Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Frou-frou, έχουν δώσει εξήγηση γιατί γίνεται το low gfx online; Sorry, αλλά δεν είμαι καλός στο navigation του 2k forum.
frou-frou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τι εξήγηση να δώσουν. Πέφτει πολύ κράξιμο για αυτό το bug. Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο σε game.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ Mην ανησυχεις θα δουλευουν ολα τα ασυρματα.Αφου τα ανοιξεις με το κεντρικο μην ξεχασεις να πατησεις το κουμπι στο receiver ωστε να τα αναγνωρισει.Κανε το για ενα-ενα ξεχωριστα. Το έβαλα τώρα στο laptop με το Logitech Chillstream* και τελικά ήταν όπως τα έλεγες, με αυτό το gamepad (που πρακτικά είναι Χ360 clone) τα icons εμφανίζονται αυτόματα σαν του Xbox. Έψαξα λίγο τα μενού και δεν είδα να αλλάζουν τα κουμπιά jump stop και fake pass (όπως γίνεται στην κονσόλα). Άρα λογικά όποιος θέλει crossover και ριβέρς, μόνο με isomotion. Καιρός ήταν Τέλος νόμιζα ότι ούτε φέτος θα υποστήριζαν controller vibration στα PC αλλά μόλις διάβαζα ότι παίζει κομπλέ (οκ, το Chillstream ούτως ή άλλως δεν έχει vibration, αλλά το rumblepad2 που δοκίμαζα χθες δεν μου φάνηκε να... συγκινείται ιδιαίτερα, περίεργο) * Ναι! Αυτό με τα ανεμιστήρια για να μην ιδρώνουν οι παλάμες!
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ χαχαχα!Lakers vs Lakers επαιζαν στο online?Παλι καλα που δεν ασχολουμαι.Φανταζομαι οι 9 στους 10 θα παιρνουν Ηeat και οι υπολοιποι Lakers.Ας καταφερουν πρωτα οι χρηστες να βαλουν μυαλο και να ειναι fair στο online και ας αφησουν την 2k.Για το επιπεδο των χρηστων του online μια χαρα τους ειναι γραφικα επιπεδου Wii.
antnatal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ χαχαχα!Lakers vs Lakers επαιζαν στο online?Παλι καλα που δεν ασχολουμαι.Φανταζομαι οι 9 στους 10 θα παιρνουν Ηeat και οι υπολοιποι Lakers.Ας καταφερουν πρωτα οι χρηστες να βαλουν μυαλο και να ειναι fair στο online και ας αφησουν την 2k.Για το επιπεδο των χρηστων του online μια χαρα τους ειναι γραφικα επιπεδου Wii. και με τις ίδιες κίτρινες στολές
polonos1313 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει επιλογή να τα αλλάξεις σε crossover και ριβέρς (δηλαδή στα παλιά controls). Αυτό γινόταν και στα προηγούμενα 2k και η αλήθεια είναι ότι πάντα τα άλλαζα, όμως από φέτος είπα να κρατήσω τα default και να μάθω να παίζω έτσι. Η fake πάσα μου αρέσει πάρα πολύ! Η ριβέρς γίνεται μέσω isomotion , όχι πολύ εύκολα όμως, θέλει αρκετή εξάσκηση με το gamepad, το practice mode εξηγεί το πώς. H crossover ντρίπλα θέλει κι αυτή isomotion, κρατάς πατημένο το Clutch button (L2 μάλλον) και με το αριστερό stick στέλνεις την μπάλα στο άλλο χέρι του παίχτη. Warning, όλα αυτά θέλουν οπωσδήποτε gamepad. Αν κάποιος παίζει με πληκτρολόγιο (υπάρχουν πολλοί τέτοιοι PC-άδες...) είναι αδύνατον να κάνεις αυτές τις κινήσεις. Πως γίνεται να κάνω τις τρίπλες όπως στο περσινό ??? Δεν βλέπω καμιά επιλογή....
