nzeppos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πού βάζεις τα αρχεία .ros, .sld και .stg; Δεν πρέπει να μπουν στο φάκελο της εγκατάστασης, αλλά στο φάκελο appdata/roaming. Στα Windows 7 η διαδρομή είναι: C: /Users/xxxxx/AppData/Roaming/2k Sports/NBA 2k11.
bonjovi344 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πήγα εδώ:Τοπικός δίσκος C/Χρήστες/Κοινόχρηστος/Roaming και εκεί δημιούργησα εγώ τον φάκελο 2k Sports και μετά τον NBA2k11 και έβαλα τα 3 αρχεία μέσα.
nzeppos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 "Κοινόχρηστος"; Μάλλον τα βάζεις σε λάθος φάκελο. Τα αρχεία πρέπει να μπουν στο φάκελο AppData (ο οποιος αν θυμάμαι καλά είναι κρυφός). Επίσης δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις εσύ τους φακέλους "2k sports" και "ΝΒΑ 2k11". Αν έχεις τρέξει το παιχνίδι έστω και μία φορά, οι φάκελοι πρέπει να υπάρχουν ήδη (εκεί είναι που κάνει save το παιχνίδι).
bonjovi344 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το έχω τρέξει πολλές φορές αλλά απλώς τα Windows μου είναι στα ελληνικά και δυσκολεύομαι να βρω τον φάκελο AppData.
nzeppos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Η ονομασία του φακέλου δεν αλλάζει με ελληνικά ή αγγλικά Windows. Πάτα το κουμπί των windows και το R, ώστε να σου βγάλει το run prompt και απλώς γράψε "c:\users\<όνομα_χρήστη>\appdata". Πάτα enter και θα σου ανοίξει ο φάκελος. Εναλλακτικά...
Chaos3X Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=033Wzuh_c9A nzeppos περιμένω σχόλια...
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εκ πρώτης άποψης φαίνεται να έχει γίνει ποιοτική και... μερακλίδικη δουλειά. Θα το κατεβάσω -μάλλον- αύριο, θα το ελέγξω και θα επανέλθω. Όπως και να 'χει θα μας "ζεστάνει" για ένα ολόκληρο μήνα μέχρι να βγει το 2k12.
Inler Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι αρκετα καλο...Ωραια γηπεδα μπαλα διχτακι εμφανισεις λιγο ημιτελη τα roster ομως....Αυτα για την εκδοση 2.0...Ειχε ανακοινωθει και 2.1 ειχε φτασει στο 50% με τα roster και τις ομαδες του ευρωμπασκετ αλλα τελικα θα το βγαλουν με το 2K12....
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ...αλλα τελικα θα το βγαλουν με το 2K12.... Αυτό ακριβώς με ανησυχεί λίγο. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κύκλοι εξέλιξης τέτοιων μεγάλων mods χρειάζονται αρκετούς μήνες. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένουμε την... άνοιξη για να δούμε FIBA 2k12.
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κατάφερα επιτέλους να το δω σήμερα (αν και είχα κατεβάσει τα αρχεία εδώ και μέρες). Ήμουν προετοιμασμένος για το χειρότερο αλλά τελικά μπορώ να πω ότι δεν απογοητεύτηκα. Ίσα ίσα που έπαιξα 2-3 παιχνιδάκια Ελλάδα-Γαλλία (χωρίς Πάρκερ) και το ευχαριστήθηκα. Έχει γίνει σημαντικά καλύτερη δουλειά σε σχέση με το Euroleague 2k11 mod, το οποιο μου φάνηκε ιδιαίτερα προχειροφτιαγμένο. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή ελέω setup wizard, όμως καλό θα ήταν να κάνουμε πρώτα ένα backup όλο το φάκελο του original παιχνιδιού γιατί το mod κάνει overwrite πολύ πράμα. Στο mod εκτός από τα γραφικά συμπεριλαμβάνονται rosters, rules αλλά και sliders. Τα τελευταία δεν τα σκάλισα ιδιαίτερα αλλά μπορώ να πω ότι γενικά το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με ευρωπαϊκό μπάσκετ παρά με το τσίρκο του ΝΒΑ. Στην εθνική μας έχει γίνει γενικά καλή δουλειά. Οπωσδήποτε δεν είναι ίδια με αυτή του Ευρωμπάσκετ (χμμ, καλύτερα...) και υπάρχουν παίχτες σαν τον Διαμαντίδη, το Σπανούλη, τον Τσαρτσαρή, το Σόφο, το Βουγιούκα κλπ. Στο ρόστερ όμως βρίσκεται και ο Ζήσης