Spiros83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παίδες στο My Player mode δεν είναι πλεον δυνατό να έχεις το offensive play calling auto? Παίζω δυάρι, όπως στο 2κ10, μόνο που στο 2κ10, τα συστήματα τα επέλεγε η ΑΙ. Στο 2κ11 δεν έχω βρει την αντίστοιχη επιλογή στο coaching.
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μόνο ο PG μπορεί να επιλέξει σύστημα σε άμυνα και επίθεση. Λένε ότι θα το φτιάξουν με patch (αν και όταν βγει). Αν όμως έχεις την μπάλα (ακόμα και σαν SG) μπορείς να καλέσεις σύστημα. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να κατεβάσει την μπάλα ο PG, να σου δώσει την μπάλα, να καλέσεις το σύστημα και αυτό να αρχίσει να τρέχει, έχεις χάσει τη μισή επίθεση. Άσε που μπορεί να σε χρεώσει και "Held the ball too long" και φυσικά είναι καλύτερο να πας εθελοντής στην Καμπούλ παρά να υποπέσεις σε αυτό το λάθος (που σου ξεσκίζει το teammate rating). Γι' αυτό (και για άλλους λόγους) οι περισσότεροι επιλέγουν PG στο MyPlayer. Προσωπικά όμως προσπαθώ να το αποφύγω, γιατί δεν θέλω να περνάνε όλες οι φάσεις από τα χέρια μου, ούτε να κουβαλάω συνέχεια την μπάλα. Ευτυχώς οι καλές εμφανίσεις μου σαν SG είχαν συνέχεια και πλέον έχω σχετικά άνετα τους 10-15 πόντους σε κάθε αγώνα. Αλλάξαμε -ξανά!- προπονητή (ο δεύτερος ούτε 6 αγώνες δεν έβγαλε) και ελπίζουμε σε 20 νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς...
Spiros83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μόνο ο PG μπορεί [...] τέλος της χρονιάς... Ευχαριστώ πολύ, αν και το είχα υποψιαστεί, για επιβεβαίωση ρώτησα και να που έμαθα ότι ίσως αλλάξει αυτό με το patch. Οπότε υπομονή!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει τρόπος να κάνεις mod φωτογραφίες εκεί που είναι οι φάτσες custom παιχτών; Επίσης γίνεται με custom ομάδα στην εισαγωγή να δείχνει κι εκεί φωτογραφίες αντί για μόνο τα ονόματα;
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ώρες ώρες απορώ με αυτούς που έφτιαξαν το παιχνίδι. Εκεί που λες τι παιχνιδάρα είναι αυτή γίνεται η μλκια και ξενερώνεις. Από πού να αρχίσω για τα κουλά του My Player: Πλέον κάθε 2-3 αγώνες (είτε νικήσουμε είτε χάσουμε) απολύεται ο coach. Έχει γίνει πάνω από 10 φορές πλέον (στην ίδια χρονιά εννοείται). Πρακτικά το παιχνίδι μου ανακυκλώνει 3-4 coach (B. Scott, Del Negro κι άλλοι δύο). Ούτε ο Μαντζουράκης στην Ξάνθη πια. Σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις είδα τον coach που μόλις είχε απολυθεί να είναι στα καπάκια στην... αντίπαλη ομάδα. Και μάλιστα σε καλές ομάδες που δεν υπάρχει περίπτωση να άλλαξαν προπονητή στα μισά της χρονιάς. Εννοείται μετά από λίγους αγώνες μας ξανάρχεται... Το καλό είναι πως όταν φεύγει ο coach μου κάνουν πάντα την ίδια ερώτηση στη συνέντευξη τύπου και δίνω την ίδια απάντηση, η οποια μου ανεβάζει και τα τρία βελάκια. Τα εντελώς ανούσια timeout που παίρνει στο τέλος του αγώνα, όταν αυτός έχει κριθεί προ πολλού. Πχ. στον τελευταίο αγώνα χάναμε 16 πόντους στα 30" και ο coach κάλεσε timeout. Επίσης είναι κάτι σαν παράδοση το timeout στο 1:59 πριν το τέλος του αγώνα (από οποιαδήποτε ομάδα, είτε νικάει είτε χάνει). Το έχω δει πάμπολλες φορές. Οι εντελώς άκυρες αλλαγές των τελευταίων λεπτών. Συνήθως οι προπονητές βάζουν τους starters γύρω στα 3' πριν το τέλος αλλά έχω δει και περιπτώσεις που μια ομάδα νικάει άνετα, ο coach έχει βάλει τα δεύτερα και... ξαφνικά παίρνει timeout και ξαναβάζει τους βασικούς μισό λεπτό πριν το τέλος. Πρέπει δηλαδή να είμαστε και ευχαριστημένοι που φέτος δεν υπάρχουν οι περσινές αλλαγές των 3" (που σε έβγαζε από το παιχνίδι για να σε ξαναβάλει 3" αργότερα, άντε 10" στη χειρότερη). Για τα συστήματα δεν το συζητάω καν, πρέπει να έχεις PG για να περιμένεις να παίξεις μπάσκετ αξιώσεων. Αν όμως φτιάξεις λίγο τον παίχτη σου αρχίζει και παλεύεται, πχ. από το All Star game και μετά έχω ανέβει πάρα πολύ (κι ας έχω μόνο rating 58) και είμαι 4ος σκόρερ στο ΝΒΑ με 13+ ppg. Συνολικά βέβαια έχω γύρω στους 7.5
achilleas_f Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ρε αλάνια, έχω φτιάξει στο "My player" έναν PG. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού όμως, ο coach με βάζει σαν SG. Γιατί το κάνει αυτό; Μήπως επειδή σκοράρω αρκετά; Υπάρχει τρόπος να το αλλάζω όταν θέλω; Όχι τίποτα άλλο, απλά γιατί είναι αρκετά δύσκολο το μαρκάρισμα στον αντίπαλο SG.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Απορω γιατι δεν παιζετε Association.Ολο το ψωμι του παιχνιδιου εκει ειναι.Το My Player θα το τελειοποιησουν σε κανα 2-3 χρονια.Στην Αμερικη ολοι παιζουν Association και η εταιρια επικεντρωνεται εκει.Δωσε στους αμερικανους salaries,roles,trades και rotations και ειναι ευχαριστημενοι.Αφου πλεον λειτουργουν σχεδον αψογα τα trades δεν υπαρχει λογος να μην παιζει καποιος Association.
frou-frou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ώρες ώρες απορώ με αυτούς που έφτιαξαν το παιχνίδι. Εκεί που λες τι παιχνιδάρα είναι αυτή γίνεται η μλκια και ξενερώνεις. Από πού να αρχίσω για τα κουλά του My Player: Πλέον κάθε 2-3 αγώνες (είτε νικήσουμε είτε χάσουμε) απολύεται ο coach. Έχει γίνει πάνω από 10 φορές πλέον (στην ίδια χρονιά εννοείται). Πρακτικά το παιχνίδι μου ανακυκλώνει 3-4 coach (B. Scott, Del Negro κι άλλοι δύο). Ούτε ο Μαντζουράκης στην Ξάνθη πια. Σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις είδα τον coach που μόλις είχε απολυθεί να είναι στα καπάκια στην... αντίπαλη ομάδα. Και μάλιστα σε καλές ομάδες που δεν υπάρχει περίπτωση να άλλαξαν προπονητή στα μισά της χρονιάς. Εννοείται μετά από λίγους αγώνες μας ξανάρχεται... Το καλό είναι πως όταν φεύγει ο coach μου κάνουν πάντα την ίδια ερώτηση στη συνέντευξη τύπου και δίνω την ίδια απάντηση, η οποια μου ανεβάζει και τα τρία βελάκια. Τα εντελώς ανούσια timeout που παίρνει στο τέλος του αγώνα, όταν αυτός έχει κριθεί προ πολλού. Πχ. στον τελευταίο αγώνα χάναμε 16 πόντους στα 30" και ο coach κάλεσε timeout. Επίσης είναι κάτι σαν παράδοση το timeout στο 1:59 πριν το τέλος του αγώνα (από οποιαδήποτε ομάδα, είτε νικάει είτε χάνει). Το έχω δει πάμπολλες φορές. Οι εντελώς άκυρες αλλαγές των τελευταίων λεπτών. Συνήθως οι προπονητές βάζουν τους starters γύρω στα 3' πριν το τέλος αλλά έχω δει και περιπτώσεις που μια ομάδα νικάει άνετα, ο coach έχει βάλει τα δεύτερα και... ξαφνικά παίρνει timeout και ξαναβάζει τους βασικούς μισό λεπτό πριν το τέλος. Πρέπει δηλαδή να είμαστε και ευχαριστημένοι που φέτος δεν υπάρχουν οι περσινές αλλαγές των 3" (που σε έβγαζε από το παιχνίδι για να σε ξαναβάλει 3" αργότερα, άντε 10" στη χειρότερη). Για τα συστήματα δεν το συζητάω καν, πρέπει να έχεις PG για να περιμένεις να παίξεις μπάσκετ αξιώσεων. Αν όμως φτιάξεις λίγο τον παίχτη σου αρχίζει και παλεύεται, πχ. από το All Star game και μετά έχω ανέβει πάρα πολύ (κι ας έχω μόνο rating 58) και είμαι 4ος σκόρερ στο ΝΒΑ με 13+ ppg. Συνολικά βέβαια έχω γύρω στους 7.5 Επίτηδες το κάνουνε. Για να έχουν κάτι να βελτιώσουν στο ΝBA 2Κ12 γιατί κατα τα άλλα είναι τέλειο.
johnlit7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 το πηρα κ γω....πολυ καλο παιχνιδι... αλλα εχω προβλημα με τα saves!! δεν μπορω να σωσω τπτ, ουτε settings ουτε career..... ξερετε τι μπορει να φταιει?
vagelis81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα!Να ρωτησω κατι;Η ερωτηση δεν αφορα βεβαια μονο το 2k11 αλλα ολα τα 2κ .Κατι σχετικα με τις επιδοσεις της ομαδας που επιλεγει ο παικτης και αυτες του αντιπαλου.Το παιχνιδι απο μονο του δεν εχει settings για καθε ομαδα.Αρα πρεπει καθε φορα να επιλεγει ο παικτης ο,τι θελει.Αυτο μως δε μοιαζει και τοσο σωστο γιατι αφ ενος υπαρχουν ομαδες καλες και ομαδες οχι και τοσο δυνατες (διαφορετικα ειναι να παιζεις με αντιπαλο τους lakers και διαφορετικα με τους chicago bulls) αρα ο παικτης δε γνωριζει σε τι ποσοστο πρεπει να βαλει τα σουτ απ τη περιφερεια η τα σουτ μεσα απ τη ρακετα η την αμυνα για παραδειγμα και αφ ετερου ειναι σα να μπαινεις στο πειρασμο να βαλεις τα δικα σου ποσοστα μεγαλυτερα απο του cpu.Τι λετε εσεις γι αυτο;
momotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδια ξερει κανεις πως στο ροστερ μπορουμε να αλλαξουμε παικτη βασικο με εναν benchwarmer που ειναι στις 3 θεσεις εκτος αποστολων καθε φορα? Συγκεκριμενα M.Chalmers με E.House.
giwrgosd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σας συμβαίνει συχνά να σας κλεινουν το παιχνίδι οταν πέζεται ονλαιν ?? μολις ξεφυγει λιγο το σκορ υπερ μου χανεται η συνδεση με τον αντιπαλο
polonos1313 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια ξερει κανεις πως στο ροστερ μπορουμε να αλλαξουμε παικτη βασικο με εναν benchwarmer που ειναι στις 3 θεσεις εκτος αποστολων καθε φορα?Συγκεκριμενα M.Chalmers με E.House. Τον βάζεις εντός αποστολής.... Το θέμα είναι να του προσθέσεις κάποια λεπτά από το Coaching -> Gameplan -> Rotation
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σας συμβαίνει συχνά να σας κλεινουν το παιχνίδι οταν πέζεται ονλαιν ??μολις ξεφυγει λιγο το σκορ υπερ μου χανεται η συνδεση με τον αντιπαλο Yup. Το εκνευριστικό ειδικά ήταν με έναν φίλο μου που έβλεπα και τον είχε ο αντίπαλος μέχρι και +15, κάπου κάνει ένα τρελό σερί και τον φτάνει και ο άλλος αγχώθηκε και δεν έκανε καλές κινήσεις με αποτέλεσμα ο φίλος μου να πάει εκείνος +10, ε, εκεί ξαφνικά η σύνδεση κόπηκε. Άτιμες συνδέσεις...
sleepy_head Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικά πράγματα για όποιους δεν ξέρουν να χάνουν. Και στο fifa το κάνουν. Σε κάτι replay ή στα time out βλέπω παίκτες χωρίς κεφάλι. Σε έναν αγώνα μετά από αλλαγή είχε κολλήσει ένας παίκτης (που έπρεπε να είχε βγει) στη μέση του γηπέδου, ευτυχώς εξαφανίστηκε στην επόμενη φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα