Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιζα χθές Celtics-Lakers (κανονικό ματς) και με το που αρχίζει το παιχνίδι και βάζω τρίποντο με τον Allen, τον αλλάζει και με αφήνει σε όλο το παιχνίδι με τον Wafer!

Ότι να 'ναι ορισμένες φορές.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα πρίν το patch,περα απο το γεγονός οτι στα tight παιχνίδια η πεντάδα τα τελευταία λεπτά ηταν πάντοτε η αρχική (π.χ στη τελευταία επίθεση σε περίπτωση που χρειαζόταν τρίποντο για να ισοφαρίσουμε οι 3 pointers όπως ο μπονερ έμεναν στο πάγκο ή ο χιλ ας πούμε, μπορεί να έκανε το παιχνίδι της ζωής του αλλά στη θέση του θα έπαιζε ο τζεφερσον των 2-10 σουτ, δεν υπήρχαν σοβάρα προβλήματα.Ειδικότερα απ'τη στιγμή που αποκτήθηκε σοβαρός σεντερ μπορεί και να χρειαζόταν να περάσει ενα quarter για να γίνει αλλαγή.Πλέον χάνει η μάνα το παιδί και το παίδι τη μάνα..........O μπλερ σε 2 παιχνίδια έχει 10 στα 40 σουτ παρολαυτά πάιζει 35 λεπτά τρώγοντας χρόνο από τον ντάνκαν και τον χορφορντ(των hawks)o παρκερ παίζει το πολυ 20 λεπτά και δεν συμμαζεύεται...Τουλάχιστον σε αντίθεση με τον nzeppos παίζω πάντα στη θέση μου :-D .

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα πάνω απο 2 μέρες με myplayer..Όλα τα λεφτά βρίσκονται στο association άλλωστε.

Το τελευταίο patch έφτιαξε ορισμένες λεπτομέρειες εκτός απο νεα contested animation και πλέον με τα κατάλληλα sliders+rosters (προτιμώ του kova) το παιχνίδι είναι άψογο,με ρεαλιστικά stats και το σημαντικότερο πως κάθε ομάδα/παίχτης παίζουν κατα 95% όπως και ο αντίστοιχος πραγματικός και έχουν εξαλειφθεί φαινόμενα τύπου η AI να χρησιμοποιεί τον Durant σαν spot-up shooter ή οι point guards να μην παίζουν αρκετά επιθετικά.

Δημοσ.

Στα ΧΡ που το παίζω τα saves είναι στο φάκελο D:\Documents and Settings\*\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves όπου * το username μου και D το drive που έχω το παιχνίδι. Τα association έχουν κατάληξη fxg και τα roster κατάληξη ros.

Δημοσ.

Στο my player τους 2 τελευταίους αγώνες της σεζόν με είχε 6th player ενώ ήμουν starter σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Βγήκα MVP και στα playoffs ακόμα είμαι 6th player, άσε που δεν με βάζει σαν PG εάν έχει τον Chris Paul μέσα. :mad: Εν τω μεταξύ το team chemistry είναι στο 0%, στα interviews τα πάω καλά, 10 παιχνίδια χάσαμε μόνο όλη τη σεζόν!

Δημοσ.

Όλοι γκρινιάζουν για θέματα του myplayer τα οποία κανείς δεν έταξε να διορθωθούν. Θαύματα περιμένατε; Στο επίπεδο των κονσολών ήρθε η pc version δεν έγινε το football manager (έχω καιρό να το παίξω, αλλά το θυμάμαι ως το απόλυτο sim).

Δημοσ.

Στο my player τους 2 τελευταίους αγώνες της σεζόν με είχε 6th player ενώ ήμουν starter σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Βγήκα MVP και στα playoffs ακόμα είμαι 6th player, άσε που δεν με βάζει σαν PG εάν έχει τον Chris Paul μέσα. :mad: Εν τω μεταξύ το team chemistry είναι στο 0%, στα interviews τα πάω καλά, 10 παιχνίδια χάσαμε μόνο όλη τη σεζόν!

Αυτό το έκανε και στο περσινό MyPlayer. Στο τέλος της σεζόν σε βάζει να παίζεις λιγότερο για να σε ξεκουράσει για τα playoff. Κανονικά όμως στα playoff θα έπρεπε να σε ξαναβάλει βασικό. Περίεργο.

Με το team chemistry πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να έχει καταλάβει ακριβώς πώς δουλεύει. Το σίγουρο είναι ότι έχει εντελώς αλλοπρόσαλλη λογική.

Όλοι γκρινιάζουν για θέματα του myplayer τα οποία κανείς δεν έταξε να διορθωθούν. Θαύματα περιμένατε; Στο επίπεδο των κονσολών ήρθε η pc version δεν έγινε το football manager (έχω καιρό να το παίξω, αλλά το θυμάμαι ως το απόλυτο sim).

Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. Τι πάει να πει δεν μας έταξαν ότι θα διορθώσουν τα κουσούρια του MyPlayer; Μήπως μας είχαν τάξει ποτέ ότι θα φτιάξουν τα προβλήματα του Association ή του Online; Δεν γκρινιάζουμε για περίεργα και σπάνια bug αλλά για οφθαλμοφανέστατες μλκίες του παιχνιδιού. Πού κολλάει η pc με την console version; Πρακτικά το ίδιο πράγμα είναι, η μόνη διαφορά είναι στα γραφικά.

Το FM τι σχέση έχει; Είναι εντελώς διαφορετικό είδος παιχνιδιού, το οποιο μάλιστα εξελίσσεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια (σε αντίθεση με το MyPlayer που είναι πολύ πρόσφατο). Το manager δεν ήταν ποτέ το "απόλυτο sim", πάντα είχε προβλήματα. Επειδή έχεις καιρό να το παίξεις, σε ενημερώνω ότι ακόμα γκρινιάζει ο κόσμος για τα πάμπολλα bug που έχει (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του, πριν παραδοσιακά βγουν τα πρώτα 1-2 patches). Τουλάχιστον η Sports Interactive βγάζει τα patch σχετικά σύντομα και δεν χρειάζεται να περιμένουμε μισό χρόνο, όπως γίνεται με το NBA 2k...

Δημοσ.

Σωστός ο nzeppos. Θυμάμαι όταν έπαιζα football manager πάντα έπρεπε να περιμένω για το patch πριν αρχίζω να παίζω σοβαρά. Και θυμάμαι και τα post σου nzeppos, ήταν απόλαυση :-D

Το περίεργο είναι ότι αν και είμαι benched παίζω τα περισσότερα λεπτά μαζί με τον C. Paul.

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είχαν πει ότι οι release notes θα είναι ίδιες με του patch για τις κονσόλες (εκεί πάει η σύγκριση). Το manager είναι το πιο ρεαλιστικό sports sim που ξέρω γι'αυτό το ανέφερα.

Αν εσείς είχατε ελπίδες πως μετά το patch θα μπορεί η ΑΙ να δεχτεί myplayer μέσα στους heat και να τον κάνει 1η επιλογή (την touch tendency την έχει δει κανείς; ) δεν μπορώ να βοηθήσω.

Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογώ την απαράδεκτη συμπεριφορά της 2k (και σε άλλα παιχνίδια της). Αλλά όσοι είχαμε διαβάσει τις release notes ξέραμε τι να περιμένουμε από το patch.

Δημοσ.

Παντως για εναν περιεργο λογο η εκδοση του PS3 που παιζω τελευταια εχει διαφορετικο gameplay προς το καλυτερο και βλεπω περισσοτερα animations και διαφορετικες κινησεις.Επισης το isomotion λειτουργει καλυτερα στην κονσολα.Και παιζω με τα ιδια sliders (αυτα που εχω ποσταρει και εδω).Τα patch περασμενα και στο ps3 και στο pc.nzeppos, μηπως μπορεις να τσεκαρεις και εσυ αυτο που λεω?

Δημοσ.

Φαντάζομαι όμως ότι μιλάς για τον κανονικό αγώνα, όχι για το MyPlayer (γιατί στο τελευταίο δεν μπορούν να πειραχθούν τα sliders, τουλάχιστον όχι στις κονσόλες). Για τους κανονικούς αγώνες δεν έχω παράπονο και με τα sliders που είχες ποστάρει το παιχνίδι γίνεται ακόμα καλύτερo. Εγώ γκρινιάζω διαρκώς για το MyPlayer.

Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να τα δοκιμάσεις και να κρίνεις μόνος σου. Το παιχνίδι γενικά είναι playable με τα default sliders, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.

Ιδού τα sliders:

http://www.insomnia.gr/topic/368566-the-official-nba-2k11-topic-next-gen-version-x360ps3wii-%e2%80%8e/page__view__findpost__p__3760572

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι "τεχνικό";

Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση σε win7 x64 και είναι η πρώτη φορά που μου παρουσιάζεται πρόβλημα.

Το μήνυμα είναι το εξής: "The version of this file is not compatible with the version of the Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher."

Μόνο ένα παιχνίδι είχε πρόβλημα και με το simulation mode σε XP sp3 δούλεψε μια χαρά.Τώρα εδώ τι παίζει, δικό μου είναι το πρόβλημα ή του παιχνιδιού;

Στο ψάξιμο που έκανα το μόνο που βρήκα είναι ότι αυτό εμφανίζεται σε 16bit installers αλλά είπαμε...όχι και 16bit σε παιχνίδι του 2011!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...