thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Tα μοντελα των παικτων στο pc απλα ειναι αξεπεραστα.Εχεις κανει μπαχαλο τις ρυθμισεις σου.Ανοιξε το config.cfg και διορθωσε τα εκει.Βαλε PlayerLOD=3 για αρχη.Δεν ξερω τι pc εχεις και αν σηκωνει τη ρυθμιση αυτη.Αν θες στειλε τα specs σου να σου φτιαξω το αναλογο config.cfg. Που ακριβως ειναι το αρχειο?Εγω γιατι δε το βρισκω?
fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^^ Τετραπυρηνο βαλε τα threads σε 1,2,3,4.Αυτες ειναι οι ρυθμισεις που ειχα δωσει και την πρωτη μερα οταν ολοι κλαιγονταν στα αθλια forums της 2k.Mετα μπορεις να βαλεις και τα particle effects στο 1 για κατι extra φρου φρου.Mην αλλαξεις το Stadium lod.Προτιμοτερο ειναι να βαλεις σιγα σιγα τα stadium mods που βγαινουν (ηδη 3 γηπεδα ειναι ετοιμα αν δεν κανω λαθος).
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εμένα είναι στον προσωπικό μου φάκελο. Μετά μπαίνω Αppdata/ROAMING/2KSPORTS/NBA2K11/SAVES . SOS Είναι κρυφός φάκελος. Ρύθμισε να φαίνονται όλα τα folders από τα windows.Aλλιώς δεν θα μπορέσεις να τον βρείς. Εκεί μέσα είναι το config που αλλάζεις. Το έκανα και έχει μεγάλη διαφορά. Αναθεωρώ για τα γραφικά στο PC και όντως υπάρχει και ο ιδρώτας τελικά. Θα πειράξω και άλλες ρυθμίσεις να το κάνω ακόμα πιο τέλειο.
thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εμένα είναι στον προσωπικό μου φάκελο. Μετά μπαίνω Αppdata/ROAMING/2KSPORTS/NBA2K11/SAVES . SOS Είναι κρυφός φάκελος. Ρύθμισε να φαίνονται όλα τα folders από τα windows.Aλλιώς δεν θα μπορέσεις να τον βρείς. Εκεί μέσα είναι το config που αλλάζεις. Το έκανα και έχει μεγάλη διαφορά. Αναθεωρώ για τα γραφικά στο PC και όντως υπάρχει και ο ιδρώτας τελικά. Θα πειράξω και άλλες ρυθμίσεις να το κάνω ακόμα πιο τέλειο. Ωραιος.ευχαριστω φιλε
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^^ Τετραπυρηνο βαλε τα threads σε 1,2,3,4. Μπορείς να δώσεις ένα sample για αυτό? Δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς threads πρέπει να πειράξω και πώς να βάλω αυτά τα νούμερα.
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Από 5,4,3,2 που είναι default μάλλον τα αλλάζεις σε 1,2,3,4. Δεν το έκανα ακόμα αλλά έχω αλλάξει πολλά άλλα και συνεχώς βλέπω διαφορές. Αυτά είναι τα καλά τωv Pc που δεν μπορούμε να έχουμε στις κονσόλες. Παω να συνεχίσω τα πειράματα μου στα γραφικά.
Sadako Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Που ακριβως ειναι το αρχειο?Εγω γιατι δε το βρισκω? C:\Users\<User>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves Να ρωτήσω κι εγώ σχετικά με αυτό; Γιατί ένα παρόμοιο mod έχει βγει και για το FIFA 2011. Ανεβάζοντας το LOD από εδώ, ποιο είναι αυτό στο οποίο αυξάνεται το "ζόρισμα"; Η CPU; Ή η GPU; Γιατί τώρα που το παίζω με PlayerLOD=0, η GPU Usage είναι καρφωμένη στο 99% (Έχω μια HD5770). Ενώ η CPU Usage είναι γύρω στο 38% (έχω έναν i7-860). Το FPS rate από το benchmark μου το βγάζει γύρω στα 112 (βοηθάει που λόγω παλιάς οθόνης το παίζω σε 1280x1024), με όλα τα settings στο high, το anti-aliasing στο 8x και το VSync off. Στο Fraps βέβαια βλέπω το in-game FPS να είναι κοντά στο 120. Ρωτάω για να ξέρω αν με παίρνει να το ανεβάσω. Και βασικά, ποια είναι η μέγιστη τιμή;
Inler Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν μπορεις ανεβασε αναλυτικα τις τιμες των ρυθμισεων...
morgoth666 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι οντως ανεβασε αναλυτικα τις ρυθμισεις αν μπορεις Μια ερωτηση, στο My Player εχει πουθενα την επιλογη για coach settings ωστε να σου βγαζει το play και τα αντιστοιχα βελακια γιατι δεν το βρισκω και μου την δινει να παιζω στο κουτουρου :|
ghadhika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γιατί, πού κολλάς? Κι εγώ το ίδιο gamepad έχω και το μόνο που χρειάζεται για τις τρίπλες είναι το αριστερό trigger (το παιχνίδι το λέει Clutch) και το αριστερό stick για την κατεύθυνση. Δύο δάχτυλα το όλον. Φυσικά χρειάζεται και αρκετό practice στο σχετικό mode, για να καταλάβεις πώς δουλεύουν οι τρίπλες. Δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο. Καλύτερα έτσι παρά να σε άφηνε να κάνεις φοβερές και τρομερές τρίπλες με ένα σκέτο πάτημα κουμπιού. Διόρθωσέ με αλλά θέλει αυτά τα δύο κουμπιά ΜΟΝΟ για την τρίπλα, αλλά θέλει και ένα τρίτο δάχτυλο στο σταυρό για να κινείς τον παίκτη. Τι να το κάνω να τριπλάρει εν στάση!?
fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^^ Post of the decade! Βαλτε το sticky τωρα.Να'σαι καλα ghadhika!
Sadako Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Διόρθωσέ με αλλά θέλει αυτά τα δύο κουμπιά ΜΟΝΟ για την τρίπλα, αλλά θέλει και ένα τρίτο δάχτυλο στο σταυρό για να κινείς τον παίκτη. Τι να το κάνω να τριπλάρει εν στάση!? Δοκίμασέ το φίλε, στο practice, εν κινήσει γίνονται όλα. Αφού με τον αριστερό stick που μεταφέρεις την μπάλα από το ένα χέρι στο άλλο κινείσαι κιόλας.. Εγώ βέβαια μόνο την cross-over κατάφερα να κάνω, την reverse ή αυτές πίσω από την πλάτη με τίποτα. Δεν έκατσα βέβαια και με τις ώρες να παιδεύομαι. Μάλλον ήθελα κάτι πιο arcade και η επιλογή του ενός πλήκτρου με βόλευε πολύ..
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ στην αρχή δυσκολευόμουν με τις ριβέρς αλλά σιγά σιγά το παίρνω το κολλάι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κινείται ο παίχτης και τα άλλα γίνονται. Την τρίπλα πίσω από την πλάτη όμως δεν την "έχω" ακόμα.
achilleas_f Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έκανα κι εγώ install το παιχνίδι. Τα γραφικά φαίνονται μιά χαρά εκ πρώτης όψεως ωστόσο θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να "πειράξω" για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Διάβασα τα προηγούμενα posts αλλά είναι λιγάκι μπερδεμένα. Μπορεί να γράψει κάποιος συγκεντρωτικά τις αλλαγές που μπορώ να κάνω; Η ανάλυσή μου είναι 1366χ768 και θα παίζω με laptop συνδεμένο σε 32'' lcd. Ευχαριστώ
ghadhika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασέ το φίλε, στο practice, εν κινήσει γίνονται όλα. Αφού με τον αριστερό stick που μεταφέρεις την μπάλα από το ένα χέρι στο άλλο κινείσαι κιόλας.. Εγώ βέβαια μόνο την cross-over κατάφερα να κάνω, την reverse ή αυτές πίσω από την πλάτη με τίποτα. Δεν έκατσα βέβαια και με τις ώρες να παιδεύομαι. Μάλλον ήθελα κάτι πιο arcade και η επιλογή του ενός πλήκτρου με βόλευε πολύ.. Το έχω αλλάξει φίλε το analog stick δε με βολεύει καθόλου για τη κίνηση και παίζω με το σταυρό. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία/προσπάθεια αλλά με έχει εκνευρίσει υπερβολικά. Ελπίζω στο patch να μπει αυτή η επιλογή να μπορείς να τα αλλάζεις όπως στο 2k10 και να τριπλάρεις με ένα κουμπί. ^^ Post of the decade! Βαλτε το sticky τωρα.Να'σαι καλα ghadhika! Δεν έχουμε όλοι ούτε το χρόνο ούτε την υπομονή να περνάμε ώρες ώστε να καταφέρουμε μια τρίπλα σε ένα μπασκετάκι. Τα sports games είναι να παίζεις κάνα παιχνίδι να χαλαρώνεις, όχι να παίζεις πιάνο. Εσύ αν έχεις γεννηθεί με ένα gamepad προέκταση του χεριού σου, μπράβο σου αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα