Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασα μια συνεντευξη κάποιου από την Kinect team που είπε ότι θα βγάλουν και ένα μικρό χειριστήριο για να μπορείς να περπατάς κλπ. Ήδη φαντάζομαι virtua tennιs 4, top spin 4, ένα κανονικό beach volley και ping pong...Τρέλα!

Δημοσ.
Διάβασα μια συνεντευξη κάποιου από την Kinect team που είπε ότι θα βγάλουν και ένα μικρό χειριστήριο για να μπορείς να περπατάς κλπ. Ήδη φαντάζομαι virtua tennιs 4, top spin 4, ένα κανονικό beach volley και ping pong...Τρέλα!

πράγματι θα είναι πολύ τέλειο!!!

Δημοσ.

εγω τα πάρω και move και kinect πάντως...τα σπίτι μου θα γίνει αρένα

απλά θαθελα να πέσουν λιγάκι οι τιμές γιατί είναι τσιμπημένες κάπως

το move starter pack ήδη δεν άντεξα και το τσίμπησα

Δημοσ.
για την ακτινοβολια απο της υπερυθρες το εχει ψαξει κανεις?

Οι υπέρυθρες του κινέκτ; Ο ήλιος δηλαδή δεν έχει; :Ρ

Δεν είναι επιβλαβείς.

Δημοσ.

γτ νομιζεις οτι μιλανε για καρκινους του δερματος απο την ακτινοβολια του ηλιου?

σιγουρα ειναι επιβλαβεις, αλλα το θεμα ειναι ποσο ειναι

Δημοσ.
γτ νομιζεις οτι μιλανε για καρκινους του δερματος απο την ακτινοβολια του δερματος?

σιγουρα ειναι επιβλαβεις, αλλα το θεμα ειναι ποσο ειναι

Καλό σου κάνει..

http://en.wikipedia.org/wiki/Ultraviolet#Skin

Σόρρυ αλλά γελάω. Αλλά έχεις τον ήλιο και μόνο με υπερέκθεση θα πάθεις, ΑΝ πάθεις, και σε αναρωτιέσαι με την 12άβολτι υπέρυθρη κάμερα αν θα πάθεις καρκίνο; be real.

Δημοσ.

Side-effects may include itching and redness of the skin due to UVB exposure, and possibly sunburn, if patients do not minimize exposure to natural UV rays during treatment days.

τη λαμπα την εχεις στο 1 μετρο, τον ηλιο λιγο πιο μακρια...

p.s το πληκτρολογιο σου εχει προβλημα? σε καθε ποστ βγαζει : p

sorry αλλα γελαω τωρα:-D, γελαω :lol:

Δημοσ.

επίσης και εγώ....θα ήταν καλό να δώσουμε λίγη βαρύτητα και να το ψάξουμε το θέμα όπως λεει και το παιδί ποιο πάνω...για την τιμή των όπλων τουλάχιστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...