Triple_HR21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,παντως ειναι αρκετα δυσκολο το παιζω στο 2 επιπεδο και με το ζορι νικαω στο 3 δεν το συζητω καν γιατι ετσι?
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Φαντάζομαι ότι το "επίπεδο 3" είναι το All-Star; Αν μέχρι πρότινος δεν ήξερες ποιό κουμπί είναι το κάρφωμα, νομίζω είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεσαι σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας. Το All-Star απαιτεί να ξέρεις πολύ καλά τα κουμπιά του παιχνιδιού, να μπορείς να κάνεις αρκετές κινήσεις (δηλ. συνδυασμούς κουμπιών), να παίζεις καλή άμυνα και να βγάζεις συστήματα στην επίθεση. Όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται αρκετή υπομονή. Σκέψου ότι αρκετοί από μας παίζουμε το ΝΒΑ 2k εδώ και πολλά χρόνια (προσωπικά κοντεύω τα 10), γνωρίζουμε με κλειστά τα μάτια τις περισσότερες κινήσεις του παιχνιδιού και πάλι ώρες-ώρες δυσκολευόμαστε στο All-Star, ειδικά αν έχουμε πειράξει και τα sliders.
Triple_HR21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ναι το all satr βασικα το παιζω λιγο καιρο σχετικα αλλα ειναι πορωση,δηλαδη το legend πως θα ναι δεν θα βαζεις καν καλαθι ε..τεσπα
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Χαχα, κάπως έτσι φαντάζομαι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα "playable" και ρεαλιστικά επίπεδα παραδοσιακά είναι το Pro και το All-Star (συνήθως με πειραγμένα sliders). Από το Superstar και πάνω κάπου χάνεται ο ρεαλισμός του παιχνιδιού και περισσότερο προσπαθούμε να βρούμε αδυναμίες του ΑΙ παρά να παίξουμε μπάσκετ.
glyfadas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 παιδια δεν εχει τυχει σε κανενα το μηνυμα? Δεν ήταν δυνατή η ενγραφή των δεδομένων της άδειας χρήσεως. Για περισσότερες οδηγίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. τι μπορει να ειναι το προβλημα?απο το support της take2....i took3 και τελευταια λυση να το γυρισω στο πλαισιο....σας παρακαλω πολυ αν μπορειτε βοηθηστε!!! thanks!
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Είναι εύκολο να βγάλεις ένα screenshot και να μας το δείξεις; Ή τουλάχιστον να κάνεις copy/paste το ακριβές μήνυμα (είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά). Τονίζω το "ακριβές" γιατί αποκλείεται να λέει "ενγραφή".
glyfadas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 πως να ανεβασω screenshot που το εχω ως jpeg στο desktop μου? το εχω αλλα επειδη το ξανακοιταξα οντως λεει ενγραφη!!!!
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ανέβασέ το εδώ: http://imageshack.us/ και μετά copy/paste το link που θα σου βγάλει.
glyfadas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/4/nba2k11.jpg/ δεν ειναι και η καλυτερη εικονα αλλα you get the point.....!!εχω κανει registry clean λογω του οτι ειχα το παλιο απο τον θειο.....δεν ξερω τι αλλο να κανω εκτος απο το να το παω στο πλαισιο που το πηρα,γιατι στην take2 ακομα να λαβω απαντηση
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέρον. Τέτοιο πράγμα εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί. Αν έχεις Windows Vista/7 δοκίμασε να τρέξεις το εκτελέσιμο αρχείο ως administrator, κάνοντας δεξί κλικ πάνω και επιλέγοντας "Run as administrator (Εκτέλεση ως Διαχειριστής)".
ondine Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δοκίμασες επανεγκατάσταση; Σβήσε τα saves σου με ρυθμίσεις κλπ. Αυτό το μήνυμα πρώτη φορά το βλέπω, αλλά ίσως έχει σχέση με την αδυναμία save που έλεγαν κάποιοι στις πρώτες σελίδες. Το patch το έχεις βάλει; Το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ανεξαρτήτως είδους (από gameplay), άρα δώσε του μία δεύτερη ευκαιρία
glyfadas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 το ξερω ποσο καλο παιχνιδι ειναι και γι αυτο το αγορασα.....το εκανα uninstall και παλι τιποτα...μεχρι και στο registry οτι ειχε να κανει με nba2k11 εξαφανιστηκε....τι να πω...το πηγα στο πλαισιο να το τσεκαρουν και ακομα να δω ασπρη μερα απο το mail στην take2.και μενα μου κανει εντυπωση τι χαζομαρα κρυβεται πισω απο αυτη την βλακεια που μου πεταει!!!
thanasis56 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Παιδια Καλησπερα!! Αν παιζει καποιος το nba 2k11 να μου πει αν γινετε να κανω τα skill points στο My player απεριοριστα??
bonjovi344 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σ' όλους.Το λέω αυτό γιατί είναι η πρώτη μου μέρα εδώ. Έχω ένα πρόβλημα με το NBA 2k11. Έχω το Euroleague Patch v1.0,1.01 και 1.02. Έχω βάλει όλα τα αρχεία μέσα στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού αλλά δεν μπορώ να κάνω load αυτούς τους φακέλους:Εuroleague.ROS,Euroleague Sliders1.SLD,Euroleague Settings.STG. Ξέρω ότι πρέπει να ανοίξουμε το παιχνίδι να πάμε options/load αλλά δεν υπάρχουν εκεί αυτοί οι 3 φάκελοι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα