Chaos3X Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 [Euroleague 2k11 v1.02] has been released http://forums.nba-li...p?f=136&t=79242 Αυτό έχει δικό του launcher ή αν το βάλεις χανεις το ΝΒΑ μιά και καλή??? Πρόσεξα ότι έχει 14 ομάδες, με τις υπόλοιπες τι γίνεται? Είναι όλες μαζί αχταρμα ΝΒΑ και ευρώπη? Και με το Association τι παίζει? Να φανταστώ πως δεν μπορείς να παίξεις μόνο ευρολίγκα με τις δεκατέσσερις ομάδες και τους κανόνες της...
nzeppos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Πολύ εύστοχες ερωτήσεις. Ίσως μερικές απ' αυτές να έχουν απάντηση στο σχετικό φόρουμ. Πάντως για να λένε ότι απλώς πετάμε χύμα τα αρχεία μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του 2k11, πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει δικό του launcher. Λογικά αν μπει το patch ξεχνάμε το "κανονικό" ΝΒΑ. Θα το δοκιμάσω σήμερα (ή αύριο) και θα επανέλθω. ΥΓ σε κάποιο σημείο του φόρουμ λένε το παρακάτω: You have to make a copy of your NBA2k11 folder, on this second folder put the EUROLEAGUE files.Rename the original folder to NBA or something......rename your Euroleague folder to NBA2k11 to play euro and NBA to NBA2k11 to play NBA. You can't play with both at the same time. Αναμενόμενο...Πάντως σε μερικές μέρες είπαν ότι θα βγάλουν και v2 με περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες (αν και μάλλον θα είναι λιγότερες από 30).
pap_kostakis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 αν ειναι οπως το περυσινο πατς απλα αντικαθιστα καποιες ομαδες του παιχνιδου απο ανατολη και δυση με αυτες του πατς... δεν εχει ξεχωριστους κανονες κλπ αλλα τα γηπεδα ειναι καλοφτιαγμενα... μπορεις να κανεις ενα Playoff tree και να βαλεις μονο τις ευρωπαικες αν θες να παιζεις μονο με αυτες...... εχει το χαβαλε του παντως!
nzeppos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Το πέρασα κι εγώ σήμερα αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ρε γμτ. Μάλλον όμως θα περιμένω πιο πλήρη έκδοση που να έχει περισσότερες ομάδες (άλλωστε με 14 ομάδες δεν μπορείς καν να παίξεις "κανονικά" playoffs, αφού χρειάζονται 16).
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μούφα μου φάνηκε το όλο εγχείρημα του Euroleague patch. Το έβγαλα κατευθείαν. Ελπίζω να βγεί κάτι καλύτερο στο μέλλον.
grimanis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια..Δεν ξερω αν εχετε ξαναπει κατι σχετικο αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι..Εχω προβλημα με το 2κ11..μου κολαει το παιχνιδι οταν παιζω και αργει.πραγμα που δν το καταλαβαινω διοτι εχω αρκετα καλο πισι..4 γκιγα ραμ,windows 7,Αti Radeon HD5770,και cpu 2 πυρινο στα 2,7..Αλλα και να χαμηλωσω την αναλυση παλι κολλαει.επισης εβαλα και το πατσ μπασ και τα διορθωσει αλλλα τπτ..δοκιμασα priority στο high antialazing ολα off αλλα παλι τπτ..directx11 ram καθολου φορτομενη..Εχει κανεις τπτ να προτεινει?Ευχαριστω προκαταβολικα!
NikosFE Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 cpu 2 πυρινο στα 2,7.. Η καρτα γραφικων σου, καλη ειναι σε χαμηλες αναλυσεις! Εγω υποψιαζομαι τον επεξεργαστη! Ποιον επεξεργαστη εχεις; Στο δικο μου συστημα παιζει με φουλ γραφικα και δεν εχουν διαφορα οι καρτες μας! Εσενα ειναι και λιγο καλυτερη! Ο επεξεργαστης ο δικος μου ομως ειναι στα 3,5! Κανονικα, νομιζω, οτι το NBA2K11 θελει τετραπυρηνο, αλλα εαν μειωσεις τα γραφικα απο high σε mendium στον player (Κινηση φανελας στο high η μονη διαφορα με το mendium) , θα παει καλυτερα. Γιατι αυτην την δουλεια την αναλαμβανει ο επεξεργαστης! Αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος!
grimanis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Φιλε απο οτι βλεπω στις απαιτησεις ως προτεινομες απο το παιχνιδι ζηταει πολυ χαμηλοτερα..αλλα ακομα και 1024 να το βαλω κολαει..παιζω πολλα παιχνιδια πιο απαιτιτικα..δν νομιζω να φταει αυτο
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μούφα μου φάνηκε το όλο εγχείρημα του Euroleague patch. Το έβγαλα κατευθείαν. Ελπίζω να βγεί κάτι καλύτερο στο μέλλον. Κι εγώ έπαιξα λίγο και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Δεν είναι καλύτερο από προηγούμενες εκδόσεις (που κι αυτές έκαναν πάμπολλους μήνες μέχρι να φτάσουν στην "τελική" μορφή τους, χωρίς όμως να είναι ικανοποιητικές).
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια..Δεν ξερω αν εχετε ξαναπει κατι σχετικο αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι..Εχω προβλημα με το 2κ11..μου κολαει το παιχνιδι οταν παιζω και αργει.πραγμα που δν το καταλαβαινω διοτι εχω αρκετα καλο πισι..4 γκιγα ραμ,windows 7,Αti Radeon HD5770,και cpu 2 πυρινο στα 2,7..Αλλα και να χαμηλωσω την αναλυση παλι κολλαει.επισης εβαλα και το πατσ μπασ και τα διορθωσει αλλλα τπτ..δοκιμασα priority στο high antialazing ολα off αλλα παλι τπτ..directx11 ram καθολου φορτομενη..Εχει κανεις τπτ να προτεινει?Ευχαριστω προκαταβολικα! Δεν ξέρω τι φταίει. Εγώ με i3 2.4, 4GB RAM, και Radeon 5650 το παίζω με όλα στο High και με 2x AA. Και το παιχνίδι τρέχει γύρω στα 62-63 fps.
grimanis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγω πάλι λεω θερμοκρασίες! μαλλον εχεις δικιο φιλε το pc ανεβαζει πολυ θερμοκρασια λογω ψυκτρας του cpu
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 μαλλον εχεις δικιο φιλε το pc ανεβαζει πολυ θερμοκρασια λογω ψυκτρας του cpu βάλε ένα προγραμμα το realtemp http://www.techpowerup.com/downloads/1872/Real_Temp_3.60.html και πες μας τι θερμοκρασίες έχεις.
grimanis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 βάλε ένα προγραμμα το realtemp http://www.techpowerup.com/downloads/1872/Real_Temp_3.60.html και πες μας τι θερμοκρασίες έχεις. μαλιστα 90+ χτυπαει..ευχαριστω και τον Tilemaxx που προσφερθηκε να βοηθησει!
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Υπάρχει κάτι για euroleague ;; http://youtu.be/MyGBaQzvyi4?hd=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα