Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχετε παρατηρήσει οτι όταν παίζεις χριστούγεννα... βγαζει αγιο βασίληδες το παιχνίδι στο ημιχρονο και γενικώς αναφέρονται και οι speakers στις γιορτες; :D

Δημοσ.

Ναι, έχουν όλες τις σχετικές γιορτές. Halloween, Thanksgiving, Χρηστούγεννα-Πρωτοχρονιά, Αγίου Βαλεντίνου, Πάσχα κλπ. Γραφικά, λογότυπα, σχετικά σχόλια από τους εκφωνητές, ηχητικά εφέ κλπ. Πολύ καλή δουλειά. Να έδιναν την ίδια προσοχή και σε κάποια στοιχεία του gameplay θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Εχω το παιχνιδι στο PC εδω και 1 μηνα (σπασμενο) και προσφατα ο αδερφος μ το αγορασε για PS3. Επειδη παιζουμε και οι δυο μας MyPlayer ειδα οτι στο PS3 του βγαζει τα συστηματα στα παιχνιδια και με συμβολα στο παρκε και με μηνυματα ενω στο PC δε μου τα εχει βγαλει ποτε. Εψαξα λιγο στα Options και ειδα οτι μπορεις να τα βαλεισ στα Coach options ΑΛΛΑ μονο για οποιοδηποτε αλλο Game Mode εκτος απο MyPlayer.... Ξερει κανεις μηπςσ καποιο τροπο να εμφανιζονται και στο MyPlayer?

Δημοσ.

Σωστά, το αυτόματο playcalling στο MyPlayer μπήκε στο παιχνίδι με το patch (και άρα δεν υπάρχει ακόμα στην PC έκδοση).

Δεν είναι όμως εντελώς ρόδινα τα πράγματα, καθώς με το patch δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα συστήματα, πρέπει πάντα να πηγαίνεις στη θέση που σου δείχνει αλλιώς όλοι οι συμπαίχτες σου κάθονται και σε κοιτάνε, δεν μπορείς να καλέσεις εσύ ένα δικό σου σύστημα κλπ.

Δημοσ.

Παιδιά μόνο εγώ είμαι που δεν μπορώ να παίξω και να ευχαριστηθώ και μου τη δίνει στα νεύρα το παιχνίδι;;;

Εκτός του ότι με τα sliders στα ίσια γίνεται τουλάχιστον εκνευριστικό το παιχνίδι, γιατί το CPU είναι εύστοχο από παντού και του πιάνουν τα πάντα και εσύ κάθεσαι και χτυπιέσαι για να κάνουν οι παίκτες σου ένα καλό σουτ! Ακόμη και με Lebron ή Kobe υποφέρεις να κάνεις ένα εύστοχο σουτ!

Επίσης, άλλο σημαντικό και εκνευριστικό, ενώ είχα συνηθίσει στο 2Κ10 να κάνω ωραίες τρίπλες και να αποφεύγω με λίγο (ελαφτώς) πλάγια κίνηση πετυχαίνοντας έτσι περισσότερα layups και καρφώματα, τώρα 1 on 1 ο Lebron με παίκτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και δεν μπορώ να τον περάσω! Είτε του κάνω charging foul, είτε τρώω "τάπα", είτε απλά σταματάω και κάνω πίσω γιατί δεν γίνεται αλλιώς να συνεχίσει η φάση και να βάλω καλάθι!!

Εγώ πάντως προσωπικά ευχαριστιόμουν περισσότερο το gameplay του 2K10, χωρίς να λέω ότι ήταν και εκείνο τέλειο βέβαια, αλλά σαφώς καλύτερο.

Σημειωτέον ότι έχω δοκιμάσει να πάιξω και με keyboard και με gamepad (XBOX 360 wireless controller).

Κάνω κάτι λάθος;; Δεν είμαι άσχετος, παίζω χρόνια τα μπασκετάκια της 2K, αλλά και της ΕΑ (παλιότερα όταν έβγαιναν και για PC)..

Το δοκίμασα και εγώ για κάνα δεκαήμερο το παιχνίδι και μου φάνηκε πολύ εκνευριστικό.

7/10 καλάθια του cpu μπαίνουν υπο πίεση με τρελές αναπηδήσεις.

Παιχνίδι με μακρινά σουτ δεν γίνεται ακόμη και αν είναι αμαρκαριστα. Αντιθέτως έχω βάλει αρκετά τρελά τρίποντα από το ένα καλάθι στο άλλο.

Οι αιφνιδιασμοί του cpu βγαίνουν με μια μπαλιά από το ένα καλάθι στο άλλο σε αντίθεση με του user.

Οι παίκτες συχνά μπερδεύονται στα σκριν και χάνονται στην άμυνα, ενώ οι αλλαγές παίκτη είναι αλλοπρόσαλες. Πρέπει να πατήσεις το κουμπί της αλλαγής 10 φορές για να βρεις τον παίκτη που χρειάζεσαι.

Επίσης δεν μου άρεσε η κονσολίστικη νοοτροπία του παιχνιδιού.

Στα θετικά του μόνο τα ωραία γραφικά και ο ρεαλισμός στις κινήσεις των παικτών. Πολύ ενδιαφέρουσα και η προσθήκη των κλασικών ομάδων (Bulls με Jordan, Lakers με Johnson κλπ.).

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση προτείνω ανεπιφύλακτα τα sliders του fearwhatnow.

http://www.insomnia.gr/topic/368566-the-official-nba-2k11-topic-next-gen-version-x360ps3wii-%e2%80%8e/page__view__findpost__p__3760572

Τα δοκίμασα σε 5-6 αγώνες πρωταθλήματος καθώς και σε 3 αγώνες teammates (με φίλο μου) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος (δεν πρόλαβα να παίξω περισσότερους αγώνες λόγω... υποχρεωτικών διακοπών στο γυναικοχώρι). Παίζεται πολύ ρεαλιστικό μπάσκετ και δεν σε εκνευρίζει με τίποτα, ακόμα κι αν χάσεις.

Ειδικά αυτό με το teammates δεν το περίμενα με τίποτα, γιατί όσες φορές το έχω δοκιμάσει στα τελευταία... κάμποσα 2k το ΑΙ πραγματικά σε βιάζει αν και οι 2 συμπαίχτες δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και ο καθένας κάνει τα δικά του. Παρ' ότι είχαμε κάποια προβλήματα με το φίλο μου (κυρίως επειδή έχει συνηθίσει να παίζει με κουμπιά και δεν μπορεί το gamepad με τίποτα) στην πορεία βρήκαμε τα πατήματά μας και έγιναν καταπληκτικοί αγώνες.

Δημοσ.

Εχω το παιχνιδι στο PC εδω και 1 μηνα (σπασμενο)...

Α ρε Έλληνα...

Έμαθα για 3 money plays: 13 fade (για τον καλό σας τριποντάκια-εγώ το έχω στον Korver), 12 alley (για highflyer-το έχω στον Brewer), 14 high iso (για γρήγορο PF-το έχω στον Taj).

Δημοσ.

το παιχνίδι απλά δεν παίζεται

θελω μια βοηθεια ομως ,εχω πανω στο pc μοχλους απο playstation dualshock 2

μπορεί να μου πει κάποιος ρυθμίσεις, που να βάλω τι? (οπως ειπατε απο πάνω για τον μοχλό του Xbox?)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Παίζοντας στο "my player", έκανα save στη μέση ενός αγώνα για να συνεχίσω από εκείνο το σημείο. Όταν πατάω load, βγάζει κλασικά την οθόνη που σου δείχνει τα στοιχεία για το παιχνίδι. Όταν πατάω όμως το κουμπί για να παίξω, με πετάει αμέσως απ' το παιχνίδι, κλείνει εντελώς και με βγάζει στην επιφάνεια εργασίας των windows.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.

Γενικά υπάρχει θέμα αν σώσεις πάνω σε timeout. Το παραδέχτηκε η 2k sports με το παρακάτω post:

Hey guys,

We have found one of the two issues that is creating freezes in My Player! Real simple: DO NOT save your game during timeouts. You can save if you're paused not during a timeout but if you call a timeout, do not save. Wala, you won't freeze. This will be fixed in patch.

We still have one other issue in My Player which is the black screen that pops up sometimes after a game is played. I would love the PC players who have this issue to send me their entire directory of saves zipfiled. We can get that hammered out for 360/PS3/PC and be good to roll. Thanks for your patience.

Ronnie

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έχουμε σώσει σε άλλο σημείο (σε μια επαναφορά, στην αρχή μιας περιόδου κλπ). Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει σίγουρα. Πολύ φοβάμαι ότι πάπαλα, αν και καλύτερα να το γκουγκλάρεις λίγο παραπάνω. Ελπίζω να έχεις εναλλακτικά game saves. Μην κρατάς ΠΟΤΕ μόνο ένα save. Το ρημάδι το MyPlayer έχει τόσα πολλά κουσούρια (τόσο πέρσι όσο και φέτος) που συνήθως αλλάζω save κάθε 3-4 αγώνες, δεν το ρισκάρω καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...