Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έκανα chat video kinect με τον dpapa και η κάμερα σε ακολουθεί και ο ήχος από μακριά είναι τέλειος!!!

Τέλος τα μικρόφωνα!!!! Χεχε!!!

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι μάλλον θα δουλεύει..αλλά βέβαια θέλεις κάποια εξτρα πραματα να τη συνδέσεις:-)

τώρα δεν ξέρω αν όλα τα αντιγραμένα παιχνίδια για το κινεκτ θα παίζουν...100%(λένε οτι όλα είναι ΟΚ κάποιοι)

να και ένα tutorial...

http://www.youtube.com/watch?v=8jluDELThwM

μου φαίνεται πάντως συμφέρει να πάρεις καινουριο όλο το πακέτο...εγώ θα περιμένω κάποια προσφορά..

και γω μια παλιά 4 ετών κονσόλα έχω

πείτε καμιά εντύπωση παίδες:o

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση και το βιντεακι......εχεις δικιο για την αγορα νεας αλλα μετα αντε παλι απο την αρχη σπασιμο και ψαξιμο και παει λεγοντας.......γιατι να παιρνω γνησια παιχνιδια με 40-60 ευρω καθε φορα δεν παιζει....και στο τελος δεν ειναι κριμα να δωσεις ξανα λεφτα για κατι που το εχεις ειδη(εκτος φυσικα αν σου παρουσιασει προβλημα)......εγω παντος θα περιμενω να δω πως παει σε παλιες(σπασμενες) κονσολες και μετα θα πραξω......τα σχολια ειναι πολλη καλα παντος.....και παλι σε ευχαριστω για τον χρονο σου και την απαντηση σου.

Δημοσ.

εμενα με απογοητευσε . Nα εχω πληρωσει τοσα λεφτα και να μην με αφηνει να κανω το πιο απλο. που παροτι κανει chat βιντεο κλπ, δεν σου επιτρεπει να τραβιξεις μια φωτογραφια και να την βαλεις σαν εικονα του avatar και θελει για αυτην την δουλεια την εξτρα απλη καμερα της μικροσοφτ πεταμενα λεφτα δηλαδη

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο τραγικο, ουτε ειναι κατι που δεν μπορει να γινει στο μελλον. Αλλωστε το Kinect ειναι απλα ενας sensor-ας. Οτι του πει η κονσολα κανει.

Και οσο για τα λεφτα...φαντασου οτι το Guitar Hero3 με την κιθαριτσα εκανε 110 ευρωπουλα. Αξιζει τα 20 επιπλεον ευρω το Kinect πιστευω...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι χαζο..Το πακετακι που δινουν με το Χbox 4Gb και το Kinect εχει θυρα για ΗDMI να παιζω τα απλα παιχνιδια?Γιατι αναφερει κατι για standard definition composite A/V cable??

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι χαζο..Το πακετακι που δινουν με το Χbox 4Gb και το Kinect εχει θυρα για ΗDMI να παιζω τα απλα παιχνιδια?Γιατι αναφερει κατι για standard definition composite A/V cable??

θύρα έχει HDMI...καλώδιο νομίζω πως πρέπει να αγοράσεις δικό σου

Δημοσ.
Προτείνατε και ο ένας στον άλλον φορεματάκια όπως στο Demo με τις κοπελίτσες; :P

οχι ακριβως, αλλα δεν φορουσα φανελα, σο να μας πει ο πολακις αν το κινεκτ με δειχνει ομορφο η οχι! δεν μου ειπε κατι, δυστηχως!

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ----------

και ρε παιδια, γιατι τρελλενεστε τοσο πολυ για το αν βγαζει φωτο για να βαλετε σε αβαταρ αυτο σας εχει πειραξει? απιστευο..μα τον θεο. Εγω εβγαλα μια φωτο μια φορα και ενα καιρο, και δεν εχω ξανα ασχοληθη με το χβοχ καμ. Και με ενα update, μπορουν να φτιαξουν αυτο ...σιγουρα . Τα αλλα που μπορεις να κανεις γιατι δεν τα λετε?

Χωρις ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΕΣ! ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ...απο περιπου 5 μετρα και σε ακουει σαν να εχεις το μικροφωνο στο στομα. Και εσυ ακους τους αλλους. Βιντεο chat Με msn accounts! και να σε ακολουθει η καμερα, και εσεις κολλησατε οτι δεν μπορει να βγαλει μια φωτο! αρκετα βιντεο παντως σε βγαζει εν ωρα game που δεν εχεις ιδεα οτι σε βιντεοσκοπει.

Τελειο ειναι , μην λεμε χαζομαρες, ηρθε το μελλον και εχουμε να δουμε ακομη! αυτη ειναι η αρχη, ακουτε τι σας λεω, το επομενο Fight night της ΕΑ το περιμενω στο κινεκτ. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο! :)

Δημοσ.

Αυτό δε λέει τίποτα... Είναι λογικό να πωλείται σε υψηλή στην αρχή ώστε να κάνουν απόσβεση από τα χρήματα που επένδυσαν στο R&D.

Δημοσ.
σίγουρα...

απλά υπάρχουν περιθώρια να κατεβεί λιγάκι η τιμούλα απο τα 159..

αυτό περιμένω και γω :)

Τα πρώτα κομμάτια κάνουν απόσβεση το RnD, λογικό να είναι "τσιμπημένα", μετά τους 3-6 μήνες θα πέσει η τιμή του.

Δημοσ.

μπηκα κ εγω χτεσ στο ελληνικο λαιβ

απο χτες ομως δεν εχω φωνητικες εντολεσ στο κινεκτ

να φταει αυτο ; η ειναι κατι αλλο ;

καμια ιδεα

τελικα τι στολη του τσολια πως τι περνουμε

Δημοσ.

μάλλον ναι...

Η Microsoft επιβεβαίωσε πως το σύστημα φωνητικής αναγνώρισης για το Kinect δεν θα υποστηρίζει καμία Ευρωπαϊκή γλώσσα πλην των Αγγλικών μέχρι την άνοιξη του 2011. Σύμφωνα με την εταιρεία το λογισμικό της συσκευής κατά την πρεμιέρα θα «μιλά» τα Αγγλικά όπως ομιλούνται σε Αμερική και Αγγλία, τα Γιαπωνέζικα και τα Ισπανικά όπως τα μιλούν στο Μεξικό.

Όμως, δυστυχώς, ακόμα και αν είστε άριστοι γνώστες της αγγλικής και με προφορά που θα ζήλευε η βασίλισσα Ελισάβετ, πάλι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με φωνητικές εντολές την κονσόλα σας, μιας και το σύστημα θα έρχεται με region-lock, το οποίο θα απαγορεύει την χρήση του σε κατοίκους όλων των χωρών πλην των τεσσάρων προφανών.

Γουώτ ε λόουντ οφ ρούμπις, λέγω! Πάλι μούφες λογαριασμούς θα κάμουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...