ondine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πείτε μου κι εμένα βρε παιδιά πως αποφύγατε τα bugs που ανέφερα. Μυστικό το έχετε;
AnatoliGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τόρα θαίλισ να δούμαι πγιοσ τειν αιχοι μαιγγαλλοιτερι αμασ δουλεβε το ονλινε θα σου αιδιγχνα ποιστοιροικω είνε προφανεσ γιατι καπγιοσ νωμιζεαι κιλλα στο 2κ10 και δεν τημπαλεβει στο 2κ11 Πέρα από την πλάκα, άμα είσαι νέος στο 2κ11 δικαιολογείσαι, όλοι είχαμε πρόβλημα να προσαρμοστούμε στο ρεαλισμό του. Έχεις δοκιμάσει διαφορετικούς sliders? Η 2κ έχεις τους default, sim και κάποιος άλλους (δε θυμάμαι όνομα). Κάνε μία δοκιμή, μπορεί να βολέψουν εκείνοι. καλα ηρεμησε!!!δεν εχω κ πολλες ωρες για παιχνιδια αλλα τοχω.κ αν θες εξηγησε μου αυτο το sliders?
ondine Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Έλα βρε, πλάκα κάνω, απλά με χτυπάνε στο μάτι τα ορθογραφικά λάθη. Season παίζεις, σωστά; Πήγαινε options->my nba settings->game sliders και διάλεξε τους casual. Δοκίμασε μερικούς αγώνες με αυτούς, πάω στοίχημα πως θα σου αρέσει το παιχνίδι περισσότερο. Είπες παίρνεις bulls? Άμα σου αρέσουν τα plays δοκίμασε το 12alley για τον Brewer και το 13fade για τον Korver. Ελπίζω να το έχεις αγοράσει το παιχνίδι
ondine Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ακόμα περιμένω να μου πει κάποιο αστέρι πως αποφεύγονται τα bugs της association mode. Αλλά τι να περιμένεις από πιτσιρίκια που παθιάζονται βλέποντας την ομάδα τους rated 99 και αδιαφορούν για τις υπόλοιπες 29...
ondine Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Κάπως off-topic, αλλά το league pass είναι δωρεάν για μία εβδομάδα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Μόνο εγώ ποστάρω κάτι χρήσιμο σε αυτό το thread νομίζω...
AnatoliGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Έλα βρε, πλάκα κάνω, απλά με χτυπάνε στο μάτι τα ορθογραφικά λάθη. Season παίζεις, σωστά; Πήγαινε options->my nba settings->game sliders και διάλεξε τους casual. Δοκίμασε μερικούς αγώνες με αυτούς, πάω στοίχημα πως θα σου αρέσει το παιχνίδι περισσότερο. Είπες παίρνεις bulls? Άμα σου αρέσουν τα plays δοκίμασε το 12alley για τον Brewer και το 13fade για τον Korver. Ελπίζω να το έχεις αγοράσει το παιχνίδι φιλε ευχαριστω,ετσι ειναι πιο real το παιχνιδη.......
kostool13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να κάνει κάποιος αν ξεχάσει το password στο nba 2k11 account? Και παρεπιπτόντως, μπορεί κάποιος που έχει 4πύρηνο cpu να παραθέσει ποια είναι τα σωστά tweaks στο config αρχείο?
speedy23 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εχει συναντησει κανεις το glitch με το Intentional foul?Κανω intentional foul προς το τελος για να σταματησω το ματς αλλα δεν πιανει.Δεν κανει το συγκεκριμενο animation δηλαδη.To ιδιο και για το pc ισχυει.Εντελως lame μιλαμε και χαλαει αρκετα το ματς.Να μην αναφερω το glitch με το trade value καλυτερα...
ondine Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αυτό με το προβληματικό intentional foul δεν ξέρω που οφείλεται και είναι όντως το χειρότερο on-court πρόβλημα. Το θέμα με την trade value αποφεύγεται προσωρινά αν δεν κάνεις practice. Γενικά η association είναι χάλια όμως. Το καλό είναι πως όλα αυτά βρίσκονται στις release notes του patch, οπότε υπομονή.
nzeppos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Για πλάκα έλεγα ότι το patch θα βγει την άνοιξη (όπως πέρσι) και κοίτα να δεις που στο τέλος θα βγω και αληθινός...
speedy23 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό με το προβληματικό intentional foul δεν ξέρω που οφείλεται και είναι όντως το χειρότερο on-court πρόβλημα. Το θέμα με την trade value αποφεύγεται προσωρινά αν δεν κάνεις practice. Γενικά η association είναι χάλια όμως. Το καλό είναι πως όλα αυτά βρίσκονται στις release notes του patch, οπότε υπομονή. Λοιπον για το trade value glitch που πεφτει σε ενα αστερακι διαβασα τη λυση.Για να μη το παθετε καθολου,καν'τε αυτο που λεει ο ondine.Μην προγραμματισετε weekly practice καθολου.Εαν σας εχει συμβει ηδη,οπως και σε μενα,μπορειτε να επαναφερετε το πραγματικο trade value πηγαινοντας στο manage rosters,διαλεγετε ενα παιχτη,πατατε edit player και μετα start.Θα σας ρωτησει απ'οσο θυμαμαι το παιχνιδι ν'αποθηκευσει τις αλλαγες,λετε ναι και επανερχεται το πραγματικο trade value.Καν'τε την ιδια διαδικασια για καθε παιχτη της ομαδας σας.Το intentional foul glitch απ'οτι διαβασα,δημιουργειται αν παιξετε intra-squad scrimmage και απ'οτι ειδα ο μονος τροπος για να μην το ξαναπαθεις,ειναι ν'αρχισεις απο την αρχη.Οτι να'ναι πραγματικα. Τελικα ειναι far from perfect το παιχνιδι(η σειρα για την ακριβεια) και μια ζωη θα ταλανιζεται απο bugs αλλοτε μικρα και ανεπαισθητα και αλλοτε σημαντικοτερα και ακρως εκνευριστικα.
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παίξτε με το Λεμπρόν συμπαίκτη στο MyPlayer και θα δείτε τι σημαίνει bug. Ο τύπος σουτάρει με 37% (στα 2 τελευταία παιχνίδια είχε συνολικά 7/31 σουτ) και καταστρέφει κάθε έννοια παιχνιδιού.
ondine Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δε φταίει το intra-squad scrimmage για το πρόβλημα με το intentional foul, το έπαθα εκτός association. To my player είναι ακόμα εν εξελίξει ως mode, έχει πολλά προβλήματα η ΑΙ. Προσωπικά το παράτησα γρήγορα επειδή δε δουλεύουν τα crews και μόνος μου βαριέμαι (του αφιέρωσα χρόνο πέρσι, δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει). Περιμένω το patch (έχω μία υποψία για την καθυστέρηση) για να ξεκινήσω κανονική association, τώρα είναι unplayable. Το παιχνίδι on-court και για quick matches είναι σχεδόν τέλειο. Σίγουρα το κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι που έχω παίξει. Off-court είναι κάτω του μετρίου (πχ το online είναι διακοσμητικό).
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παίξτε με το Λεμπρόν συμπαίκτη στο MyPlayer και θα δείτε τι σημαίνει bug. Ο τύπος σουτάρει με 37% (στα 2 τελευταία παιχνίδια είχε συνολικά 7/31 σουτ) και καταστρέφει κάθε έννοια παιχνιδιού. Ειχα ποσταρει για αυτο το θεμα.Στο miami ημουν,και δεν αντεξα ,εφυγα.Wade και james παιζανε μονοι τους.
ondine Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είναι κάπως παλιό (σύμφωνα με τα τελευταία νέα είναι πάλι σε QA)αλλά έχει γούστο: Chronology of nonsense: @yann14fr PC patch was approved by QA this morning, sent to Digital Distributors. Has to be approved by all of them before release anywhere 8:24 PM Nov 30th, 2010 via web in reply to yann14fr @Bula000 PC patch sent back to QA. We want to get the unranked divergence fix in because you can't access coach settings in game. Thu Dec 02 2010 21:52:10 (FLE Standard Time) via web @fanxianjushi PC Patch is just finishing up at QA, then has to go to 1st Party. Unranked issue fixed cause you can't change in game settings Wed Dec 08 2010 21:17:50 (FLE Standard Time) via web in reply to fanxianjushi @Ghostf4cekilla PC Patch is still with QA, the fix for the unranked games issue needed to be put in Fri Dec 10 2010 22:10:59 (FLE Standard Time) via web in reply to Ghostf4cekilla @zain_syed QA still has the PC patch. Can't reproduce a crash, they're working on it. Tue Dec 14 2010 22:08:26 (FLE Standard Time) via web in reply to zain_syed @edosel The #NBA2K11 PC Patch is still with QA unfortunately. They can't hammer out this last bug. Mon Dec 20 2010 21:05:19 (FLE Standard Time) via web in reply to edosel @yann14fr PC Patch for #NBA2K11 headed back to Digital Distributors (Steam, D2D, OnLive, etc.) today. Tue Dec 21 2010 19:44:55 (FLE Standard Time) via web in reply to yann14fr @pajarskiukas #NBA2K11 PC Patch was approved by Steam and a couple others but we have to wait for other big DDs. Holidays over should help Tue Jan 04 2011 00:08:53 (FLE Standard Time) via web @yann14fr Waiting on TryMedia and one more DD before #NBA2K11 PC Patch release. Hope it's soon. Tue Jan 11 2011 19:56:07 (FLE Standard Time) via web in reply to yann14fr @f1resale PC Patch is very close but out of our our control. I don't see it taking more than another couple weeks. Thu Jan 13 2011 23:14:59 (FLE Standard Time) via web in reply to f1resale
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα