Inler Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Υπαρχει κανενας τροπος να ρυθμιστουν-βελτιωθουν τα γραφικα εκτος απο το menu του παιχνιδιου; Στα save υπαρχει ενα αρχειο config το ανοιγω τα αλλαζω απο 0-1 σε 2-3 αλλα χειροτερευουν...Καποιο tool ισως;
Mallibu Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Υπαρχει κανενας τροπος να ρυθμιστουν-βελτιωθουν τα γραφικα εκτος απο το menu του παιχνιδιου; Στα save υπαρχει ενα αρχειο config το ανοιγω τα αλλαζω απο 0-1 σε 2-3 αλλα χειροτερευουν...Καποιο tool ισως; Εδω είσαι: Link Έχει mod για σκιές στους παίχτες,modded γηπεδα με reflections/backboards/dornas/χρώματα, νεο εφέ στις φανέλες, photomod για καλύτερα χρώματα και άλλα,και ευκολη εγκατάσταση με απλό replace αρχείων.
greekboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παιδια εχει δοκιμασει κανεις να παιξει online χωρις να ειναι αυθεντικο το παιχνιδι?διαβασα οτι γινεται αλλα δν το εχω δοκιμασει
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Γίνεται. Όπως και πέρσι. Γιατί το παιχνίδι δεν ζητάει πουθενά κάποιου είδους serial number για να συνδεθεί με τους online servers. Παράλληλα μπορούμε να παίξουμε με το αυθεντικό .exe, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε crack. Το μόνο που χρειάζεται για να συνδεθούμε είναι να κάνουμε ένα register δίνοντας email και password. Κάπου εκεί όμως τελειώνει η ιστορία, γιατί είτε έχεις το παιχνίδι αυθεντικό, είτε αντιγραμμένο είναι αδύνατον να παίξεις online σαν άνθρωπος. Αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) 2k servers rules.Ισως οι χειρετεροι ervers.Και στο 360 δεν μπορεις να παιξεις ranked με τοσο λαγκ που εχει,μονο με ελληνες παει καλα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2011 από SOCRATIS1000
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μακράν οι χειρότεροι ever, ειδικά αν σκεφτείς ότι το χάλι δεν είναι φετινό αλλά υπάρχει εδώ και πάνω από 3 χρόνια. Απ' το 2k9 έχω να παίξω, που ακόμα κι εκεί μόνο τις πρώτες μέρες έπαιζε καλά. Μετά από ένα σημείο δεν μπορούσες ούτε μέχρι το jumpball να φτάσεις και μιλάμε τώρα για Xbox Live που γενικά δεν έχει καθόλου lag. Δεν υπάρχει δηλαδή θέμα μόνο με τους servers αλλά και με το ίδιο το netcode του παιχνιδιού.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εντάξει, έχει τόσα να κάνεις σε singleplayer, που ούτε με έχει απασχολήσει ακόμα να δοκιμάσω online.
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μην το λες. Το MyPlayer μετά από ένα σημείο το βαριέσαι, καθώς δύσκολα χρειάζονται πάνω από 3-4 σεζόν για να μαξάρει ο παίχτης σου. Αν στο ενδιάμεσο έχεις πάρει και καναδυο πρωταθλήματα (καθόλου δύσκολο αν φτιάξεις point και πας σε καλή ομάδα), τότε δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσεις. Το Association είναι πολύ καλό αλλά χρειάζεται αρκετό χρόνο, ειδικά αν βάλεις μεγάλες σεζόν (58-82 αγώνες) σε 7λεπτα ή 8λεπτα. Το online θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, κυρίως λόγω του 5vs5. Ειδικά αν μπορούσες να φτιάξεις πρωταθληματάκια με στάνταρ ομάδες για να παίζεις πάντα με φίλους σου και όχι με τον κάθε τρελό που παίρνει τον Ming και αρχίζει να αμολάει τρίποντα (όπως πχ. μου έκαναν συνέχεια στο 2k9). Ίσως του χρόνου... (κάθε χρόνο αυτό λέμε).
greekboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 το online το ηθελα κυριως λογω multiplayer μιας και offline παιζω μονο με φιλους και οχι μονος μου και ελεγα οταν δεν ειμαι με τα φιλαρακια και θελω να παιξω να μπαινω online..τεσπα θα το δοκιμασω σε καμια βδομαδα γιατι τωρα ειμαι χωρις χειρηστιρια
frou-frou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Θα βγεί του χρόνου για Pc ; Eλπίζω να μήν ισχύει αυτό που βλέπω. http://www.gamerankings.com/browse.html?search=nba+2k12&numrev=3&site=
nzeppos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 [Euroleague 2k11 v1.02] has been released http://forums.nba-li...p?f=136&t=79242 Euroleague 2k11 v.1 included:14 teams from Euroleague: Armani Jeans Milano Asseco Prokom BC Khimki Caja Laboral CSKA Moscow Fenerbahce Ulker Lietuvos Rytas Maccabi Electra Olympiacos Panathinaikos Power E. Valencia Real Madrid Regal Barcelona Zalgiris All teams have their real players, coaches,portraits, arenas, jerseys, fans and all other things. Every player have their real faces. There are almost 30 Free Agents.
greekboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ωραιος nzeppos πανω που εψαχνα κατι τετοιο..μια απορια γιατι ειναι η πρωτη χρονια που ασχολουμε με το 2κ πολυ,βγαζουν roster updates? δεν με ενδιαφερουν οι μεταγραφες αλλα πιο πολυ να εχουν βελτιωσει/μειωσει τα στατιστικα παικτων επισης το official patch δεν το εχω βαλει ακομα,να το κανω?επειδη στα fixes ειχα διαβασει οτι αλλαζει λιγο τον τροπο παιχνιδιου(στα σουτ κυριως) ειπα να μην το βαλω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Απ' όσο θυμάμαι, κάνουν συνέχεια roster updates;
nzeppos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Βγάζουν συνέχεια roster updates, τόσο επίσημα όσο και... πειραγμένα. Ειδικά στα τελευταία έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά. Άρχισε να ψάχνεις στο operationsports.com. Σχετικά με το patch εγώ θα σου πρότεινα να το βάλεις. Όντως αλλάζει λίγο η λογική του σουτ και χρειάζεται λίγο καιρό να το συνηθίσεις, απ' την άλλη όμως διορθώνει αρκετά προβλήματα του παιχνιδιού. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το MyPlayer, όπου εκεί άλλοι θεωρούν ότι παίζουν καλύτερα με το patch ενώ άλλοι δεν το αντέχουν καθόλου.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ^^ Σχετικα με τον πολυ χρονο που θελει το Association Mode μπορεις να κανεις το εξης: Να παιζεις 1 παιχνιδι και να κανεις sim τα επομενα 4.Αν ειναι μεσα σε αυτα καποιο σημαντικο ή με ομαδα που σε ενδιαφερει να την αντιμετωπισεις παιξε το παιχνιδι και κανε sim τα επομενα 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα