lalanis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Η μαγκιά είναι να φτιάξεις τον Mpampis Tsitsironis, SF, να τον πας 95+ overall και να παίζεις αντίπαλος με τους μαύρους online Jerome, που είναι 98 overall και στην πραγματικότητα παίζουν καλύτερα απ' ότι στο παιχνίδι...... Αυτό είναι μαγκιά.... :P:P
polonos1313 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Στο ΧΒΟΧ υπάρχει αυτή η επιλογή. Στο PC όμως λίγο που το έψαξα δεν φαίνεται να γίνεται. Αν δεν το βρήκες ούτε κι εσύ, τότε λογικά δεν υπάρχει. Έπαιξα με το logitech chillstream πριν λίγο και οι τρίπλες είναι σχετικά εύκολες με το gamepad.Αλλά στην άμυνα δεν μπορώ με τίποτα με το gamepad.Καλά είχα συνηθίσει με το πληκτρολόγιο....
speedy23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 @speedy23, δεν τραβαω ζορι.Μαλλον εσυ τραβας το ζορι!Αν θεωρεις fair να παιζεις εναντιον μου online, να εχω τους καημενους Knicks και εσυ τους Heat με τα κουμπια κιολας φτιαγμενα με ετοιμες κινησεις, παω πασο.Αν μαλιστα εχεις και μικροφωνο και κανεις και καζουρα οπως αρκετοι να μου λειπει.Δεν θα σπασουν τα νευρα μου για ενα παιχνιδι! Sorry αλα ολα αυτα τα εβγαλες σαν συμπερασμα επειδη ζητησα να ειναι το crossover σαν κουμπι?Παω πασο...Δεν παιζω online παρα μονο με ενα φιλο και εχουμε το δικο μας στυλ με πολλα σουτακια κτλ.Το ζητησα το crossover για το offline ν'αντιμετωπιζω το ΑΙ.Δυστυχως στο pc απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει δυνατοτητα.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Έπαιξα με το logitech chillstream πριν λίγο και οι τρίπλες είναι σχετικά εύκολες με το gamepad.Αλλά στην άμυνα δεν μπορώ με τίποτα με το gamepad.Καλά είχα συνηθίσει με το πληκτρολόγιο.... Δεν έχω παίξει με πληκτρολόγιο οπότε δεν ξέρω πόσο πιο εύκολη είναι η άμυνα με αυτό, αλλά στο gamepad απλώς πατάω συνέχεια το Intense Defense (L2) και χρησιμοποιώ και το δεξί στικ για απότομες κινήσεις δεξιά-αριστερά αν ο αντίπαλος ξεκινήσει κίνηση. Επίσης στην άμυνα του My Player το gamepad βολεύει ΠΑΡΑ πολύ, γιατί με το δεξί στικ παίζεις άμυνα εκτός φάσης με τα χέρια (πιάνεις τον αντίπαλο, τον σπρώχνεις, τον βάζεις πλάτη κλπ). Βοηθάει ακόμα και στην επίθεση, γιατί αν δεν έχεις την μπάλα και σπρώξεις το δεξί στικ προς μια κατεύθυνση, τότε αρχίζεις τα σπρωξίματα και κόβεις προς αυτό το μέρος. Αυτό το πράγμα αποκλείεται να γίνεται με πληκτρολόγιο. Μάλιστα πέρσι μπορούσες να παίξεις πολύ πιο δυνατή άμυνα, γιατί σε άφηνε να τον σπρώχνεις πολύ περισσότερο από φέτος.
chrisde Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 και με τις ίδιες κίτρινες στολές ΕΧΜΜΜΜ. Βασικά είναι Lakers Vs Cavs. Απλά οι τραγικοί έχουν βάλει την τρίτη εμφάνιση των Cavs που είναι κίτρινη (Αυτό που λέμε epic fail!) ΥΓ) Καλά τον συμπαθέστατο Βαρεζ(α)ώο δεν τον θυμάστε;
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Sorry αλα ολα αυτα τα εβγαλες σαν συμπερασμα επειδη ζητησα να ειναι το crossover σαν κουμπι?Παω πασο...Δεν παιζω online παρα μονο με ενα φιλο και εχουμε το δικο μας στυλ με πολλα σουτακια κτλ.Το ζητησα το crossover για το offline ν'αντιμετωπιζω το ΑΙ.Δυστυχως στο pc απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει δυνατοτητα. Oχι ρε συ, αλλα αν γινοταν αυτο που λες θα το χρησιμοποιουσαν ολοι και online.Δεν σου τη λεω.Απλα θεωρω οτι αν υπηρχε τετοια δυνατοτητα εστω και offline θα ηταν λαθος της 2k.To εκανε 2 σερι χρονιες λαθος στο Pc και τωρα το διορθωσε.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλά τον συμπαθέστατο Βαρεζ(α)ώο δεν τον θυμάστε; Βεβαίως. Με τα πλέον αγαθά αισθήματα.
chrisde Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Βεβαίως. Με τα πλέον αγαθά αισθήματα. [ATTACH]35846[/ATTACH] Shame on u...
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Έχω ξενερώσει που τα γραφικά είναι καλύτερα στα μοντέλα παικτών στις κονσόλες και στο Pc δεν έιχαμε ανάλογη εξέλιξη. Ευτυχώς θα βγούνε mods που θα λύσουν αυτό το πρόβλημα.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Έχω ξενερώσει που τα γραφικά είναι καλύτερα στα μοντέλα παικτών στις κονσόλες και στο Pc δεν έιχαμε ανάλογη εξέλιξη. Ευτυχώς θα βγούνε mods που θα λύσουν αυτό το πρόβλημα. Tα μοντελα των παικτων στο pc απλα ειναι αξεπεραστα.Εχεις κανει μπαχαλο τις ρυθμισεις σου.Ανοιξε το config.cfg και διορθωσε τα εκει.Βαλε PlayerLOD=3 για αρχη.Δεν ξερω τι pc εχεις και αν σηκωνει τη ρυθμιση αυτη.Αν θες στειλε τα specs σου να σου φτιαξω το αναλογο config.cfg.
ghadhika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν δε διορθώσουν τον υπερπολύπλοκο χειρισμό, το παιχνίδι δε παίζεται. Έχω Logitech Rumblepad II και το μόνο που κατάφερα όταν προσπάθησα να τριπλάρω ήταν να συνειδητοποιήσω ότι έχω λίγα δάχτυλα!
Inler Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εννοεις οτι τα γραφικα ρυθμιζονται εκτος απο το menu του παιχνιδιου και απο αυτο το αρχειο; Εσυ πως τα εχεις ρυθμισει;
fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εννοεις οτι τα γραφικα ρυθμιζονται εκτος απο το menu του παιχνιδιου και απο αυτο το αρχειο; Εσυ πως τα εχεις ρυθμισει; Aπο το 2k9 η 2k εχει βαλει αυτο το αρχειο για τους χρηστες pc.Εκτος μενου ειναι.Προσωπικα δεν εχω ρυθμισει ποτε ingame τα video settings.Παντα απο αυτο το αρχειο.Αν τα ρυθμισεις ingame ακομη και σε high το αποτελεσμα ειναι κατωτερο αυτου που μπορει το pc σου.Μετα τις ρυθμισεις βαζεις το αρχειο "read-only" γιια να μην γυρναει στα defaults.Εγω παντως το εχω τουμπανιασει, σου πεφτουν τα σαγονια κατω απο τα γραφικα και ειδικα τα μοντελα των παικτων (που να βαλω και mods τι θα γινει..) ειναι εκπληκτικα.
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Tα μοντελα των παικτων στο pc απλα ειναι αξεπεραστα.Εχεις κανει μπαχαλο τις ρυθμισεις σου.Ανοιξε το config.cfg και διορθωσε τα εκει.Βαλε PlayerLOD=3 για αρχη.Δεν ξερω τι pc εχεις και αν σηκωνει τη ρυθμιση αυτη.Αν θες στειλε τα specs σου να σου φτιαξω το αναλογο config.cfg. Τhanx for the tip. Το δοκιμάζω αμέσως.Exω i7 920 3.6Ghz O/C Gigabyte x58ud5 6GB RAM EVGA GTX 280 O/C. Περιμένω ενα καλό config.
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν δε διορθώσουν τον υπερπολύπλοκο χειρισμό, το παιχνίδι δε παίζεται. Έχω Logitech Rumblepad II και το μόνο που κατάφερα όταν προσπάθησα να τριπλάρω ήταν να συνειδητοποιήσω ότι έχω λίγα δάχτυλα! Γιατί, πού κολλάς? Κι εγώ το ίδιο gamepad έχω και το μόνο που χρειάζεται για τις τρίπλες είναι το αριστερό trigger (το παιχνίδι το λέει Clutch) και το αριστερό stick για την κατεύθυνση. Δύο δάχτυλα το όλον. Φυσικά χρειάζεται και αρκετό practice στο σχετικό mode, για να καταλάβεις πώς δουλεύουν οι τρίπλες. Δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο. Καλύτερα έτσι παρά να σε άφηνε να κάνεις φοβερές και τρομερές τρίπλες με ένα σκέτο πάτημα κουμπιού. Aπο το 2k9 η 2k εχει βαλει αυτο το αρχειο για τους χρηστες pc.Εκτος μενου ειναι.Προσωπικα δεν εχω ρυθμισει ποτε ingame τα video settings.Παντα απο αυτο το αρχειο.Αν τα ρυθμισεις ingame ακομη και σε high το αποτελεσμα ειναι κατωτερο αυτου που μπορει το pc σου.Μετα τις ρυθμισεις βαζεις το αρχειο "read-only" γιια να μην γυρναει στα defaults.Εγω παντως το εχω τουμπανιασει, σου πεφτουν τα σαγονια κατω απο τα γραφικα και ειδικα τα μοντελα των παικτων (που να βαλω και mods τι θα γινει..) ειναι εκπληκτικα. Για πες και καμια άλλη ρύθμιση. Μέχρι στιγμής έβαλα το Player LOD στο 3 και τους Sideline characters στο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα