Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Fearwhatnow για πες μας κι άλλες εντυπώσεις. Γενικά αξίζει τα 50€ που σκοπεύω να δώσω για την κονσολική έκδοση;

Eνα πραγμα θα πω.Σε simulation mode δεν μπορω να πετυχω καλαθι.Ξεχαστε τα περυσινα.Παιζω απο συνηθεια οπως στο 2k10 και με εχουν καταβροχθισει στο pro επιπεδο.Μολις εκανα alt-tab το σκορ εναντιον των Lakers ειναι 0-14.Θα το σταματησω και θα ξεκινησω practice.Αρκετα ξεφτιλιστηκα.

Δημοσ.

Εγώ θα το αγόραζα σε PC, λόγω πολύ καλύτερων γραφικών. Ειδικά αφού, όπως λέει ο fearwhatnow, έφτιαξαν επιτέλους τα controls στα PC (πέρσι για διάφορους λόγους ήταν χάλια).

Επίσης στο PC κοστίζει λιγότερο από τα μισά!

---------- Προσθήκη στις 01:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:14 ----------

Eνα πραγμα θα πω.Σε simulation mode δεν μπορω να πετυχω καλαθι.Ξεχαστε τα περυσινα.Παιζω απο συνηθεια οπως στο 2k10 και με εχουν καταβροχθισει στο pro επιπεδο.Μολις εκανα alt-tab το σκορ εναντιον των Lakers ειναι 0-14.Θα το σταματησω και θα ξεκινησω practice.Αρκετα ξεφτιλιστηκα.

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από οποιοδήποτε παλιότερο 2k είναι τα κλεψίματα. Οι laser πάσες πλέον δεν περνάνε με τίποτα (σε κανένα επίπεδο) και τα brainless pick 'n 'rolls ανήκουν στο παρελθόν. Αν δεν δουλέψει σύστημα και προσεγμένη πάσα το ΑΙ σε ταράζει στην τάπα και το κλέψιμο, εκτός κι αν έχεις το Jordan! Που μερικές φορές ούτε αυτός δεν αρκεί, χθες έκανε οχτώ λάθη και 7 ασίστ στο challenge με τους Lakers, με βίασαν κανονικά.

Δημοσ.

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από οποιοδήποτε παλιότερο 2k είναι τα κλεψίματα. Οι laser πάσες πλέον δεν περνάνε με τίποτα (σε κανένα επίπεδο) και τα brainless pick 'n 'rolls ανήκουν στο παρελθόν. Αν δεν δουλέψει σύστημα και προσεγμένη πάσα το ΑΙ σε ταράζει στην τάπα και το κλέψιμο, εκτός κι αν έχεις το Jordan! Που μερικές φορές ούτε αυτός δεν αρκεί, χθες έκανε οχτώ λάθη και 7 ασίστ στο challenge με τους Lakers, με βίασαν κανονικά.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό στο κονσολικό demo. Γενικά αυτή η στροφή που έχουν κάνει τα sports games φέτος ευνοεί τους hardcore παίκτες και πρακτικά εξαφανίζει τους casualάδες. Ειδικότερα γι' αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με competitive multiplayer φέτος είναι η ιδανικότερη περίοδος. Δεν γίνεται να παίρνεις τον Lebron απο τη μια, και τον Messi απο την άλλη και να κάνεις οτι θέλεις στο γήπεδο.

Υ.Γ: Ηδονή να βλέπεις φίλους σου μυρωδιάδες απο sports games που κάθε χρόνο νικούσαν με exploits φέτος να παραπονιούνται για τις "κακές" πάσες και το "αργό" gameplay μην μπορώντας να κατανοήσουν οτι πλέον απαιτείται skill για να παίξεις και να κερδίσεις με την αξία σου.

Η απόλυτη δικαίωση πιστεύω φέτος για αυτούς που φώναζαν για περισσότερο ρεαλισμό.

Εγώ θα το αγόραζα σε PC, λόγω πολύ καλύτερων γραφικών. Ειδικά αφού, όπως λέει ο fearwhatnow, έφτιαξαν επιτέλους τα controls στα PC (πέρσι για διάφορους λόγους ήταν χάλια).

Επίσης στο PC κοστίζει λιγότερο από τα μισά!

Δεν έχω καλό υπολογιστή για τέτοιου επιπέδου παιχνίδι μιας και έχω σταματήσει το PC gaming εδώ και 6-7 χρόνια. Πλέον παίζω τα πάντα σε κονσόλες εκτός απο manager κτλ.

Δημοσ.
Δεν έχω καλό υπολογιστή για τέτοιου επιπέδου παιχνίδι μιας και έχω σταματήσει το PC gaming εδώ και 6-7 χρόνια. Πλέον παίζω τα πάντα σε κονσόλες εκτός απο manager κτλ.

Ε τότε μην το σκέφτεσαι καν. Πάρτο στο PS3 και θα δεις το καλύτερο sports sim ever.

παιδιά το online το φτιάξανε? γιατί με 18.5 € αξίζει να το αγοράσεις.

Για το online θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες, να φανεί πώς θα πάει. Ρίξε μια ματιά και στα επίσημα forum της 2k sports, να δεις τι εντυπώσεις έχουν εκεί. Μέχρι τότε δεν χάνεις τίποτα να "ελέγξεις" την έκδοση του μπάρμπα, βγήκε και scene release σήμερα.

Δημοσ.
Ε τότε μην το σκέφτεσαι καν. Πάρτο στο PS3 και θα δεις το καλύτερο sports sim ever.

X360 έχω βασικά. Με το online δεν ξέρουμε τι παίζει...

Δημοσ.

Ωχ sorry, δεν ξέρω πώς μου σκάλωσε ότι το θέλεις για PS3, συγνώμη!! (αν μου το έλεγαν αυτό εμένα θα το θεωρούσα προσβολή, 360 ftw!)

Για το online δύο πράγματα είναι σίγουρα.

1) Είναι πρακτικά αδύνατον να είναι χειρότερο από πέρσι

2) Ό,τι και να λένε, αν δεν περάσουν πρώτα μερικές μέρες να στρώσει το πράγμα, να ακουστούν περισσότερες γνώμες και να το δω και με τα μάτια μου, τότε δεν πιστεύω τίποτα.

Δημοσ.

Εσείς που το παίξατε λέτε αξίζει ε? :-)

Περιμένω πως και πως να το παίξω.

Τώρα μου το φέρνει ο θείος μέχρι να μου ρθει απο έξω το κανονικό. :-D

Καλά λιωσίματα και φέτος guys

Δημοσ.
πλεον στο pc δουλευουν μαζι τα triggers και εχει x360 icons,

Φαντάζομαι τα icons μπαίνουν με κάποιο mod (όπως πέρσι)? Γιατί by default το παιχνίδι έχει τα περσινά A, B, C, D icons.

Δημοσ.

^^ Οχι τα x360 icons λειτουργουν κανονικα και μου δειχνει Χ,LT,RT,LB, με τα εικονιδια τους βεβαιως, κλπ κανονικα.Χωρις να εχω βαλει mod.Εχω wireless x360 controller.Μηπως χρησιμοποιεις κανα logitech εσυ και δεν σου τα βγαζει.

Δημοσ.

Ναι, το υποψιάστηκα ότι φταίει το κωλοχειριστήριο. Νομίζω ήρθε η ώρα να το αλλάξω επιτέλους το Logitech Rumblepad, τα έφαγε τα ψωμιά του άλλωστε. Από καιρό λιμπίζομαι το 360 wired για PC.

Δημοσ.

Μάλλον το Steam version θα αργήσει να έρθει γμτ.!!

Άσχετο: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κορυφαίο χειριστήριο για PC;; Γενικής χρήσης, όχι special για racing games, flight simulators, κτλ.

Βαρέθηκα να παίζω μόνο με τα κουμπιά και να μην πιάνουν οι κινήσεις!

Με το Move αλήθεια πως μπορείς να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι;; Δεν μπορώ να καταλάβω!...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...