οποια όμως δυστυχως ειναι banιαρισμένα Υπάρχει δυνατότητα να περασω το τελευταιο dashboard update ωστε να μπορεσει να δουλεψει το kinect η θα πρεπει να αγορασω και καινούργιο xbox? thanks
naruto14 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το Fighters uncaged είναι σκέτη απάτη! Από τα χειρότερα του Kinect Γιατί ρε παιδιά ετσι? Εμένα στα video μου φένεται πολύ ωραίο! Που είναι το πρόβλημα?
ppetros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 παιδια ψηνομαι κι εγω να παρω το Kinect, έχω ήδη 2 xbox360 τα οποια όμως δυστυχως ειναι banιαρισμένα Υπάρχει δυνατότητα να περασω το τελευταιο dashboard update ωστε να μπορεσει να δουλεψει το kinect η θα πρεπει να αγορασω και καινούργιο xbox? thanks Απ' οσο γνωριζω μπορεις να κατεβασεις το update και να το περασεις με usb stick οποτε μετα θα μπορεις να συνδεσεις το Kinect.
sarisn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Γιατί ρε παιδιά ετσι? Εμένα στα video μου φένεται πολύ ωραίο! Που είναι το πρόβλημα? Το πρόβλημα είναι ότι έχει τρελή καθυστέρηση στις κινήσεις που κάνεις και στην ΜΗ άμεση ανταπόκρισή τους στην τηλεόραση, όπως γίνεται πχ. στο Kinect Sports, Dance Central, Adventures (τα έχω και τα τρία γι' αυτό εκφέρω άποψη).
ppetros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το πρόβλημα είναι ότι έχει τρελή καθυστέρηση στις κινήσεις που κάνεις και στην ΜΗ άμεση ανταπόκρισή τους στην τηλεόραση, όπως γίνεται πχ. στο Kinect Sports, Dance Central, Adventures (τα έχω και τα τρία γι' αυτό εκφέρω άποψη). Εχει οντως μια "μικρη" καθυστεριση που ομως τη συνηθίζεις κατα καποιο τροπο και δεν αποτελει ιδιαιτερο προβλημα.. Για το "τρελη" καθυστεριση μαλλον σε βρισκω λιγο υπερβολικο...
glad1at0re Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 +1 Η καθυστέρηση είναι ελάχιστη. Το μόνο που χρειάζεται είναι tuning σε περίπτωση αλλαγής θέσης. Kinect RULES! (Kinect Sports ειδικά )
naruto14 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Από ότι έχω ακούσει αμα εχεις τηλεόραση που να υποστιρίζει game mode δεν έχει καθυστέρηση. Ισχύει?
polakis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ξέρω ότι ήδη το παράτησα το Kinect...Πόσο θα παίξεις adventures και ping pong? Καλή αρπαχτή έκανε η MS... Αν δεν βγει τίποτα σοβαρό, το βλέπω να αραχνιάζει στα ράφια. Και πολλοί φίλοι μου το πήραν δυστυχώς και αυτοί το βαρέθηκαν ήδη...
anamenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ξέρω ότι ήδη το παράτησα το Kinect...Πόσο θα παίξεις adventures και ping pong? Καλή αρπαχτή έκανε η MS... Αν δεν βγει τίποτα σοβαρό, το βλέπω να αραχνιάζει στα ράφια. Και πολλοί φίλοι μου το πήραν δυστυχώς και αυτοί το βαρέθηκαν ήδη... Θα συμφωνήσω ότι αν δεν βγει καλό software σύντομα, θα μας είναι άχρηστο πλέον.
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω ότι αν δεν βγει καλό software σύντομα, θα μας είναι άχρηστο πλέον. Link
nyne Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν πιστευω οτι η Ms θα παρατησει το kinect,ειμαι σιγουρος οτι συντομα ερχονται καλοι τιτλοι...123
privateer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=28711
anamenos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 δλδ το XBOX360 και το Kinect από μόνα τους απορρόφησαν τις απώλειες από το Zune και το WF7. Υπολογίζω το καθαρό κέρδος για το ΧΒΟΧ360 να είναι πάνω από ενα δις, δλδ κάπου τόσα όσο το άθροισμα των κερδών SONY και Nintendo μαζί. Ακόμα ένας λόγος να το βουλόσουν οι investors που ήθελαν το κλείσιμο τις ΧΒΟΧ division.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.