morgoth666 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για οποιον θελει 12λεπτα στα Jordan challenges με το tsearch η address ειναι 0551F798.Μην ξεχασετε να πατησετε freeze address. ---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ---------- Eχω το wireless και ολα οκ.Δεν γινεται conflict με αλλες συσκευες διοτι ο receiver της M$ χρησιμοποιει δικο του "πρωτοκολλο". Ωραιος γιατι αυτη με τους 69 ποντους με 8λεπτα δεν την λες και ευκολη
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Με δικο μου post (το οποιο ηδη ειναι σε καμια 50αρια φορουμς αναπαραγομενο απο αλλους) Σε ποιό post αναφέρεσαι;
Kostas75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ^^ Mην ανησυχεις θα δουλευουν ολα τα ασυρματα.Αφου τα ανοιξεις με το κεντρικο μην ξεχασεις να πατησεις το κουμπι στο receiver ωστε να τα αναγνωρισει.Κανε το για ενα-ενα ξεχωριστα. Ψάχνοντας, απ'ότι κατάλαβα, υπάρχουν MS gamepads που είναι μόνο για XBOX 360 και MS gamepads που είναι και για XBOX 360 και για PC και ας έχουν το ίδιο ακριβώς σχέδιο, με τη μόνη διαφορά ότι υπάρχουν σε λευκό και μαύρο, σωστά;; Επίσης πρέπει να υπάρχουν wireless gamepads που παίρνουν ΑΑ μπαταρίες και κάποια άλλα (μάλλον λέγονται "Controller R") που είναι επαναφορτιζόμενα (Rechargeable). Σωστά πάλι;; Οπότε ψάχνω για XBOX 360 gamepad που να είναι και για PC και να είναι καλύτερα rechargeable! Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Βρήκα λοιπόν αυτό, που ταιριάζει και περισσότερο με το PC μου: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00562 Μόνο που δεν λέει αν είναι και για PC!... :/
speedy23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για αυτο δεν παιζω online.Ολοι τα θελουν μασημενα και ετοιμα.Ελεος.Για ποιο λογο δηλαδη να υπαρχει το crossover σε κουμπι?Ας καθισει καποιος να κανει practice και να το βγαλει με το αναλογικο.Οχι τωρα θα παταμε 3 κουμπια με τη σειρα και θα κανει ο παικτης παπαδες και θα περναει οποτε θελει τον αμυντικο?? Χωρις πλακα τι ζορι τραβας?Εγω γουσταρω να εχω crossover σε κουμπι.Θα σου δωσω λογαριασμο?Εσυ που εισαι καμενος κατσε στο practice καιι μαθε τα. Φανταζομαι οι 9 στους 10 θα παιρνουν Ηeat και οι υπολοιποι Lakers.Ας καταφερουν πρωτα οι χρηστες να βαλουν μυαλο και να ειναι fair στο online και ας αφησουν την 2k.Για το επιπεδο των χρηστων του online μια χαρα τους ειναι γραφικα επιπεδου Wii. :lol: μιλαμε για μεγαλο rage ομως,ετσι? Πως γίνεται να κάνω τις τρίπλες όπως στο περσινό ??? Δεν βλέπω καμιά επιλογή.... Μα καλα δεν ντρεπεσαι που το ρωτας?Τρεχα να κρυφτεις απο τον fear τωρα.Ακου εκει που θελεις crossover σε κουμπι.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να κάνω τις τρίπλες όπως στο περσινό ??? Δεν βλέπω καμιά επιλογή.... Στο ΧΒΟΧ υπάρχει αυτή η επιλογή. Στο PC όμως λίγο που το έψαξα δεν φαίνεται να γίνεται. Αν δεν το βρήκες ούτε κι εσύ, τότε λογικά δεν υπάρχει. Ωραιος γιατι αυτη με τους 69 ποντους με 8λεπτα δεν την λες και ευκολη Χαχα, το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ μόλις είδα το hack για τα 12λεπτα. Επειδή όμως το παίζω στην κονσόλα δεν με εξυπηρετεί. Πάντως την πρώτη φορά που το δοκίμασα δεν πήγα άσχημα. Πέτυχα κάπου 73 στην κανονική διάρκεια (πήγε παράτα) και συνολικά 80κάτι. Το θέμα είναι ότι είχα κάνει πολλά παλαβά σουτ, ειδικά όταν οι Cavs άρχισαν τα triple team με ψηλούς παίχτες και το ποσοστό μου ήταν γύρω στο 45%. Κι όμως αν έβαζα 4-5 συνεχόμενα καλάθια στην παράταση θα το έσωνα, αλλά συνέχισα τις χαζομάρες και τελικά έχασα και το παιχνίδι. Αν όχι με τη δεύτερη, πιστεύω με την τρίτη θα τα καταφέρω. Πιο δύσκολο μου φαίνεται το challenge με τους Lakers, όπου ο Magic κάνει συνέχεια ήρωες τους δικούς του (τελευταίο παιχνίδι 17π, 14ασ) και μέχρι στιγμής χάνω 3-0, με τον Jordan να είναι μέσα στα challenges αλλά να δυσκολεύομαι για τις 11 ασίστ ανά αγώνα. Ψάχνοντας, απ'ότι κατάλαβα, υπάρχουν MS gamepads που είναι μόνο για XBOX 360 και MS gamepads που είναι και για XBOX 360 και για PC και ας έχουν το ίδιο ακριβώς σχέδιο, με τη μόνη διαφορά ότι υπάρχουν σε λευκό και μαύρο, σωστά;; Επίσης πρέπει να υπάρχουν wireless gamepads που παίρνουν ΑΑ μπαταρίες και κάποια άλλα (μάλλον λέγονται "Controller R") που είναι επαναφορτιζόμενα (Rechargeable). Σωστά πάλι;; Οπότε ψάχνω για XBOX 360 gamepad που να είναι και για PC και να είναι καλύτερα rechargeable! Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Βρήκα λοιπόν αυτό, που ταιριάζει και περισσότερο με το PC μου: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00562 Μόνο που δεν λέει αν είναι και για PC!... :/ Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το "Controller R", δεν είμαι σίγουρος αν το όνομα έχει σχέση με τις μπαταρίες του χειριστηρίου. Απ' ότι έχω καταλάβει τα X360 ενσύρματα gamepads της Microsoft κάνουν και για ΧΒΟΧ και για PC, ενώ τα ασύρματα δουλεύουν απευθείας σε XBOX αλλά για PC χρειάζονται ένα δέκτη σαν αυτό εδώ. Αυτός βέβαια είναι ακριβός επειδή είναι ο αυθεντικός, αλλά αν δείτε στο ebay υπάρχουν αρκετοί φθηνότεροι κινέζικοι που λογικά δουλεύουν κομπλέ. Όσο για τις μπαταρίες, δεν υπάρχουν rechargable και μη-rechargable χειριστήρια. Οι μπαταρίες δεν είναι ενσωματωμένες στο χειριστήριο. Όλα είναι σαν αυτό εδώ: όπου η μπαταρία τους είτε είναι όπως αυτή που φαίνεται στο video, είτε είναι ένα απλό πλαστικό κουτάκι με υποδοχή για 2 μπαταρίες ΑΑ (απλές ή επαναφορτιζόμενες). Με λίγα λόγια ό,τι μπαταρία και να έχει το gamepad που θα αγοράσεις, μπορείς αργότερα να του βάλεις τη δική σου. Έχω 3 gamepads που το ένα έχει μαμήσια rechargable της MS (κρατάει περίπου 18-24 μήνες, μετά πάει για πέταμα), στο άλλο gamepad έχω απλές μπαταρίες από το... ΙΚΕΑ και στο τελευταίο έχω κινέζικη επαναφορτιζόμενη που δεν είναι για πολλά-πολλά αλλά για τα λεφτά της κάνει τη δουλειά. Μπορώ δε να βάζω τις διαφορετικές μπαταρίες σε οποιοδήποτε από τα 3 χειριστήρια θέλω. Υπό αυτή τη λογική ίσως στα Controller R να πουλιέται μαζί και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ενώ τα απλά χειριστήρια τα δίνουν με μια...άδεια θήκη, που παίρνει 2 μπαταρίες (πολύ χρήσιμες αυτές οι θήκες, δεν βρίσκονται εύκολα!) Σημειωτέον ότι η επίσημη rechargeable χρειάζεται και το σχετικό καλώδιο φόρτισης (και όλο το σετ είναι μάλλον ακριβό). Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2010 από nzeppos
speedy23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Στο ΧΒΟΧ υπάρχει αυτή η επιλογή. Στο PC όμως λίγο που το έψαξα δεν φαίνεται να γίνεται. Αν δεν το βρήκες ούτε κι εσύ, τότε λογικά δεν υπάρχει. Υπαρχει το clutch που νομιζω κανει κατι παρομοιο απ'οτι ειδα.Θα το τσεκαρω.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 To clutch είναι η ενεργοποίηση για το isomotion (το κουμπί L2 στις κονσόλες). Από μόνο του μόνο hesitation κάνει. Σε συνδυασμό με την κατεύθυνση κάνει crossover, ριβέρς και ό,τι άλλο θέλετε αλλά φαντάζομαι ότι με πληκτρολόγιο είναι απείρως πιο δύσκολο από ότι με το αναλογικά στικ του gamepad. Επίσης το απλό tap του turbo φέτος δεν κάνει απολύτως τίποτα, ενώ πέρσι έκανε κάποιες περίεργες κινήσεις hesitation ή ένα είδος crossover.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 @speedy23, δεν τραβαω ζορι.Μαλλον εσυ τραβας το ζορι!Αν θεωρεις fair να παιζεις εναντιον μου online, να εχω τους καημενους Knicks και εσυ τους Heat με τα κουμπια κιολας φτιαγμενα με ετοιμες κινησεις, παω πασο.Αν μαλιστα εχεις και μικροφωνο και κανεις και καζουρα οπως αρκετοι να μου λειπει.Δεν θα σπασουν τα νευρα μου για ενα παιχνιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα