Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά οι μισές Jordan Challenges δεν είναι λίγο απάλευτες; Ειδικά εκείνες που έχουν αριθμό rebound και FG percentage δεν βγαίνουν με τίποτα.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Όντως είναι λίγο δύσκολα αυτά τα challenges αλλά δεν είναι αδύνατα. Σχεδόν όλα βγαίνουν με το πολύ 3-4 προσπάθειες (μόνο για τον Dominique και τη σειρά τελικών με τους Lakers χρειάστηκα λίγο παραπάνω). Στα challenges με τα FG percentages χρειάζεται λίγη προσοχή να μην παίρνουμε εντελώς βεβιασμένες προσπάθειες. Είναι αλήθεια ότι με αυτά που ζητάει (και τις περιόδους να είναι οκτάλεπτες) πρέπει να κάνει όλο το παιχνίδι ο MJ, οι υπόλοιποι σπάνια ακουμπάνε μπάλα. Οπότε μοιραία θα πάρει τα περισσότερα σουτ. Στην αρχή που είναι ξεκούραστος και δεν υπάρχουν double team μπορεί να βάλει σχεδόν τα πάντα. Μετά το ημίχρονο όμως τα πράγματα συνήθως δυσκολεύουν και οι ικανότητες του MJ είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα και να θεωρήσουμε ότι μπορεί να σκοράρει από παντού με οποιαδήποτε πίεση. Οπότε δεν δουλεύουμε καθόλου την επίθεση, δεν παίζουμε με σκριν, συστήματα κλπ παρά δίνουμε την μπάλα στον MJ και αρχίζουμε τα γιούρια. Εκεί είναι συνήθως που πέφτουν τα percentages, το έχω πάθει πολλές φορές... Για τα rebounds χρειάστηκε να δοκιμάσω διάφορα κόλπα μέχρι να το πετύχω. Ζώνη, τον MJ σαν τεσσάρι ή πεντάρι(!), χαμηλά σχήματα ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός στο rebound, να αλλάζω τα μαρκαρίσματα ώστε ο MJ να πιάνει παίχτη χωρίς καλό περιφερειακό σουτ (και άρα να είμαι πιο κοντά στο καλάθι παρά στον παίχτη μου) και διάφορα άλλα. Πρέπει να σου "κάτσει" και το παιχνίδι όμως. Ένας φίλος μου είχε περάσει όλα τα challenges με 1-2 προσπάθειες και του έμεινε μόνο αυτό με τα rebound. Το είχε παίξει 3 φορές και το κατάφερε με την τέταρτη, παίρνοντας το τελευταίο rebound 5" πριν το τέλος του αγώνα! Αντίθετα εμένα μου έκατσε με τη δεύτερη προσπάθεια και είχα μαζέψει τα απαιτούμενα rebound ήδη από τις αρχές της τέταρτης περιόδου. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις save στο ημίχρονο (ή οποτεδήποτε νομίζεις ότι πας καλά), ώστε να μην ξαναπαίξεις τον αγώνα από την αρχή. Το δοκίμασα μερικές φορές, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αυτό που πρέπει να τον βάλεις τεσσάρι/πεντάρι είναι όντως σπαστικό. Επίσης δύσκολες είναι αυτές που σου λένε να βάλεις 40+ πόντους με τον MJ και συνάμα να κερδίσεις το παιχνίδι. Δηλαδή ή το ένα θα κάνεις, ή το άλλο. Αυτή με τον Wilkins είναι εντελώς απάλευτη.
achilleas_f Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έχουμε σώσει σε άλλο σημείο (σε μια επαναφορά, στην αρχή μιας περιόδου κλπ). Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει σίγουρα. Πολύ φοβάμαι ότι πάπαλα, αν και καλύτερα να το γκουγκλάρεις λίγο παραπάνω. Ελπίζω να έχεις εναλλακτικά game saves. Μην κρατάς ΠΟΤΕ μόνο ένα save. Το ρημάδι το MyPlayer έχει τόσα πολλά κουσούρια (τόσο πέρσι όσο και φέτος) που συνήθως αλλάζω save κάθε 3-4 αγώνες, δεν το ρισκάρω καθόλου. "Εναλλακτικά game saves"?. Μπαααα. Έχω επιλέξει το autosave κι έτσι κάνει save από μόνο του, στο τέλος κάθε αγώνα οπότε ενα save μένει κάθε φορά. Δηλαδή τώρα φτου κι απ' την αρχή μάλλον! Άλλη μία ερώτηση: Τα saves που βρίσκονται; Δεν υπάρχουν σε κάποιο φάκελο στην εγκατάσταση του παιχνιδιού όπως σε άλλα παιχνίδια;
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ με autosave παίζω, απλώς αραιά και που (1-2 φορές τη βδομάδα δηλαδή) κάνω και ένα χειροκίνητο save σε άλλη θέση, ώστε να έχω πάντα περισσότερα από ένα. Για το "φτου κι απ' την αρχή" δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ίσως θέλει λίγο γκουγκλάρισμα ακόμα μπας και υπάρχει καμια ελπίδα. Πολύ φοβάμαι όμως ότι πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Τα ίδια είχα πάθει κι εγώ πέρσι και γι' αυτό χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά saves. Τα saves αποθηκεύονται στον κρυφό φάκελο AppData. Στα Windows 7 βρίσκονται στη διαδρομή C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11 Εναλλακτικά μπορείς να περιμένεις μέχρι το patch (όοοοοοταν δεήσει να το βγάλει η 2k sports, καθώς το είχαν ετοιμάσει μέσα στο Δεκέμβρη αλλά είχε κάποια προβλήματα και το τμήμα QA το έστειλε πίσω στους developers). Ίσως μέσα στο Γενάρη βγει κάτι και ίσως ξεκολλήσει το παιχνίδι σου έτσι.
achilleas_f Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Να 'σαι καλά φίλε. Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
polonos1313 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παίδες ξεκίνησα My Player και μόλις έγινε το Draft και με πήραν στους Hornetts. Τώρα βλέπω οτι έχω 4 παιχνίδια με τους Hornetts.Μετά τα 4 παιχνίδια αν έχω παίξει και στα 4 πολύ καλά με κρατάνε στους Hornetts ή μπορεί να με πάρει και καμιά άλλη.Ρωτάω γιατί δεν πολύ γουστάρω τους Hornetts.
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν γίνονται έτσι οι μεταγραφές στο NBA. Αν η ομάδα σου θέλει, μπορεί να σε κάνει trade και να σε στείλει κάπου αλλού (οπουδήποτε), δεν σου πέφτει καν λόγος. Δεν το έχω δει όμως να γίνεται στο MyPlayer, όσο χάλια και να παίξεις. Εδώ εγώ ξεκίνησα χάλια και αντί να με κράξουν, με έκαναν πενταδάτο... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις ΕΣΥ trade όσο είναι ακόμα καιρός. Αν πας στο σχετικό μενού μπορείς να δεις και ποιές ομάδες ενδιαφέρονται για σένα (αυτό δεν σημαίνει ότι θα πας ντε και σώνει εκεί). Νομίζω το deadline είναι κάπου στα τέλη Φλεβάρη. Προσωπικά στην πρώτη χρονιά μου στο MyPlayer πρόλαβα και πήγα σε 3 (τρεις!) ομάδες, τη μία χειρότερη από την άλλη. Ζήτησα και τέταρτο trade αλλά δεν πρόλαβαν να με ξεφορτωθούν. Στο τέλος της χρονιάς ούτως ή άλλως έχεις επιλογή αν θέλεις να μείνεις στην ομάδα ή να πας κάπου αλλού.
polonos1313 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πάντώς έκανα load το σημείο πριν το Draft και πάντα με παίρνουν στους Hornetts
tonis100 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 παντως εγω ξεκινησα με kniks στην συνεχεια με πηραν οι celtics αλλα επειδη ο προπονητης δεν με εβαζε στην θεση μου playmaker και προτιμουσε τον rondo ζητησα μεταγραφη και χθες το βραδυ με πηραν οι LAKERS το δακτυλιδι φανταζει σιγουρο
ondine Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το patch καθυστερεί κι άλλο κι άλλο κι άλλο... Ελπίζω να δουλεύει άψογα το online αλλιώς αυτή η δικαιολογία είναι εντελώς ανόητη: "Do you know what happens if we released it and a DD wasn't ready? Mass crashes to anyone who doesn't have the patch"
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλά, μην ελπίζεις. Στις κονσόλες δηλαδή, που έχει βγει patch εδώ και καιρό, νομίζεις ότι υπάρχει online της προκοπής?
ondine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εγώ δεν έχω παίξει ούτε ένα ranked match, ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Θέλεις να συγκρίνουμε τα χάλια μας; Κερδίζουν οι η/υ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα