Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κλασσικά πράγματα για όποιους δεν ξέρουν να χάνουν. Και στο fifa το κάνουν.

Σε κάτι replay ή στα time out βλέπω παίκτες χωρίς κεφάλι. Σε έναν αγώνα μετά από αλλαγή είχε κολλήσει ένας παίκτης (που έπρεπε να είχε βγει) στη μέση του γηπέδου, ευτυχώς εξαφανίστηκε στην επόμενη φάση.

Εγώ ανακάλυψα 1 άλλο χαζό bug. Ο προπονητής έμεινε εντός γηπέδου ενώ παιζόταν το game για λίγο μετά από time οut. Eυτυχώς δεν με εμπόδισε να περάσω τον αντίπαλο.χαχα :-):-):-):-):-)

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το παιχνιδι λεει για Multiplayer??Γιατι σκεφτομαι να το αγορασω αλλα για να παιζω Online κυριως..

Επεξ/σία από aleilo03
Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς τα jordan challenges; Έχω συμπληρώσει 3, αλλά δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να περάσω αυτό απέναντι στην Ατλάντα που πρέπει να κρατήσεις τον Ντομινίκ κάτω από τους 25 πόντους.. Ότι και να κάνω, βρίσκει τρόπο να τους βάζει. Αφού σε κάποια φάση επειδή νικούσα και με έπαιρνε, άφηνα όποιον παίχτη είχε την μπάλα ελεύθερο (έπαιρνα τον αντίπαλό του και τον πήγαινα μακρυά) για να κάνει αυτός την επίθεση, κι ας το έτρωγα. Κι αυτός έδινε alley-oop στον Ντομινίκ.. ΕΛΕΟΣ δηλαδή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λίγο δύσκολο αλλά γίνεται. Εγώ το πέτυχα με την τρίτη ή τέταρτη αν θυμάμαι καλά. Είχα δοκιμάσει τα πάντα, τι double team όποτε έπαιρνε την μπάλα, τι να του εναλλάσσω κοντούς και ψηλούς αμυντικούς, να παίξω ζώνη 2-3 και 3-2, να του αφήνω χώρο για να σουτάρει απ' έξω κλπ. Και πάλι όμως αν είναι να σε απαυτώσει, δεν γλυτώνεις με τίποτα.

Πρέπει να σου κάτσει κιόλας. Γενικά πρέπει να τον παίξεις πολύ καλή άμυνα για να του κλείνεις το drive γιατί δεν έχει καλό σουτ πέρα από τα 5-6 μέτρα, ειδικά από την κορυφή της ρακέτας. Αν πάρει μπάλα στη weak side και προσπαθήσει να σε παίξει isolation πρέπει αμέσως να καλέσεις βοήθεια (double team δηλαδή) για να τον αναγκάσεις να δώσει την μπάλα. Από τους υπόλοιπους φάε όσους πόντους θέλεις. Ο Ντομινίκ είναι που πρέπει να σουτάρει όσο γίνεται λιγότερο. Εναλλακτικά μπορείς να παίξεις τακτική Deny Ball, δηλαδή να μην μαρκάρεις όποιον έχει την μπάλα αλλά να ελέγχεις πάντα μόνο ένα αμυντικό, αυτόν που φυλάει τον Wilkins (κατά προτίμηση Jordan ή Pippen που έχουν γρήγορα πόδια). Και να προσπαθείς να του κλείνεις την πάσα ή το κόψιμο προς το καλάθι, ώστε παίρνει την μπάλα όσο λιγότερο γίνεται.

Την πρώτη φορά μου έβαλε γύρω στους 28 πόντους, τη δεύτερη 26, την τρίτη πάλι μια 30άρα αλλά την τέταρτη φορά τον έπαιξα πολύ καλή άμυνα στο ημίχρονο και μου έβαλε μόνο 8 πόντους. Αμέσως έκανα save για να μην χρειαστεί να το παίζω από την αρχή αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, γιατί τον κράτησα στους 19 πόντους. Όπως είπα και πριν πρέπει να σου κάτσει κιόλας...

Πολύ περισσότερο με δυσκόλεψε το challenge με τους Lakers, όπου χωρίς πλάκα πρέπει να είχα χάσει 7-8 φορές συνεχόμενες μέχρι να βρω το κόλπο. Θέλουν ζώνη 2-3 και δεν περνάει τίποτα, μόνο ο Worthy την παλεύει. Από τη στιγμή που βρήκα το κόλπο της ζώνης (που φυσικά δεν επιτρεπόταν εκείνη την εποχή!) τους νίκησα 4 φορές συνεχόμενες.

Ακόμα πιο δύσκολο είναι το challenge με τα rebound. Αυτό πραγματικά μου έβγαλε την πίστη αλλά με τα πολλά το κατάφερα. Κάποιους τους δυσκόλεψαν αρκετά τα τελευταία 2 challenges αλλά εμένα μου έκατσαν και τα έβγαλα εύκολα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Αυτήν την τεχνική deny ball που λες την δοκίμασα, αλλά πέραν του ότι έτσι κόντεψα να χάσω τον αγώνα, ο φούστης ΠΑΛΙ κατάφερνε να βάλει τους απαιτούμενους πόντους.. Μια φορά μόνο είχα την ελπίδα πως θα τα κατάφερνα, που τον φόρτωσα στην πρώτη περίοδο με 2 φάουλ και τον έβγαλε.. Αλλά τον ξανάβαλε στην 2η περίοδο (εκεί μάλλον κακώς δεν έκανα save) και μετά προσπαθούσα να του πάρω κι άλλο φάουλ, μάταια..

Δημοσ.

Χαχα, όπως σου είπα πρέπει να σου κάτσει κιόλας. Τη φορά που κατάφερα να περάσω το challenge, όχι μόνο περιόρισα τον Dominique στους 19 αλλά νίκησα και με 20 πόντους διαφορά γιατί οι Hawks δεν μπορούσαν να βάλουν τίποτα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, ενώ συνδέω 4 χειριστήρια , το ένα απο αυτά δεν το αναγνωρίζει ( στο 2k10 τα έβλεπε όλα κανονικά). Δοκίμασα να παίξω και χώρις keyboard μήπως γίνει κάτι αλλά τίποτα... Καμιά ιδεα;

Δημοσ.

Προέκυψε ένα θέμα σήμερα στο Myplayer. Έχω σώσει το παιχνίδι στο 4ο 12λεπτο αγώνα και όταν φορτώνω το save και πατάω το "Α" για να ξεκινήσει, crashaρει το game τελείως...Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο;

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και τους πέρασα τους Hawks, με κάποια ενδοιάμεσα saves..

Ξεκίνησα και την σειρά με τους Lakers, όλα πήγαιναν κατ'ευχήν, είχα κάπου 14 ασίστ και 45 πόντους με την διαφορά στο +20 στην 4η περίοδη (αφού μου είχε βγάλει τους βασικούς -έχω και τις αλλαγές στο auto- και τους ξανάβαλα manually για να ανεβάσω κι άλλο τους μέσους όρους) και ξαφνικά τρώει ένα κόλλημα το pc και σβήνει τελείως.. :mad:

Ξενέρωσα και δεν το ξανάπαιξα.. Βλέπεις save δεν είχα κάνει, δεν βρήκα τον λόγο..

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι?Τοσα χρονια η 2K δεν μπορει να φτιαξει αυτο το bug με to μπρος πισω?Καθε χρονο το βλεπουμε να γινεται στα παιχνιδια της και καθε χρονο βλεπουμε να το σφυριζει οποτε του κ@υλωσει.Φετος δεν το εχω παρατηρησει,αλλα το χερι που περναγε μεσα απο το ταμπλο καμια φορα το εχουν φτιαξει?

Δημοσ.

Λέμε ότι είναι το καλύτερο gamepad που υπάρχει :-) Προχώρα άφοβα. Το ίδιο έχω κι εγώ, τόσο στο 360, όσο και στο PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...