Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, οχι οτι ειμαι κανενας που το ξερει καλα το θεμα, αλλα οι υπερυθρες δεν εχουν μεγαλυτερο μηκος κυματος κι απο το ορατο ακομα?

Αρα απο που κ ως που να ειναι επιβλαβεις?

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλο infrared αλλο ultraviolet...

Σωστός, σόρρυ..

Και το infrared αβλαβές είναι...

Αλλιώς όλοι θα αυτοκτονούσαν με τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.:)

Δημοσ.
εγω τα πάρω και move και kinect πάντως...τα σπίτι μου θα γίνει αρένα

Σου ευχομαι να εχει και μεγεθος αρενας αλλιως θα εχεις προβλημα.

Εγω παντως το πηρα χτες και αν δεν αρεσε της γυναικας θα εκανε ηδη παρεα στο γκαραζ σε αλλες ''επιτυχιμενες'' αγορες,οπως μια τρομπα,ενα ντουλαπι κουζινας και εναν ανεμιστηρα.

Δημοσ.

Με ανησυχεί το γεγονός ότι οι τελείες που φαίνονται στις υπέρυθρες είναι εστιασμένες σε όλο τον χώρο.

Αν προβάλλουμε από σημειακή πηγή μια εικόνα σε ένα επίπεδο θα είναι καθαρή και όσο απομακρύνεται από αυτό θα θολώνει. Όσοι έχετε βιντεοπροβολέα ή SLR φωτογραφική γνωρίζετε ότι ο φακός έχει ένα δαχτυλίδι που χρησιμοποιείται για να εστιάσετε πιο κοντά ή πιο μακριά.

Οι κηλίδες φωτός του kinekt είναι εστιασμένες και στις κοντινές και στις μακρινές επιφάνειες.

Ο μοναδικός τρόπος που γνωρίζω με τον οποίο μπορεί να γίνει αυτό είναι με Laser, σαν αυτό που χρησιμοποιούν στα club ή στους σαρωτές των super market. Λέτε να είναι laser υπερύθρων; Αν ναι πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο με τις παρενέργειες.

Αυτό το βίντεο ιδιαίτερα μου αφήνει υποψίες ότι μπορεί να είναι laser.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6CFoOFZ6ifc&NR=1[/ame]

Δημοσ.

ετσι δουλευει η IR. αν το βαλεις να σαρωνει ακομα πιο μακρυα θα δεις οτι μεγαλωνει η τελεια. το δοκιμασα με γυαλια νυχτερινης ορασης που εχω. ασε που δεν τραβαει και τοσο ρευμα που να εχει laser και μαλιστα υπερυθρων. και για να εισαι ακομα πιο σιγουρος, θα ειχε τετοια τεχνολογια και θα το πουλαγανε 150 ευρα;

Δημοσ.
Σωστός, σόρρυ..

Και το infrared αβλαβές είναι...

Αλλιώς όλοι θα αυτοκτονούσαν με τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.:)

ναι μαζι οου ειμαι, θα βγαζε η microsoft συσκευη που θα εκανε κακο στην υγεια, να πεσουν βροχη οι μηνύσεις

Δημοσ.
... θα ειχε τετοια τεχνολογια και θα το πουλαγανε 150 ευρα;

Με τόσα εκατομμύρια κομμάτια που θα πουλήσει και τα 150€ πολλά είναι.

Οι πηγές laser στις μέρες μας σε μεγάλες ποσότητες κοστίζουν ελάχιστα.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ebay βρήκα δίοδο που παράγει υπέρυθρο laser με λιγότερα από 10$ μαζί με τα μεταφορικά. Υποθέτω σε υπερχονδρική θα κοστίζει λιγότερο από τα μισά.

Δημοσ.
ναι μαζι οου ειμαι, θα βγαζε η microsoft συσκευη που θα εκανε κακο στην υγεια, να πεσουν βροχη οι μηνύσεις

γτ ρε φιλε το κινιτο σου κανει καλο στην υγεια σου? γιατροσ μου ειπε οτι ο καρκινος του εγκεφαλου γυρω απο το αυτι αυξηθηκε κατα 80% αφου βγηκαν τα κινιτα

το ασυρματο ιντερνετ σου κανει καλο στην υγεια σου?

• Moderators
Δημοσ.
γτ ρε φιλε το κινιτο σου κανει καλο στην υγεια σου? γιατροσ μου ειπε οτι ο καρκινος του εγκεφαλου γυρω απο το αυτι αυξηθηκε κατα 80% αφου βγηκαν τα κινιτα

Μπορεις να μας δωσεις καποια ευηπολυπτη ερευνα/link που να πιστοποιει το συγκεκριμενο?Εχω ολη την καλη διαθεση να σε πιστεψω,αλλα θα θελα κατι πιο χειροπιαστο απο το "ενας γιατρος μου ειπε".

το ασυρματο ιντερνετ σου κανει καλο στην υγεια σου?

Για πες,τι ακριβως επιπτωσεις εχει ενα ασυρματο δικτυο στην υγεια μου?

Δημοσ.
Σου ευχομαι να εχει και μεγεθος αρενας αλλιως θα εχεις προβλημα.

Εγω παντως το πηρα χτες και αν δεν αρεσε της γυναικας θα εκανε ηδη παρεα στο γκαραζ σε αλλες ''επιτυχιμενες'' αγορες,οπως μια τρομπα,ενα ντουλαπι κουζινας και εναν ανεμιστηρα.

έχω αρκετό χώρο...εννοείται οτι το τραπεζάκι του σαλονιού θα πάρει πόδι

είχα για λίγες μέρες το Ps Move και είχα κολλήσει άσχημα

οπότε πιστεύω ότι με το Kinect θα πωρωθώ ακόμα πιο πολύ

για αρχή θα πάρω το ps move που δε χρειάζεται να μετακινήσω τίποτα

να πέσει και λιγάκι το kinect στην τιμούλα

Δημοσ.

Ύστερα από διεξοδικό έλεγχο των παιχνιδιών, τα top κατ'εμέ

1. Dance Central

Όσες φορές και να το παίξω δε το βαριέμαι! Ωραία τραγούδια, πολύ καλές χορογραφίες και γενικά το σύστημα εντοπισμού των κινήσεων είναι εξαιρετικό!

2. Your Fitness Evolved

Ωραία προγράμματα γυμναστικής, με αρκετά ρεαλιστικά στοιχεία απόδοσης(καύση θερμίδων κτλ) και έχει και μερικά minigames μέσα με τα οποία παράλληλα ψιλογυμνάζεσαι.

3. Kinect Sports

Το πιο διασκεδαστικό, αλλά και το πιο ξεθεωτικό από όλα! Κάποια αθλήματα δεν παλεύονται (όπως το ποδόσφαιρο π.χ.), αλλά τα περισσότερα είναι μια χαρά!

4. Kinect Adventures

Δε μου άρεσαν καθόλου Fighters Uncaged & Motion Sports

Αδιάφορα τα Kinectimals, αν και είναι ότι πρέπει για την κοπελιά :D

Καλούτσικο το Harry Potter, αλλά εντελώς μονότονο.

Τα υπόλοιπα δεν τα έπαιξα

Δημοσ.
Μπορεις να μας δωσεις καποια ευηπολυπτη ερευνα/link που να πιστοποιει το συγκεκριμενο?Εχω ολη την καλη διαθεση να σε πιστεψω,αλλα θα θελα κατι πιο χειροπιαστο απο το "ενας γιατρος μου ειπε".

Για πες,τι ακριβως επιπτωσεις εχει ενα ασυρματο δικτυο στην υγεια μου?

για ψαξε να μαθεις στο ιντερνετ γιαυτα που ρωτας ,αν δεν θελεις μην ανυσηχεις μπορεις να μιλας οση ωρα θελεις με το κινητο σου κ να εχεις το wifi του σπιτιου συνεχεια ανοιχτο κ αν μπορεις διπλα σου για να εχεις κ καλυτερο σημα....

Χμμ πες μου κατι πιστευεις πως αν υπηρχαν παρενεργειες απο το κινητο θα τις εβγαζαν στην φορα μετα απο τοσα χρονια αλλωστε γιατι ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟ SAR ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ...Οι παρενεργειες νομιζεις φαινονται σε ενα κ δυο χρονια ?

Εδω το 2001 που ηταν οι αρχες αν δεν κανω λαθος, καθηγητης μου(ηλεκτρονικος) μου ειχε πει πως αν ξερατε πως ανοδιοργανωνει την δομη των κυταρων το κινητο στο σημειο οπου το ακουμπατε στο σωμα ας δεν θα το ξαναχρησιμοποιουσατε κ βλεπεις παιδακια κ το εχουν κατο απο το μαξιλαρι :mad: . Ηδη πολλοι που μιλανε πολυ με το κινητο εχουν προβλημα αυτοσυγκεντρωσης πονοκεφαλους αυπνιες κ ξεχνανε .

http://www.kotz.gr/kinita2.htm

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=161015

http://www.psrast.org/mobileng/mobilstarteng.htm

http://brainethics.wordpress.com/2006/07/18/the-mobile-truth-of-cellular-phones/

ψαξε θα βεις πολλα ,ο κοσμος το χει τουμπανο κ μεις κρυφο καμαρι.

Δημοσ.
για ψαξε να μαθεις στο ιντερνετ γιαυτα που ρωτας ,αν δεν θελεις μην ανυσηχεις μπορεις να μιλας οση ωρα θελεις με το κινητο σου κ να εχεις το wifi του σπιτιου συνεχεια ανοιχτο κ αν μπορεις διπλα σου για να εχεις κ καλυτερο σημα....

Το Wifi έχει 0.3 σαρ και ένα συγκεκριμένο κινητό της Σαμσουνγκ έχει 9.2..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...