ondine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δε θέλω να κάνω flaming, αλλά όσοι διαμαρτύρονται για το χειρισμό κάνουν μπαμ πως είναι οι γνωστοί cheesers που καταστρέφουν το online σε ΟΛΑ τα αθλητικά παιχνίδια. Με αγάπη πάντα το σχόλιο.
ghadhika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δε θέλω να κάνω flaming, αλλά όσοι διαμαρτύρονται για το χειρισμό κάνουν μπαμ πως είναι οι γνωστοί cheesers που καταστρέφουν το online σε ΟΛΑ τα αθλητικά παιχνίδια.Με αγάπη πάντα το σχόλιο. Εδώ με το ζόρι έχουμε χρόνο για 1 παιχνιδάκι τη μέρα, το online μας μάρανε... Όχι φίλε, δεν έχω πια την ηλικία και το χρόνο για να παίζω μισό πρωτάθλημα τη μέρα όπως έκανα στο NBA Live '97. Θέλω ένα μπασκετάκι, δε με ενδιαφέρει να μάθω κάθε συνδυασμό πλήκτρων για να κάνω καρφώματα με 360 μοίρες spin αλλά μια απλή τρίπλα, ούτε καν τρίπλα πίσω από τη πλάτη. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΙΠΛΑ κάτω απ'τα πόδια! Γιατί να πρέπει να ξοδέψω 3 ώρες σε training για να μάθω μια γαμ...τρίπλα!? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2010 από ghadhika
morgoth666 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 LF1+την κατευθηνση του χεριου που δεν κραταει την μπαλα, που ακριβως ειναι η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ δυσκολια?
ondine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εδώ με το ζόρι έχουμε χρόνο για 1 παιχνιδάκι τη μέρα, το online μας μάρανε...Όχι φίλε, δεν έχω πια την ηλικία και το χρόνο για να παίζω μισό πρωτάθλημα τη μέρα όπως έκανα στο NBA Live '97. Θέλω ένα μπασκετάκι, δε με ενδιαφέρει να μάθω κάθε συνδυασμό πλήκτρων για να κάνω καρφώματα με 360 μοίρες spin αλλά μια απλή τρίπλα, ούτε καν τρίπλα πίσω από τη πλάτη. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΙΠΛΑ κάτω απ'τα πόδια! Γιατί να πρέπει να ξοδέψω 3 ώρες σε training για να μάθω μια γαμ...τρίπλα!? Φίλε μου το αγόρασες το παιχνίδι ή το "αγόρασες"; Δεν είναι φιφα που βγάζει 1 σαβούρα το χρόνο για να "σκοτώσεις την ώρα σου". Μου φαίνεται πως δεν είσαι φίλος της σειράς και του αθλήματος, ούτε διατεθειμένος να υποστηρίξεις την προσπάθεια της 2k. Μπορείς να αποχωρήσεις από το thread.
polonos1313 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παίδες γνωρίζει κανείς σας κανένα site που να έχει mods για το 2κ11 ή που πρόκειτε να βγάλει. Με λίγα λόγια εσείς που μπαίνατε να κατεβάσετε mods για τα προηγούμενα NBA 2k.Εγώ μονο αυτήν ξέρω... http://moddingway.com/
alex_82 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδια το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο.....οτι καλυτερο εχει βγει ποτε σε μπασκετ μακραν....τι να βλεπεις τηλεοραση τι να παιζεις το ενα και το αυτο! Αξίζει και με το παραπάνω τα 30 ευρω που κανει. Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να κανουμε save οταν παιζουμε association γιατι εμενα δεν με αφηνει...μηπως είναι καποιο bug? Γιατι μου φαινεται κατι αναλογο υπήρχε και περυσι μεχρι να βγαλουν επίσημο patch
Nameless Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σ' όλους. Ντρέπομαι που το γράφω, αλλά ζητώ βοήθεια γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει (παρότι παίζω PC games 20 χρόνια). Όταν πάω να ξεκινήσω τα challenges μου βγάζει το μήνυμα που επισυνάπτω. Περιττό να πω ότι έχω ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ και σώσει 2 profiles, είμαι logged in στο online, έχω εγκαταστήσει κι απεγκαταστήσει το game, το έχω googlάρει...έχω κάνει ότι μπορούσα να σκεφτώ... Τι μ@μ@κι@ κάνω; οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
morgoth666 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρεπει απο τα options να πας στα User Profiles και να κανεις Load ενα απο αυτα που εκανες create στο χειριστηριο που παιζεις. Ακριβως ακριβως την διαδικασια που τα κανεις switch δεν την ξερω γιατι με παιδεψε και εμενα και το ψιλοεκανα στην τυχη
Nameless Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρεπει απο τα options να πας στα User Profiles και να κανεις Load ενα απο αυτα που εκανες create στο χειριστηριο που παιζεις. Ακριβως ακριβως την διαδικασια που τα κανεις switch δεν την ξερω γιατι με παιδεψε και εμενα και το ψιλοεκανα στην τυχη Thanks ρε φίλε, και αυτό προσπάθησα να κάνω το κέρατο του μέσα και μου λέει "no user profile file found" κι έχω σώσει 2 user profiles...θα το πετάξω δεν τη γλυτώνει...ήμαρτον...
