Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω σε ελληνικά αλλά και αγγλικά Win7/64 και παίζει μια χαρά. Κατά την εγκατάσταση δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι διαφορετικό (πχ. simulation mode). Μήπως το setup που έχεις είναι τίποτα... περίεργο; To παιχνίδι είναι original;

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε σείς μετα το τελευταίο roster update παρατηρώ το εξής:

Όταν παίρνω τους Celtics επιλέγω για βασικό Center τον Jermaine O' Neal, αλλά μετά την πρώτη διακοπή βάζει απο μόνο του τον Krstic, και εξαφανίζει τον Jermaine για ολόκληρο το παιχνίδι.

Τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Μάλλον το αντίθετο με ό,τι μου κάνει στο MyPlayer με το Miami, όπου ξεκινάει βασικό τον Haslem και μετά από 2-3' πάντα τον βγάζει για να περάσει τον Jermaine (και να τον κρατήσει μέσα για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού). Στο MyPlayer δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά σε Quick Match, Season ή Association μπορείς να σκαλίσεις τα roster και να ορίσεις το πόσο θα παίζει ο καθένας.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Αγορασα προχθες το παιχνιδι για να παιζω ονλινε... Αλλα νομιζα τα πραγματα θα ηταν ακριβως ιδια οπως θα επαιζα σε κανονικη σεζον... Δυστυχως απογοητευτηκα... Πρεπει να κανω αιτηση για να βρω αντιπαλο... Τα γραφικα εννοειται πως ειναι χαμηλοτατα και οταν π.χ. πατω το κουμπι για να κλεψω την μπαλλα βλεπω ηδη ο αλλος να εχει διεισδεισει μεσα στην ρακετα... Υπαρχει εστω ενας τροπος για να μιν εχω lag? Γτ εδωσα 30 ευρω και κλαιω τα λεφτα που εδωσα... Ειχα ηδη και το παιχνιδι απο torrent... Και θελω επισης να σας ρωτησω πως γινεται να εχει εκατομυρια πωλησεις ενω το ονλινε ειναι ισως το χειροτερο που εχω δει... Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!

Δημοσ.

Έχει εκατομμύρια πωλήσεις για διάφορους λόγους:

α) πλέον είναι το μοναδικό μπασκετάκι (μέχρι πρότινος ήταν το μοναδικό μπάσκετ της προκοπής, τώρα πια είναι μονοπώλιο),

β) η έκδοση για PC πωλείται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή,

γ) κάθε 2k είναι ρεαλιστικότερο από το προηγούμενο και ειδικά 2k11 είναι το πιο αληθοφανές μπασκετάκι όλων των εποχών,

δ) κλπ

Το online mode όμως είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν έχει νόημα να ασχολείστε με αυτό το αίσχος. Όλα τα λεφτά είναι το Association.

Δημοσ.

Μαλιστα. Εσυ εχεις αυθεντικο το παιχνιδι? Να υποθεσω πως ουτε καν μπαινεις στον κοπο να παιζεις online σωστα?

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι μπορείς να παίξεις online ακόμα και με κόπια. Πέρσι γινόταν σίγουρα, για φέτος δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει αλλάξει κάτι.

Παρ' ολ' αυτά έχω να δοκιμάσω το multiplayer από την εποχή του 2k9 στο Xbox360 (που φυσικά ούτε εκεί έπαιζε καλά). Να δω σωστό online στο ΝΒΑ 2k και τι στον κόσμο! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν 8α κερδιζαν διπλασιες πωλησεις ομως? Δλδ εδωσα 30 ευρω και λεω τι χαζος ανθρωπος που ειμαι...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα!

μολις πηρα και γω το nba 2k11.

φυσικα και προκειται για εκπληκτικο παιχνιδι.

ηθελα ομως να ρωτησω κατι το οποιο ισχυει για ολα τα nba 2κ.η ερωτηση αφορα την επιλογη του παιχνιδιου game sliders.

το παιχνιδι αφηνει ελευθερο τον χρηστη να διαμορφωσει ο ιδιος οπως νομιζει τις επιδοσεις της ομαδας του απ το εν λογω menu.

το θεμα ειναι ομως οτι για παραδειγμα εγω δε γνωριζω πως ακριβως πρεπει να το διαμορφωσω αυτο το menu.

να γινω πιο συγκεκριμενος.

πως θα ξερω τι ποσοστο ευστοχιας θα βαλω στα τριποντα για καποια ομαδα,η την επιδοση στην αμυνα κτλ.

ασε που μπορει να μπω στο πειρασμο και να τα βαλω ολα 100% ωστε να εχω τη super ομαδα.

εσεις πως τα εχετε διαμορφωσει;

ποια ειναι η αποψη σας στο συγκεκριμενο θεμα;

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Αυτό που ρωτάς είναι ολόκληρη... φιλοσοφία και οι περισσότεροι που σκαλίζουν τα sliders βάζουν δικές τους ρυθμίσεις (ανάλογα με τι τους βολεύει). Γενικά θέλει πάρα πολύ ψάξιμο και δοκιμές. Καλύτερα να βρεις κάτι έτοιμο και ανάλογα με το τι δεν σου αρέσει να το πειράξεις μόνος σου.

Δες εδώ κάποια πολύ καλά sliders που είχε δώσει ο fearwhatnow:

http://www.insomnia.gr/topic/368566-the-official-nba-2k11-topic-next-gen-version-x360ps3wii-%e2%80%8e/page__view__findpost__p__3760572

Δημοσ.

Τα sliders δεν τα βάζεις για ομάδα αλλά για σένα και τον αντίπαλό σου (δηλ. το ΑΙ). Δηλαδή όποια ομάδα και να πάρεις τα sliders θα είναι τα ίδια. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα παίζει με τον ίδιο τρόπο, καθώς εξαρτάται και από την ποιότητα των παιχτών που έχεις.

Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να σκαλίσεις τη λογική με την οποια παίζουν οι αντίπαλες ομάδες, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα sliders.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...