andreas_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δύο από τα αγαπημένα μου T-shirt(λευκό και κίτρινο) τα έπλινα με μια γκρί βερμούδα και έγινε πανικός......αποκτήσανε και τα δύο σκούρες μπλέ λορίδες!!! Υπάρχει ελπίδα να σωθούν ή πάνε κατευθείαν στον κάδο??? Τώρα τα έχω ξαναβάλει να πλένονται μόνα τους στούς 40, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Νομίζω μπορείς να τα σώσεις με color catcher (χρωμοπαγίδες) είναι κάτι φακελάκια στα σουπερμάρκετ γι' αυτή τη δουλειά.
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ναι υπαρχει το λεγομενο "ξεβαφτικο" εκτος απο τα χαρτακια, ειναι μια σκονη νομιζω αλλα δε ξερω αν εκανες καλα που εβαλες να τα πλυνεις ξανα! Καλα ρε ? Τι περιμενεις? Tη μανα γρηγορα τηλεφωνο και ας φας και λιγο πρηξιμο δε πειραζει .
andreas_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Thanks για τις απαντήσεις............ Η μάνα ενημεωθηκε ήδη αλλά δεν βοήθησε και πολύ!!! Μου είπε για ένα υγρό που πρέπει να τα πλήνω..... Θα κοιτάξω και αύριο στο super, για αυτά που προτείνετε και εσείς!!! πρωί-πρωί εκεί θα είμαι!!! Κανένα γιατοσόφι δεν υπάρχει που μπορώ να κάνω τώρα??? Παράδειγμα, να τα μουλιάσω σε ξεστό ή κρύο νερο ή κάτι τέτοιο??? Ένα από τα ελάχιστα κακά της φοιτητικής ζωής!!! Να μην έχεις μια μάνα εύκερη να βάλει ένα χεράκι!!!
javavall Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ένα από τα ελάχιστα κακά της φοιτητικής ζωής!!! Να μην έχεις μια μάνα εύκερη να βάλει ένα χεράκι!!! Η γκόμενα δεν ξέρει ε?
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 'Αφησε τα σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό μέχρι αύριο που θα τα πλύνεις με αυτά που είπαμε. Τι να την κάνεις τη μάνα; Εμένα μου σιδέρωνε τα τζίν με τσάκιση και τις μπλούζες μου τις έπλενε μαζί με τις πετσέτες και γέμιζαν χνούδια.
andreas_g Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια, θα δώ τι μπορώ να κάνω.....
flo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Νομίζω μπορείς να τα σώσεις με color catcher (χρωμοπαγίδες) είναι κάτι φακελάκια στα σουπερμάρκετ γι' αυτή τη δουλειά. Aυτες οι χρωμοπαγιδες ειναι για να αποφυγεις τη μεταφορα χρωματων. Δεν ξερω αν ειναι για να βγαζει το χρωμα που τωρα ξεβαψε. Το εχω παθει με ενα κιτρινο μπλουζακι και εγω και δεν επανηλθε ποτε το δικο μου.. Βαλε λιγο υγρο πιατων και αστο λιγες ωρες πανω τους.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εμένα μου σιδέρωνε τα τζίν με τσάκιση Υπαρχει κανενα ειδικο σχολειο που τους το μαθαινουν αυτο? Κανα δυο φορες που πετυχα την δικη μου να το κανει επαθα ντελιριο.
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Υπαρχουν και χρωμοπαγιδες ή μπορει να λεγονται και αλλιως για αυτο που επαθε ο φιλος! Εννοειται σε ξεχωριστες λεκανες τωρα το βραδυ...σε χλιαρο νερο αστες και το πρωι βλεπεις
Draculina Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι υπάρχουν στο σούπερ γιατροσόφια για να επαναφέρεις ρούχα που βάφτηκαν στο πλυντήριο... Αλλά δεν έχω δοκιμάσει! Γενικά χρωματιστά όχι > 30 θερμοκρασία, και για καλό και για κακό καινούρια ρούχα πλύσιμο στο χέρι την πρώτη φορά. Το άσπρο T shirt μπορείς να το βάλεις και σε λευκαντικό ή και σε χλωρίνη πατροπαράδοτα. Αν δεν έχει τπτ μεταλλικό επάνω δεν θα πάθει τπτ και θα ασπρίσει 100%. Και το κίτρινο μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις σε λίγο λευκαντικό (όχι χλωρίνη όμως), αλλά στο χέρι και να το παρακολουθείς. Το γκρι θα βγει λογικά προτού ξεβάψει το κίτρινο. τα 2 παραπάνω είχα εφαρμόσει με επιτυχία σε ζακέτα και μπλουζάκι.
andreas_g Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχει αυτό το πράμα!!!!!!!!!!!!! Τρομερή βελτίωση!!! :-) Τα έπλινα με μία σκόνη πού είναι για αυτή τη δουλειά και εliχε πολύ καλά αποτελέσματα......το κίτρινο επανήλθε κατά 98% και το άσπρο κατά 95%.Θα πάρω αύριο και ένα ακόμα για να τα αποτελειώσω..........πήρα και χρωμοπαγίδες πάντως, για να μην την ξαναπατήσω........ Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!!! Πάντως πρεπει να είναι η μέρα μου σήμερα........έγινε η δουλειά, παίζει να έγραψα και 10 στις ασύρματες!!!! Αυτά είναι!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.