Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτό που θα πάρω κι εγώ άμεσα:

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035

(παίζει παντού, σε XP, Vista, 7, 64bit κλπ)

@nzeppos: μου το δανεισε ενα φιλαρακι γιατι δεν παιζουν τα λεφτα αυτη την εποχη..Καλα μιλαμε απολαυση το χειριστηριάκι...

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.

Είναι τούμπανο. Έχω ήδη 3 τέτοια, ασύρματα (λόγω του XBOX). Για το PC όμως δεν με πειράζει να πάρω άλλο ένα ενσύρματο. Καλύτερο gamepad δεν έχω δοκιμάσει και έχω παίξει με σχεδόν ό,τι Logitech υπάρχει.

Με τη λογική βέβαια ότι ούτε εδώ παίζουν λεφτά για ξόδεμα, με βλέπω να παίρνω κανα τέτοιο να ησυχάσω...

Δημοσ.

Πάνω που ήμουν έτοιμος να το αγοράσω θα το αναβάλλω. Προειδοποίηση και για τους υποψήφιους αγοραστές που ίσως ξενερώσουν αν παίξουν online.

Σοβαρά προβλήματα με lag στο online mode καθώς και χάλια γραφικά μόνο σε online παιχνίδια. Αρε 2κ τι έκανες πάλι.

Αυτα είναι τα σοβαρότερα από τα λίγα που διάβασα στο forum της 2Κ για Pc.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εσείς που το παίξατε, πώς γίνεται η crossover και η reverse τρίπλα; Είχα συνηθίσει στο 2k10 που οι 2 κινήσεις ήταν assigned σε 2 κουμπιά του gamepad, στο 2k11 βλέπω ότι στα αντίστοιχα κουμπιά είναι μια προσποίηση και το jump-stop..

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή να τα αλλάξεις σε crossover και ριβέρς (δηλαδή στα παλιά controls). Αυτό γινόταν και στα προηγούμενα 2k και η αλήθεια είναι ότι πάντα τα άλλαζα, όμως από φέτος είπα να κρατήσω τα default και να μάθω να παίζω έτσι. Η fake πάσα μου αρέσει πάρα πολύ!

Η ριβέρς γίνεται μέσω isomotion , όχι πολύ εύκολα όμως, θέλει αρκετή εξάσκηση με το gamepad, το practice mode εξηγεί το πώς. H crossover ντρίπλα θέλει κι αυτή isomotion, κρατάς πατημένο το Clutch button (L2 μάλλον) και με το αριστερό stick στέλνεις την μπάλα στο άλλο χέρι του παίχτη.

Warning, όλα αυτά θέλουν οπωσδήποτε gamepad. Αν κάποιος παίζει με πληκτρολόγιο (υπάρχουν πολλοί τέτοιοι PC-άδες...) είναι αδύνατον να κάνεις αυτές τις κινήσεις.

Περισσότερα εδώ:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω το ψαχνω(crossover).Κριμα γιατι βοηθουσε πολυ.Aν υπαρχει,my bad αλλα δεν κοιταξα καν τα κουμπια,πηγα association κατευθειαν.Νομιζω οτι η reverse υπαρχει ακομα και ειναι το κουμπι που πηδαμε για ταπα και ριμπαουντ.Λοιπον για το παιχνιδι τωρα, ειναι σουπερ,τα εχουμε ξαναπει τα animations τα σπανε,η ΑΙ αμυνα πολυ σφιχτη και πολυ δυσκολα πια κανεις drive αλλα παλι βλεπω ενα περσινο μειονεκτημα δυστυχως.Οι παιχτες μου στην αμυνα χαζευουν πολλες φορες με αποτελεσμα ο αντιπαλος να βαζει ευκολα καλαθια.Δεν προλαβαινω καν ν'αλλαξω σε ζωνη και ηδη θα εχουν βαλει καλαθι επειδη οι δικοι μου κοιτανε και κοιμονται.Οι λειζερ πασες εχουν μειωθει κατα πολυ αλλα δεν εχουν εξαφανιστει.Τελος στο λιγο που επαιξα,βλεπω οτι και ο Terry μπορει να βαφτιστει Jordan και να παρει το παιχνιδι μονος του οχι μονο με σουτ με το χερι κολλημενο στη μουρη του αλλα και με κατι απιστευτα καλαθια(σπασιματα μεσης μπροστα στο 5αρι μου και αλλα "καλουδια").All in all great experience,για να βαλεις καλαθι πρεπει πραγματικα να μοχθησεις(πιστευω να μη χαθει το fun factor με τοσο simulation) απλα ελπιζω αυτο με την αμυνα να μην μου σπασει τα νευρα στη συνεχεια

Επεξ/σία από speedy23
Δημοσ.

