Προς το περιεχόμενο

αγορά SE

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά στους συμφορουμίτες . Σε λιγο καιρό παίρνω επιδότηση για νέο (με ανενέωση συμβόλαιου) κινητό . Ήδη αυτή την στιγμή έχω το C510 το οποίο μου είναι πολύ βολικό , κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου , αλλά εφόσον έχω επιδότηση θα πάρω ακόμη ένα Sony Ericsson αλλά επειδή δεν θέλω το ίδιο θέλω να μου προτείνετε ένα άλλο SE που είναι ίδιου στυλ με το C510 .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

για ριξε μια ματια, αν και δεν ξερω τι ακριβως χρηση κανεις.....ιντερνετ? φωτο? Music? τιποτα απο ολα αυτα?

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/c901greenheart?cc=gr&lc=el#view=specifications

επειδη κι εγω εχω ενα παρομοιο τηλ (Κ770ι), αν το αλλαζα μαλλον θα επαιρνα το ELM

Δημοσ.

δε νομιζω να ειναι πιο νεο! περιπου τα ιδια φαινονται. απλα το 901 ειναι green! ανακυκλωσιμο!

εγω σου ειπα οτι θα κοιταζα και το ELM!

Δημοσ.

Μακρια απο s.e.

Και σου μιλαει ενα ατομο που ειχε ολα του τα κινητα (εκτος απο το πρωτο, το s35) απο την εν λογω εταιρια.

Δημοσ.
Μακρια απο s.e.

Και σου μιλαει ενα ατομο που ειχε ολα του τα κινητα (εκτος απο το πρωτο, το s35) απο την εν λογω εταιρια.

εγώ πάντως δεν είχα ποτέ μου κάποιο πρόβλημα με τα SE . Μάλλον κλέινω προς το elm όπου μου το πρότεινε ο παραπάνω φίλος :-)

Δημοσ.

Oυτε καν το κλασικο προβλημα με τη φορτιση?

Σου ευχομαι παντως να παραμεινει ετσι και να μη χρειαστεις το σερβις τους.

Δημοσ.
Oυτε καν το κλασικο προβλημα με τη φορτιση?

Σου ευχομαι παντως να παραμεινει ετσι και να μη χρειαστεις το σερβις τους.

ποιο εννοεις "κλασικο" προβλημα φορτισης? κι εγω κανα 8αρι SE που εχουν περασει απο τα χερια μου δεν ειχα σοβαρα προβληματα, και μιλαω για συσκευες που μενουν ανοικτες 24/7!

Δημοσ.

Το να μην κανει καλη επαφη το βυσμα που μπαινει στο κινητο, και να μη φορτιζει, παρ'ολο που ειναι στην πριζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...