Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα βγαλουν ντεμο πριν την κυκλοφορια.

Παραξενο, ειναι και θεμα μαρκετιγκ το ολο ζητημα. Υποτιθεται πως γι αυτο κυκλοφορουν τα ντεμο.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε βλέπω και μεγάλες αλλαγές. Λίγο το animation βελτιώθηκε, τα γραφικά είναι στο ίδιο επίπεδο, ενώ τα plays εξακολουθούν να είναι αργά και μη-ευέλικτα

Δημοσ.
Δε βλέπω και μεγάλες αλλαγές. Λίγο το animation βελτιώθηκε, τα γραφικά είναι στο ίδιο επίπεδο, ενώ τα plays εξακολουθούν να είναι αργά και μη-ευέλικτα

"Λίγο"? Δεν νομίζω.

Δημοσ.
να ρωτησω κατι...

το παιχνιδι κυκλοφορησε σημερα η θα κυκλοφορησει στις 8???

Σήμερα λεγανε για Αμερικη , αλλα στο site του Πλαισιο λεει ότι ειναι άμεσα διαθέσιμο...

Δημοσ.

Βγήκε και έκδοση μπάρμπα (που μάλιστα δουλεύει όπως πέρσι, χωρίς σπάσιμο). Μπορεί να είναι ντροπή για τέτοιο παιχνίδι, ειδικά όταν το πουλάνε σε τέτοιες τιμές ξεφτίλας:

http://www.gamestracker.com/buy-nba-2k11-compare-prices-pc.htm

Ωστόσο αν δεν δω σωστό online δεν αγοράζω. Γι' αυτό θα του ρίξω μια ματιά μόλις μπορέσω, να δω τι διαφορές έχει από τις κονσόλες.

Δημοσ.

Το εχω απο μεσημερι(κλασικα πετυχα ξεπακεταρισμα και μου εδωσαν την εκδοση για pc τα παλικαρια.Την εκδοση για ps3 δεν μου την εδιναν με τιποτα).Μιλαμε για το απολυτο sports game.Ειναι σε ολους τους τομεις βελτιωμενο, δεν καταλαβαινω τι στο καλο επαιξε ο greenmachine, τα plays τρεχουν νερακι στο παρκε, τα animations απλα ειναι απιστευτα, η επιλογη total control passing τα σπαει, πλεον στο pc δουλευουν μαζι τα triggers και εχει x360 icons, προσπαθω ακομη να μαθω τον χειρισμο διοτι εχει αλλαξει κατα 70% και βαλε, πλεον δουλευει και ο 5:1 ηχος, το μενου layout ειναι το περυσινο και δεν εχει custom arena music και παλι (αυτες ειναι οι μονες διαφορες απο την κονσολικη εκδοση.Προσωπικα το μενου του 2k10 το θεωρω κορυφαιο και πολυ βολικο για οποιον χρησιμοποιει gamepad).Περισσοτερα σε λιγη ωρα.

Δημοσ.

Ναι κι εμένα μου φάνηκαν περίεργα τα σχόλια του greenmachine, καθώς είναι πολύ καλύτερο από το περσινό από κάθε άποψη. Εκτός αν περίμενε κάτι διαφορετικό ή αν το PC port είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό της κονσόλας (χλωμό).

Δημοσ.

Ώπα, μισό παίδες, δεν το έχω παίξει το παιχνίδι, η εντύπωση που αποκόμισα προέρχεται απο το video. Sorry κιόλας, γιατί δεν το διατύπωσα σωστά. Λοιπόν, τα γραφικά (ελπίζω να) συμφωνούμε ότι είναι σχεδόν ίδια με πέρσι. Ιδίως αν δείτε τον griffin..

Tώρα για τα plays, δεν είναι ευέλικτα, γιατί έχουν στατική συμπεριφορά, δηλαδή πήγαινε στο κυκλάκι, περίμενε το βελάκι κλπ..Θα έπρεπε να προσαρμόζονται ανάλογα με τη θέση του κάθε παίκτη. Και καλα αν είναι κάποιο σύνθετο play, αλλά πέρσι τουλάχιστον έκανες μια παραλλαγή του pick n roll, και σε ανάγκαζε να πας στο κυκλάκι. Τι να πω, μπορεί να είμαι ψείρας, ή απλά να μην έμαθα ποτέ να τα εκτελώ σωστά.

Όχι πως το παιχνιδάκι δε θα τα σπάει για άλλη μια χρονιά:-D. Συζήτηση να κάνουμε

Εσείς που το παίξατε? Στις κονσόλες?

Δημοσ.
Ώπα, μισό παίδες, δεν το έχω παίξει το παιχνίδι, η εντύπωση που αποκόμισα προέρχεται απο το video. Sorry κιόλας, γιατί δεν το διατύπωσα σωστά. Λοιπόν, τα γραφικά (ελπίζω να) συμφωνούμε ότι είναι σχεδόν ίδια με πέρσι. Ιδίως αν δείτε τον griffin..

Tώρα για τα plays, δεν είναι ευέλικτα, γιατί έχουν στατική συμπεριφορά, δηλαδή πήγαινε στο κυκλάκι, περίμενε το βελάκι κλπ..Θα έπρεπε να προσαρμόζονται ανάλογα με τη θέση του κάθε παίκτη. Και καλα αν είναι κάποιο σύνθετο play, αλλά πέρσι τουλάχιστον έκανες μια παραλλαγή του pick n roll, και σε ανάγκαζε να πας στο κυκλάκι. Τι να πω, μπορεί να είμαι ψείρας, ή απλά να μην έμαθα ποτέ να τα εκτελώ σωστά.

Όχι πως το παιχνιδάκι δε θα τα σπάει για άλλη μια χρονιά:-D. Συζήτηση να κάνουμε

Εσείς που το παίξατε? Στις κονσόλες?

Sorry αλλα τα controls εχουν αλλαξει αρδην.Εχει total control passing και επισης επιλογη διαγραμματος Lite και full στο παρκε.Τωρα θα μπω σε practice για πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια σε 2k διοτι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τα νεα controls.Αν δεν το παιξεις δεν θα καταλαβεις τι εννοω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...