Στις κονσόλες πάντως αλλάζει. Υπάρχει επιλογή στα controller settings που ορίζει τι θέλεις να κάνουν αυτά τα κουμπιά (καλή ώρα όπως με τα classic/alternate controls του Fifa).

Επαναλαμβάνω. Τα default controls έχουν jump stop (το οποιο έχει ΠΑΡΑ πολλές παραλλαγές ανάλογα με τη θέση του παίχτη και την ικανότητά του) και fake pass. Αν δεν πειράξετε τα controls ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να κάνετε crossover και ριβέρς είναι μέσω του isomotion. Υπ' όψιν ότι το jump stop μέσα στη ρακέτα δεν γίνεται πλέον με το κουμπί του σουτ (όπως μέχρι πέρσι), χρειάζεται οπωσδήποτε το κουμπί jump stop.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα να αλλάξετε αυτά τα δύο κουμπιά σε crossover και ριβέρς. Προσωπικά το προτείνω μόνο αν παίζετε με πληκτρολόγιο. Αλλιώς καλύτερα να μάθετε να χρησιμοποιείτε το isomotion, κάνει παπάδες.

ΥΓ.: το εγκαθιστώ τώρα στο laptop και θα επανέλθω μόλις δω πώς γίνεται αυτή η αλλαγή στα controls.

Δημοσ.

Για αυτο δεν παιζω online.Ολοι τα θελουν μασημενα και ετοιμα.Ελεος.Για ποιο λογο δηλαδη να υπαρχει το crossover σε κουμπι?Ας καθισει καποιος να κανει practice και να το βγαλει με το αναλογικο.Οχι τωρα θα παταμε 3 κουμπια με τη σειρα και θα κανει ο παικτης παπαδες και θα περναει οποτε θελει τον αμυντικο??Στα κουμπια δεχομαι μονο τις στατικες κινησεις.Ευτυχως που δεν λειτουργει παλι το online.Γουσταρω να βλεπω τα πιτσιρικια στα forums της 2k να κλαιγονται.Και φετος τιμησα την 2k με 2 αγορες του nba2k11 για το εκπληκτικο offline που μου προσφερει και τα 10 διαφορετικα παιχνιδια σε 1.Οχι σαν κατι αλλες εταιριες που πουλανε κατι τραγικα dlc.

Tωρα κλαιγονται που ειναι δυσκολο το My Player και δεν μπορουν να τουμπανιασουν τον παικτη τους.Μεχρι προχθες φωναζαν οτι η εκδοση για pc εχει χαλια models παικτων.Με δικο μου post (το οποιο ηδη ειναι σε καμια 50αρια φορουμς αναπαραγομενο απο αλλους) εβαλα τα πραγματα στη θεση και μετα βγηκε και ο Ronnie και μιλησε για γελοιοτητες.Το παιχνιδι και παλι πουλαει τρελα στο pc τοσο σε retail οσο και σε steam.Ηδη οι πωλησεις ειναι διπλασιες απο περυσι και ακομη δεν κυκλοφορησε Ευρωπη επισημα.

Δημοσ.
Για αυτο δεν παιζω online.Ολοι τα θελουν μασημενα και ετοιμα.Ελεος.Για ποιο λογο δηλαδη να υπαρχει το crossover σε κουμπι?Ας καθισει καποιος να κανει practice και να το βγαλει με το αναλογικο.Οχι τωρα θα παταμε 3 κουμπια με τη σειρα και θα κανει ο παικτης παπαδες και θα περναει οποτε θελει τον αμυντικο??Στα κουμπια δεχομαι μονο τις στατικες κινησεις.Ευτυχως που δεν λειτουργει παλι το online.Γουσταρω να βλεπω τα πιτσιρικια στα forums της 2k να κλαιγονται.Και φετος τιμησα την 2k με 2 αγορες του nba2k11 για το εκπληκτικο offline που μου προσφερει και τα 10 διαφορετικα παιχνιδια σε 1.Οχι σαν κατι αλλες εταιριες που πουλανε κατι τραγικα dlc.

Tωρα κλαιγονται που ειναι δυσκολο το My Player και δεν μπορουν να τουμπανιασουν τον παικτη τους.Μεχρι προχθες φωναζαν οτι η εκδοση για pc εχει χαλια models παικτων.Με δικο μου post (το οποιο ηδη ειναι σε καμια 50αρια φορουμς αναπαραγομενο απο αλλους) εβαλα τα πραγματα στη θεση και μετα βγηκε και ο Ronnie και μιλησε για γελοιοτητες.Το παιχνιδι και παλι πουλαει τρελα στο pc τοσο σε retail οσο και σε steam.Ηδη οι πωλησεις ειναι διπλασιες απο περυσι και ακομη δεν κυκλοφορησε Ευρωπη επισημα.

Στις πωλήσεις αυτές τεράστιο μερίδιο έχει και ο MJ. Aξίζει το παιχνίδι και με το παραπάνω αλλά από online είναι για τα κλάματα και πάλι.

Δημοσ.
Ναι, το υποψιάστηκα ότι φταίει το κωλοχειριστήριο. Νομίζω ήρθε η ώρα να το αλλάξω επιτέλους το Logitech Rumblepad, τα έφαγε τα ψωμιά του άλλωστε. Από καιρό λιμπίζομαι το 360 wired για PC.

Γιατί όχι wireless;; Αλήθεια, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ gamepad, το 360 wireless (που κάνει και γιαΧΒΟΧ και για PC) είναι καλό; Πως λειτουργεί, μέσω bluetooth;; Επειδή έχω γενικά πολλά πράγματα wireless (πληκτρολόγιο, ποντίκι, transmitter για πίσω ηχεία), πιστεύετε θα έχω θέμα με την επικοινωνία με το gamepad, οπότε και προβληματικό response για τις κινήσεις του gamepad; (οπότε καλύτερα με usb;; )

Ρωτάω γιατί γενικά συχαίνομαι τα πολλά καλώδια, αλλά αν είναι να μην μπορώ να παίξω, δεν γίνεται αλλιώς...

Δημοσ.

Για οποιον θελει 12λεπτα στα Jordan challenges με το tsearch η address ειναι 0551F798.Μην ξεχασετε να πατησετε freeze address.

---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ----------

Γιατί όχι wireless;; Αλήθεια, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ gamepad, το 360 wireless (που κάνει και γιαΧΒΟΧ και για PC) είναι καλό; Πως λειτουργεί, μέσω bluetooth;; Επειδή έχω γενικά πολλά πράγματα wireless (πληκτρολόγιο, ποντίκι, transmitter για πίσω ηχεία), πιστεύετε θα έχω θέμα με την επικοινωνία με το gamepad, οπότε και προβληματικό response για τις κινήσεις του gamepad; (οπότε καλύτερα με usb;; )

Ρωτάω γιατί γενικά συχαίνομαι τα πολλά καλώδια, αλλά αν είναι να μην μπορώ να παίξω, δεν γίνεται αλλιώς...

Eχω το wireless και ολα οκ.Δεν γινεται conflict με αλλες συσκευες διοτι ο receiver της M$ χρησιμοποιει δικο του "πρωτοκολλο".

Δημοσ.

Τόσα χρόνια που παίζω με τα ασύρματα gamepads του 360 δεν έχω δει προβλήματα με παρεμβολές. Δεν είμαι σίγουρος ποια τεχνολογία χρησιμοποιεί. Σίγουρα είναι στα 2.4GHz και σίγουρα δεν είναι IR (υπέρυθρες), γιατί δεν απαιτεί οπτική επαφή με την κονσόλα. Δεν είναι bluetooth. Νομίζω είναι proprietary τεχνολογία της Microsoft και αυτός ήταν ο λόγος που αρχικά δεν άφηνε εταιρίες όπως η Activision (βλ. Guitar Hero) να κυκλοφορήσουν ασύρματα controllers για την κονσόλα.

Όπως και να έχει πρόβλημα με response δεν υπάρχει, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που ήθελα ενσύρματο gamepad για PC ήταν οι μπαταρίες. Όπως είπα και πριν έχω 3 ασύρματα χειριστήρια και έχω βαρεθεί να τους αλλάζω μπαταρίες ή να τα φορτίζω. Επίσης σε PC η απόσταση δεν είναι πρόβλημα, δεν με ενοχλεί το καλώδιο.

Τελικά όμως λόγω κρίσης το σκέφτηκα λίγο περισσότερα και ήρθα στα συγκαλά μου. Αντί να δώσω 30-35 ευρώ να πάρω το wired controller για PC, έδωσα 11 και πήρα τον κινέζικο δέκτη που συνδέεται με PC και λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 4 ασύρματα Xbox gamepads (να το δω και να μην το πιστέψω).

Δημοσ.

^^ Mην ανησυχεις θα δουλευουν ολα τα ασυρματα.Αφου τα ανοιξεις με το κεντρικο μην ξεχασεις να πατησεις το κουμπι στο receiver ωστε να τα αναγνωρισει.Κανε το για ενα-ενα ξεχωριστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...