Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κριμα πολυ κριμα, κατ τα αλλα τα αμερικανακια λένε οτι εχουμε ανεβει στο μπασκετ, και τους φτασαμε, αλλα δε το δειχνουν με πραξεις.Η 2Κ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ουτε στο μισό δεν τους φτάνουμε είτε σε επίπεδο μπάσκετ,είτε στις συνθήκες διοργάνωσης και πλασαρίσματος του αθλήματος αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ναι αμερικάνικη είναι,και εγώ θα προτιμούσα να έχει τις top 4 Ευρωπαικές ομάδες αλλα δεν με πολυενοχλεί κιόλας. Είναι τόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι (που γίνεται 2 φορές καλύτερο με τα κατάλληλα Mods & sliders & rosters) που πρέπει να το τυρανάς για να βρείς ελατώματα.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς το παιχνίδι απευθύνεται κυρίως στην αμερικάνικη αγορά και στις ΗΠΑ σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όπως και να το κάνουμε η διαφορά NBA-Ευρώπης παραμένει τεράστια, άσχετα αν έχει μικρύνει τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο σε οργανωτικό επίπεδο (που είναι η μέρα με τη νύχτα), αλλά ακόμα και σε αγωνιστικό. Αν δείτε πώς παίζεται το μπάσκετ στα playoff του ΝΒΑ (μην κοιτάτε τη regular season που είναι τσίρκο...), τότε θα καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η ψαλίδα.

Το να βάλουν στο παιχνίδι 4,5 ή 7 ευρωπαϊκές ομάδες κατά τη γνώμη μου δεν λύνει τίποτα. Αν δεν έχουμε όλη τη διοργάνωση της Ευρωλίγκας, με όλες τις ομάδες και με κανόνες της FIBA (όπως -περίπου- στο NBA Live), τότε η προσπάθεια θα είναι ημιτελής και πάλι θα γκρινιάζει ο κόσμος. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος απλώς και μόνο αν έβαζαν εθνικές ομάδες και κάποια διοργάνωση σε στιλ Ευρωμπάσκετ/Μουντομπάσκετ.

Τέλος, για το φίλο Γιάννη που ρώτησε, οι παραγγελίες από το Amazon γίνονται με πιστωτική κάρτα. Δυστυχώς δεν υποστηρίζουν Paypal. Tα περί "εύκολης" παραγγελίας απ' το Πλαίσιο έναντι αγορών με Paypal ομολογώ ότι δεν τα πολυκατάλαβα. Για μένα ο ασφαλέστερος και απλούστερος τρόπος παραγγελίας είναι μακράν το Paypal. Εκτός αν εννοούμε ότι το Πλαίσιο (και γενικά τα ελληνικά μαγαζιά) υποστηρίζουν και αντικαταβολή, που όντως είναι ο προτιμότερος τρόπος πληρωμής αλλά φυσικά δεν ισχύει για καταστήματα εκτός Ελλάδας.

Δημοσ.

Γι'αυτό είπα κι εγώ πως το καλύτερο θα ήταν να κυκλοφορήσει άλλο παιχνίδι καθαρά ευρωπαϊκό. Μόνο της εθνικές να έχει από την αντίπερα όχθη!

Δημοσ.

Γι'αυτό είπα κι εγώ πως το καλύτερο θα ήταν να κυκλοφορήσει άλλο παιχνίδι καθαρά ευρωπαϊκό. Μόνο της εθνικές να έχει από την αντίπερα όχθη!

α μπραβο, βγάζουμε εδω στην ευρωπη κατι πρωτου προσώπου με το κιλο και ενα μπασκετακι ή ενα ποδοσφαιρακι (σε στυλ παλιο προ 2005) δε ξέρουν να φτιάξουν γμτ τα μυαλά της γαλλικής ubisoft και των αλλων ευρωπαϊκών εταιρειων.Βγάζουν οι καναδοι οι άμπαλοι το φιφα και οι σχιστοματιδες το χαλι του προ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΆΒΑΙΑ ΜΑς λενε με το τροπο τους βασκετ=ΝΒΑ μόνο και εσεις ασχολειθειτε με το grysis...xaxaxa.

Δεν υπάρχουν καλές ευρωπαϊκές εταιρείες να βγάλουν καλά παιχνιδάκια sport? και αν υπάρχουν ποιες είναι εσεις που τις ξέρετε, εγω μόνο την ubisoft ξερω σαν γαλικη.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν βγει ποτέ τέτοιο παιχνίδι δεν θα ναι από την Ubisoft πχ, γιατί, λογικά, θα πουλήσει πολύ λίγο στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Δημοσ.

Γενικά τα παιχνίδια πουλάνε περισσότερο στην αμερική οπότε εάν βγει ένα παιχνίδι που θα έχει μόνο με ευρωπαικές ομάδες οι περισσότεροι αμερικάνοι δεν θα το αγοράσουν γιατί δεν τους ενδιαφέρει.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν βγει ποτέ τέτοιο παιχνίδι δεν θα ναι από την Ubisoft πχ

Αν η Ubisoft έβγαζε basket, να δεις που οι παίχτες θα είχαν paranormal abilities. Mark and dunk, slow mo, κλπ. ;)

Δημοσ.

Τι πωλήσεις μπορεί να κάνει ένα τέτοιο παιχνίδι στην Βρετανία, στην Γερμανία και στην Γαλλία πχ;

Αμελητέες, αφού στις δύο πρώτες ελάχιστοι ασχολούνται με το μπάσκετ ενώ στη Γαλλία παραδοσιακά τους ενδιαφέρει περισσότερο το ΝΒΑ παρά η Ευρώπη.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πώς τόσα χρόνια δεν έχει βγει ένα basket manager της προκοπής*.

*προφανώς το WBM δεν είναι της προκοπής.

Δημοσ.

Αμελητέες, αφού στις δύο πρώτες ελάχιστοι ασχολούνται με το μπάσκετ ενώ στη Γαλλία παραδοσιακά τους ενδιαφέρει περισσότερο το ΝΒΑ παρά η Ευρώπη.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πώς τόσα χρόνια δεν έχει βγει ένα basket manager της προκοπής*.

*προφανώς το WBM δεν είναι της προκοπής.

Και εγώ την ίδια απορία έχω. Ίσως ο περισσότερος κόσμος καλύπτεται απο το association του 2κ11? Είναι αρκετά βαθύ για όποιον θέλει να το ψάξει και καλύπτει τους ρόλους GM/Coach..ως ένα σημείο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά βοήθεια!!!αγόρασα χθες το παιχνίδι και αφου το κάνω install και παω να το τρέξω μου βγάζει το εξής μηνυμα:

Δεν ήταν δυνατή η ενγραφή των δεδομένων της άδειας χρήσεως.

Για περισσότερες οδηγίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

το pc μου εχει και με το παραπανω τα specs και δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα υπαρχει.

ψαχνω να βρω μηπως καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και δεν βρισκω....παλια το ειχα δωρακι απο τον θειο αλλα επειδη μου αρεσε πολυ το αγορασα.

Δημοσ.

Πατάς turbo και σουτ ταυτόχρονα. Προφανώς πρέπει να έχεις πάρει φόρα, να έχεις ανοιχτό δρόμο προς το καλάθι και κυρίως ο παίκτης σου να μπορεί να καρφώσει (hint: παίξε ένα practice shootout και πάρε τον Kobe ή τον Λεπρό, μην πάρεις κανα Barea).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...