elfiii Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός netbook (για την ακρίβεια όχι εγώ, ο πατέρας μου). Τα σημαντικά είναι: - Να έχει OS Windows (αυτά ξέρουμε, αυτά εμπιστευόμαστε). - Να είναι σχετικά ευανάγνωστα τα γράμματα για μεγάλο άνθρωπο. - Απλή χρήση, δηλαδή web browsing, u-tube videos, μουσική, άντε και κανένα Word. - Δεν υπάρχει περιορισμός τιμής. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια netbooks της αγοράς? Επιπλέον, μια ερώτηση: Θέλει να το χρησιμοποιεί με ασύρματο internet. Έχει ένα πρόγραμμα της δουλειάς του που χρειάζεται static IP. Ασύρματο internet και static IP πάνε μαζί? Ευχαριστώ!
johnny21a Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τωρα αυτο με τα γραμματα που ειπες ειναι λιγο μανικι. Αν δε θελει να παει σε 15αρι η 14αρι laptop ας δεις τουλαχιστον κατι σε 12 ή το λιγοτερο 11 ιντσες, οτιδηποτε αλλο θα ειναι κουραστικο πιστευω
lagoudakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 θα συμφωνησω,σε χρηση πανω απο 1 ωρα αρχιζουν τα προβληματα στα 10αρια,αν το θελει για περιστασιακη χρηση οκ
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Περνώντας από τις 10" του msi wind, στις 11.6" του HP στο dm1-1010ev που έχω τώρα, μπορώ να πω ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στην χρηστικότητα του νετμπουκ. Αυτή η 1.5 επιπλέον ίντσα μπορεί να φαίνεται λίγη αλλά κάνει πολύ μεγάλη δουλειά. Επίσης από τις 10" και πάνω φεύγεις από την κλάσσικη ανάλυση του 1024χ600 και περνάς σε 1366χ768. Τέλος αν θέλει μια σπιρτάδα παραπάνω να προτιμήσει λίγο πιο ισχυρούς επεξεργαστές σε σχέση με τον ΑΤΟΜ, όπως τον SU4100, SU2300 κτλ Αν πάντως ο υπολογιστής προορίζεται για πολύωρη καθημερινή χρήση τότε νομίζω ότι οι 13"-14" είναι το minimum των απαιτήσεων.
disqualified Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 πιστευω κι εγω οτι πρεπει να παει σε 13αρι notebook. Πηγαινε τον μια βολτα απο τα μαγαζια να αποφασισει
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι και το ACER 3820T που είναι ένας ιδανικός συνδυασμός μεταξύ φορητότητας και δύναμης. Το άσχημα ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται πολύ σύντομα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380711
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός netbook (για την ακρίβεια όχι εγώ, ο πατέρας μου). Τα σημαντικά είναι: - Να έχει OS Windows (αυτά ξέρουμε, αυτά εμπιστευόμαστε). - Να είναι σχετικά ευανάγνωστα τα γράμματα για μεγάλο άνθρωπο. - Απλή χρήση, δηλαδή web browsing, u-tube videos, μουσική, άντε και κανένα Word. - Δεν υπάρχει περιορισμός τιμής. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια netbooks της αγοράς? Επιπλέον, μια ερώτηση: Θέλει να το χρησιμοποιεί με ασύρματο internet. Έχει ένα πρόγραμμα της δουλειάς του που χρειάζεται static IP. Ασύρματο internet και static IP πάνε μαζί? Ευχαριστώ! http://www.mgmanager.gr/product/15857/toshiba-portege-a600-133-3g-su9300-2-250-121-vb-xp.html το απολυτο μηχανημα.laptop σε μεγεθος netbook. εχει και XP αμα θες. εχει 3g module dvd drive 3 χρονια εγγυηση toshiba και παρα πολυ ελαφρυ.
damastes Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Έχει ένα πρόγραμμα της δουλειάς του που χρειάζεται static IP, πόσο βαρύ είναι αυτό το πρόγραμμα, γιατι για τις άλλες χρήσεις δεν βλέπω τον λόγο να πας σε τόσο ακριβά μηχανήματα. για Απλή χρήση, δηλαδή web browsing, u-tube videos, μουσική, άντε και κανένα Word αυτό μια χαρά είναι Asus Eee PC 1101HA, και με 3 χρόνια εγγύηση. Οσο για την οθόνη,όπως είπαν και οι παραπάνω, καλύτερα να πάτε σε ενα κατάστημα να δείτε από κοντά αν μια 11,6" τον βολεύει ή να πάει σε μεγαλύτερη.
lagoudakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Περνώντας από τις 10" του msi wind, στις 11.6" του HP στο dm1-1010ev που έχω τώρα, μπορώ να πω ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στην χρηστικότητα του νετμπουκ. Αυτή η 1.5 επιπλέον ίντσα μπορεί να φαίνεται λίγη αλλά κάνει πολύ μεγάλη δουλειά. Επίσης από τις 10" και πάνω φεύγεις από την κλάσσικη ανάλυση του 1024χ600 και περνάς σε 1366χ768. Τέλος αν θέλει μια σπιρτάδα παραπάνω να προτιμήσει λίγο πιο ισχυρούς επεξεργαστές σε σχέση με τον ΑΤΟΜ, όπως τον SU4100, SU2300 κτλ Αν πάντως ο υπολογιστής προορίζεται για πολύωρη καθημερινή χρήση τότε νομίζω ότι οι 13"-14" είναι το minimum των απαιτήσεων. +10000000 και εγω ελεγα σιγα την διαφορα στην 1,5 ιντσα και οταν εδωσα το msi u100 και πηρα το acer ferrari καταλαβα την διαφορα σε ολα!!!!γενικα καμμια σχεση!!!
elfiii Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις! Θα τον πείσω να πάει να τα δει από κοντά και να αποφασίσει για το μέγεθος της οθόνης, γιατί απ' ότι κατάλαβα είναι σημαντική η διαφορά.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ειναι οντως. Προσωπικα ειχα παρει ενα 11ρι και διχως να εχω προβληματα ορασης κλπ, απλως δεν μπορουσα να διαβασω ανετα τα γραμματα. Σε σημειο εκνευριστικο. Η καταληξη του νετμπουκ ηταν η πωληση του. Βεβαια εχω συνηθισει στην 18 ιντσων οθονη του λαπτοπ μου οποτε ισως να παιζει και ρολο αυτο. Σε καθε περιπτωση (εκτος αν το θελει για εξαιρετικη φορητοτητα), γνωμη μου ειναι να πας σε 14 τουλαχιστον οπως αναφερθηκε παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.