με το Μπουρούση, ο Καλάθης, ο Φώτσης κλπ. Οι δε δυνατότητες των παιχτών πλησιάζουν τις πραγματικές, σε αντίθεση με το τελευταίο NBA Live όπου είχαμε δει πολλά "διαμάντια" (όνομα και πράμα, πχ. ο μακράν χειρότερος παίχτης της ομάδας ήταν ο Διαμαντίδης). Στα αρνητικά ο περιορισμένος αριθμός των ομάδων. Καταλαβαίνω ότι ομάδες σαν τις Φιλιππίνες, την Κίνα, το Πούερτο Ρίκο ή έστω τη Λιθουανία του '92 έχουν κάποιο -μικρό- λόγο ύπαρξης, αλλά δεν χρειαζόταν να βάλουν ΤΟΣΕΣ πολλές dream team στο παιχνίδι. Επίσης η Ζαλγκίρις '99 δεν κολλάει πουθενά κι ας είναι το mod δημιουργία Λιθουανών (όλες οι υπόλοιπες "μονταρισμένες" ομάδες είναι εθνικές). Λείπουν η Γερμανία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Κροατία και άλλες. Επίσης τα διχτάκια είναι απαράδεκτα κατ' εμέ. Δεν κατάλαβα τι τους έπιασε και άλλαξαν τα default δίχτυα του παιχνιδιού. Το χειρότερο είναι πως -όπως γράφουν στο site τους- δεν πρόκειται να συνεχίσουν την εξέλιξη του mod, είτε για το 2k11 είτε για τις επόμενες εκδόσεις. Λογικά όμως θα ξεπεταχτούν κι άλλοι modders να κάνουν τη δουλειά. Και κλείνω με μια προσωπική σκέψη και ελπίδα. Η 2k sports πάντα προσπαθούσε να βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της. Η πρώτη μεγάλη προσθήκη που θυμάμαι ήταν το mode 24/7 στο 2k4. Αργότερα είχαμε το Association mode, τα signature animations, το -εντελώς άχρηστο- Blacktop, το MyPlayer του 2k10 και φυσικά τα περσινά Jordan Challenges. Στο 2k12 θα έχουμε το πολυαναμενόμενο NBA's Greatest mode και αναρωτιέμαι μερικές φορές τι θα ευχόμουν να ετοιμάζουν για τη συνέχεια. Μα τι άλλο εκτός από εθνικές ομάδες! Ή ακόμα και Ευρωλίγκα (χλωμό αλλά όσο ζεις ελπίζεις...)
Inler Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε Nzeppos τους Parker Ginobilli Turiaf Songaila μπορεις να τους βρεις στις υπολοιπες ομαδες....Οι 2 πρωτοι ειναι στους Spurs νομιζω με assign τους βαζεις....
petritis31 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει κανενας τροπος μεσο εδιτ να αφαιρεσουμε τραυματισμους?
krokalinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα και από εμένα Έχω κολλήσει και έγω με το παιχνιδάκι αλλά μου παρουσιάστηκε ένα θεματάκι. Παίζω το my player mode, είναι η 2η χρόνιά μου στους raptors και δεν κατάφερα να μπω playoff. Μόλις πατάω play next game για να αλλάξει η χρονιά μου βγαίνουν τα βραβεία για την χρονιά (MVP, rookie, καλύτερος αμυντικός,καλύτερες πεντάδες κτλ). Πατάω το start γιατί δεν έχω άλλη επιλογή και κολλάει το παιχνίι δείχνοντας το δέντρο των playoff. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Το παιχνίδι το έχω σε xbox 360. Δεδομένου ότι έχω ρίξει πολλά κιλά ιδρώτα σε προπονήσεις είναι κρίμα να το ξαναρχίσω από την αρχή γιατί μου κολλάει. Στο παιχνίδι έχω δει και εγώ και άλλα bug αλλά δεν με ενδιαφέρουν τόσο (π.χ. αυτό με τον προπονητή που απολύεται κάθε 3 αγώνες και τα στατιστικά μου που δεν φαίνονται στον σχετικό πίνακα του παιχνιδιού - μόνο ένα DNΑ σε κάθε κατηγορία βλέπω) Κανένα hint μήπως καταφέρω και το ξεκολλήσω σκέφτεται κανείς ? Ευχαριστώ
bloodlessz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα ακούσει ότι αν το έχεις απο τον 'θείο' σου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα αλλα για την pc έκδοση. Κάνε υπομονή κάποιες μέρες. Σε 2 βδομάδες βγαίνει το 2Κ12
krokalinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για το hint αλλά δεν πρόκειται να δώσω άλλα 30€ τουλάχιστον για το 2Κ12. Το 2Κ11 δεν το αγόρασα μόνο για ένα χρόνο. Μάλλον ο θείος με μούντζωσε που δεν τον προτίμησα για το pc μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα