Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το patch το έχεις βάλει;

Επίσης το 2k11 δεν θυμάμαι να είχε 30 ευρώ. Μάλλον κυμαινόταν γύρω στα 15-20, όπως και το φετινό άλλωστε (εννοείται για αγορά από εξωτερικό, για Ελλάδα δεν το συζητάω καν..)

Πιστεύω πάντως ότι θα είναι κρίμα να μην "αναβαθμιστείς" στο 2k12. Όχι μόνο θα είναι καλύτερο από κάθε άποψη, αλλά θα έχεις και τη δυνατότητα να παίξεις online (το multiplayer του 2k11 ποτέ δεν έπαιξε καλά και τώρα με τη νέα κυκλοφορία μάλλον θα καταργηθεί εντελώς).

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το patch το έχεις βάλει;

Επίσης το 2k11 δεν θυμάμαι να είχε 30 ευρώ. Μάλλον κυμαινόταν γύρω στα 15-20, όπως και το φετινό άλλωστε (εννοείται για αγορά από εξωτερικό, για Ελλάδα δεν το συζητάω καν..)

Πιστεύω πάντως ότι θα είναι κρίμα να μην "αναβαθμιστείς" στο 2k12. Όχι μόνο θα είναι καλύτερο από κάθε άποψη, αλλά θα έχεις και τη δυνατότητα να παίξεις online (το multiplayer του 2k11 ποτέ δεν έπαιξε καλά και τώρα με τη νέα κυκλοφορία μάλλον θα καταργηθεί εντελώς).

Στην Ελλάδα 20€-25€ είχε για pc για κονσόλες βάραγε 40άρια !!

Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτο το παιχνίδι, εχει τρομερά γραφικά, εχει τρομερά γραφικά και επίσης τρομερά γραφικά !!! Αλλά μόνο αυτο απο game-play θα έλεγα οτι είναι χάλια.. To Καλύτερο μπάσκετ που βγήκε ever ήταν το NBA Live 2005 και τα γραφικά είναι το τελευταίο που σε νοιάζει.

Δημοσ.

Ναι αλλά υποτίθεται ότι σε αυτό το thread μιλάμε κυρίως για PC. Στις κονσόλες η παραπάνω τιμή είναι μάλλον χαμηλή για Ελλάδα, αφού όλα τα νέα παιχνίδια κοστίζουν 50-60 ευρώ. Γενικά πιστεύω ότι όποιος αγοράζει παιχνίδια από Ελλάδα πρέπει πραγματικά να έχει λεφτά για πέταμα. Ακόμα και να μην θέλουμε να το ψάξουμε πολύ (πχ. με σχετικά άγνωστα ξένα μαγαζιά), μπορούμε να παραγγείλουμε από αγγλικό Amazon, με τζάμπα μεταφορικά και παράδοση παιχνιδιού μέσα σε 4-5 μέρες.

Σχετικά με το σχόλιο για το NBA Live τώρα, πραγματικά δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ούτε ένα Live που να συγκρίνεται με οποιοδήποτε 2k, ούτε για αστείο. Παίζω NBA Live από την πρώτη του έκδοση (1995 αν θυμάμαι καλά) ενώ το 2k από το 2002 περίπου. Το δεύτερο ήταν πάντα έτη φωτός μπροστά.

Ειδικά το NBA 2k11 (παρά τα όποια κουσούρια του) θεωρήθηκε ως -ίσως- το καλύτερο sports simulation παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ. Το φετινό λογικά θα βγάλει μάτια, δεν θα έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω κατευασει το nba 2k11 και μου βγαζει σφαλμα κανοντας το setup. Το σφαλμα ειναι το εξης: windows installer returned 1639

τι πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Για το 11 δεν ξέρω, αλλά για το φετινό ρίξε μια ματιά εδώ:

http://nbaspot.com/v...hp?f=28&t=23936

Ποιός ξέρει, μπορεί να ισχύει και για το δικό σου.

(Προσωπική συμβουλή: αν έχεις τη δυνατότητα, αν το σηκώνει ο υπολογιστής σου κλπ, ξέχνα το 2k11 και πιάσε τη φετινή έκδοση. Είναι πολύ καλύτερη...)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...