Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγορασε καποιος το kinect για τo 360;Θελω ν ακουσω εντυπωσεις...

το έχω εγώ φίλε μου.

Πραγματικά πολύ καλή δουλειά μένει να υποστηριχθεί όπως πρέπει και απο αναλογα καλά παιχνίδια.

Πάντως το kinect sports που παίζω εγώ είναι απλά φανταστικό...!

Δημοσ.

Κάτοχος kinect εδώ και λίγες ημέρες... Είναι το μέλλον του gaming, απίστευτη η αίσθηση να μην χρειάζεσαι controller. Νιώθεις ότι είσαι στο μέλλον. Τα παιχνίδια είναι ακόμα σε πολύ παιδικό επίπεδο αλλά μόνο και μόνο ο τρόπος κίνησης μόνο με το σώμα το κάνει φανταστικό. Για παρέα είναι ιδανικό γιατί βγάζει πολύ γέλιο. Για solo κατάσταση και για "gamers" εννοείται ότι είναι περιττό, αλλά επαναλαμβάνω.. για παρέα είναι τέλειο! Αργά ή γρήγορα όλα τα παιχνίδια θα έχουν χρήση kinect, είναι αναπόφευκτο.

Τρελαίνομαι που αφού φτιάξεις kinect ID, όταν μπαίνεις μπροστά στην κάμερα αμέσως σε αναγνωρίζει, ακόμα και in-game αν μπεις σα 2ος παίχτης αυτόματα σε κάνει identify και με βάση τις διαστάσεις σου, βγάζει το avatar σου. Next gen tech!

Δημοσ.

Κάτοχος kinect εδώ και λίγες ημέρες... Είναι το μέλλον του gaming, απίστευτη η αίσθηση να μην χρειάζεσαι controller. Νιώθεις ότι είσαι στο μέλλον. Τα παιχνίδια είναι ακόμα σε πολύ παιδικό επίπεδο αλλά μόνο και μόνο ο τρόπος κίνησης μόνο με το σώμα το κάνει φανταστικό. Για παρέα είναι ιδανικό γιατί βγάζει πολύ γέλιο. Για solo κατάσταση και για "gamers" εννοείται ότι είναι περιττό, αλλά επαναλαμβάνω.. για παρέα είναι τέλειο! Αργά ή γρήγορα όλα τα παιχνίδια θα έχουν χρήση kinect, είναι αναπόφευκτο.

Τρελαίνομαι που αφού φτιάξεις kinect ID, όταν μπαίνεις μπροστά στην κάμερα αμέσως σε αναγνωρίζει, ακόμα και in-game αν μπεις σα 2ος παίχτης αυτόματα σε κάνει identify και με βάση τις διαστάσεις σου, βγάζει το avatar σου. Next gen tech!

ακόμα δεν βρήκα πως φτιάχνεις kinect ID, μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο την διαδικασία;

Δημοσ.

ακόμα δεν βρήκα πως φτιάχνεις kinect ID, μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο την διαδικασία;

Δεν κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Με το που ανοίξεις το Xbox μπαίνεις στο κλασικό μενού. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ξεκινάει να λειτουργεί και το kinect κι εμφανίζεται μία μούτζα (lol) κάτω δεξιά, που σημαίνει ότι αν κουνήσεις την παλάμη σου χαιρετώντας, το ενεργοποιείς και σε βλέπει. Αυτόματα τότε μπαίνει στο μενού του kinect. Εκεί λέει ξεκάθαρα σε ένα από τα παράθυρα μπροστά "Kinect ID". Εκεί πας μόνο με κούνημα χεριών, pad τέλος.

Οι οδηγίες για να φτιάξεις το ID είναι πολύ απλές. Σε βάζει σε διάφορες στάσεις, σου παίρνει τα μέτρα κανονικά κι από εκεί και πέρα ΟΠΟΤΕ κι αν εμφανιστείς μπροστά στη κάμερα, είτε εν μέσω παιχνιδιού είτε στα μενού, αμέσως σου βγάζει το avatar σου και σου λέει "Welcome Ταδε". Αναγνωρίζει τους πάντες, είναι λίγο τρομακτικό :P Έχω φτιάξει 3-4 IDs για οικογένεια/φίλους κι όποιος εμφανίζεται, αμέσως τον αναγνωρίζει. Btw, το Kinect ID δεν έχει σχέση με το GamerTag.

Δημοσ.

Νεος κατοχος kinect και εγω.Κατ'αρχην να πω οτι μου το πηραν δωρο,ηθελα να το παρω σε καποια φαση αλλα πιστευα οτι θα εχει γενικα προβληματα σαν interface κτλ..Λοιπον η αισθηση δεν περιγραφετε.Το σεταρισμα ηταν πανευκολο και παιδια η ανταποκριση ειναι αψογη.Τρομερη εμπειρια,δεν εχει καμια σχεση με move και wii τα εχω και τα 2.Τα παιχνιδια προς το παρον ειναι οκ και δεν εντυπωσιαζουν σαν gameplay ομως η αισθηση του χειρισμου με ολο το σωμα και χωρις οποιοδηποτε control στο χερι ειναι απλα το κατι αλλο.Απο χωρο να πω οτι σιγουρα θελει 3 μετρα για να εισαι ανετος,αλλα δουλευει ικανοποιητικα και στα 2m περιπου που το εχω εγω.Το συστήνω ανεπιφυλακτα,με την προϋπόθεση οτι θα βγουν καλυτεροι τιτλοι,κατι που ομως ειναι σχεδον σιγουρο αφου οι τιτλοι που εχουμε τωρα ειναι Launch...

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια οσων εχουν το kinect εχω τα adventures k to kinect sports κ μπορω να πω οτι τα πσανε κ τα 2 μου φερανε για δωρο το joy ride το οποιο ναι μεν φαινεται διασκεδαστικο απο οσα βιντεο εχω δει αλλα το gameplay του μου φαινεται αρκετα στατικο σε σχεση με τα αλλα 2 που εχω εχετε να προτεινετε κανενα καλο να το αλλαξω η να το κρατησω

βασικα ειμαι μεταξυ του dance central αν κ δεν τα παω καλα με το χορο του fighter uncharted k του evolution unshaped ενα γυμναστικης

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια οσων εχουν το kinect εχω τα adventures k to kinect sports κ μπορω να πω οτι τα πσανε κ τα 2 μου φερανε για δωρο το joy ride το οποιο ναι μεν φαινεται διασκεδαστικο απο οσα βιντεο εχω δει αλλα το gameplay του μου φαινεται αρκετα στατικο σε σχεση με τα αλλα 2 που εχω εχετε να προτεινετε κανενα καλο να το αλλαξω η να το κρατησω

βασικα ειμαι μεταξυ του dance central αν κ δεν τα παω καλα με το χορο του fighter uncharted k του evolution unshaped ενα γυμναστικης

Το Joyride όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το ψηλοβαριέσαι μετά από λίγη ώρα. Όσoν αφορά τα άλλα τρία έχω σκοπό να πάρω τα δύο (Dance Central + Your Shape: Fitness Evolved) γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια + έχω δει και αρκετά videos + θα ξετρελαθεί και η γυναίκα (ήταν και ο λόγος που την έπεισα να πάρουμε Xbox + Kinect)!! :mrgreen:

Για το Fighters Uncaged έχω διαβάσει καλά και μέτρια σχόλια οπότε επιφυλάσσομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...