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Είπες ότι επανεγκατέστησες το παιχνίδι. Έσβησες όμως το φάκελο με τα προφίλ και τα saves? Για Win7 είναι στη διαδρομή C:\Users\<username>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11 (προσοχή, ο AppData νομίζω ότι είναι κρυφός φάκελος). Το αρχείο προφίλ έχει κατάληξη .USR
john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Διαθέσιμο κι από το Steam πλέον http://store.steampowered.com/app/65950/
Nameless Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Είπες ότι επανεγκατέστησες το παιχνίδι. Έσβησες όμως το φάκελο με τα προφίλ και τα saves? Για Win7 είναι στη διαδρομή C:\Users\<username>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11 (προσοχή, ο AppData νομίζω ότι είναι κρυφός φάκελος). Το αρχείο προφίλ έχει κατάληξη .USR Τα profiles που έχω δημιουργήσει είναι εκεί που λες...όμως όταν πάω να κάνω load profile μέσα από το παιχνίδι - τζίφος... τρεχα γύρευε γ*μω τα PC
alex_82 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορουμε να κάνουμε save (season/association), γιατί βλέπω ότι δεν γίνεται...sos!!!
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πριν λιγο στο πρωτο παιχνιδι Association με τους κατακαημενους Knicks μου σφυριξε και το πρωτο φαουλ για κινητο σκριν.Αυτα ειναι.Μεχρι και αυτο εχουν βαλει.Ο,τι και να πει κανεις για αυτο το παιχνιδι ειναι λιγο.Χαλαρα GOTY.Πραγματικα τα 20Ε ειναι ληστεια για τετοιο παιχνιδι.Δεν ξερω τι μπορει να βελτιωθει του χρονου απο πλευρας gameplay διοτι εχει φτασει σχεδον στο τελειο. 83-75 καθαρισα τους Raptors αλλα πρεπει στο sim να πειραξω λιγο τα sliders.Ηδη κατεβασα το blocking για human και ανεβασα 3ποντα και μεση αποσταση ποσοστα ευστοχιας διοτι μου φαινονται χαμηλα και για cpu και για hum (με 37% και 36% τελειωσαν και οι 2 ομαδες με real FG% για αυτο και το σχετικα χαμηλο σκορ) Επισης ανεβασα λιγο τα foul,θα χρειαστει να τα ανεβασω και αλλο μαλλον για περισσοτερες βολες σε cpu. Αλλες αλλαγες δεν φαινεται με πρωτη ματια να χρειαζεται.Ουσιαστικα να βρεθει η χρυση τομη στα ποσοστα.Αν παιξω με shot stick FG% θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα η αληθεια ειναι οτι προτιμω το real FG% μιας και το ζητουσα χρονια απο την 2k (3 e-mail τους εχω στειλει απο το 2008 για αυτο το θεμα..)
Parapas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ...προτιμω το real FG% μιας και το ζητουσα χρονια απο την 2k... Όταν χρησιμοποιοείται το Real FG% παίζει ρόλο το πότε θα αφήσουμε το κουμπί του σουτ? Αν πρέπει δηλαδή να βρίσκεται ο παίκτης στο μέγιστο ύψος του άλματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα