ondine Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχει καταφέρει κάποιος να παίξεις έστω και ΕΝΑ ranked match???
frou-frou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εγώ προσωπικά όχι. To online δεν το σχολιάζουμε καν. Βαθμολογούμε το παιχνίδι με άριστα χωρίς να υπάρχει το online γιατί αλλιώς θα το χαντακώναμε.
antnatal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 κανένα σαιτ με ρόστερς, εμφανίσεις κτλ κτλ...???
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εδώ: http://nba-2k.com/ Επίσης εδώ: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-rosters/
Kostas75 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μόνο εγώ είμαι που δεν μπορώ να παίξω και να ευχαριστηθώ και μου τη δίνει στα νεύρα το παιχνίδι;;; Εκτός του ότι με τα sliders στα ίσια γίνεται τουλάχιστον εκνευριστικό το παιχνίδι, γιατί το CPU είναι εύστοχο από παντού και του πιάνουν τα πάντα και εσύ κάθεσαι και χτυπιέσαι για να κάνουν οι παίκτες σου ένα καλό σουτ! Ακόμη και με Lebron ή Kobe υποφέρεις να κάνεις ένα εύστοχο σουτ! Επίσης, άλλο σημαντικό και εκνευριστικό, ενώ είχα συνηθίσει στο 2Κ10 να κάνω ωραίες τρίπλες και να αποφεύγω με λίγο (ελαφτώς) πλάγια κίνηση πετυχαίνοντας έτσι περισσότερα layups και καρφώματα, τώρα 1 on 1 ο Lebron με παίκτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και δεν μπορώ να τον περάσω! Είτε του κάνω charging foul, είτε τρώω "τάπα", είτε απλά σταματάω και κάνω πίσω γιατί δεν γίνεται αλλιώς να συνεχίσει η φάση και να βάλω καλάθι!! Εγώ πάντως προσωπικά ευχαριστιόμουν περισσότερο το gameplay του 2K10, χωρίς να λέω ότι ήταν και εκείνο τέλειο βέβαια, αλλά σαφώς καλύτερο. Σημειωτέον ότι έχω δοκιμάσει να πάιξω και με keyboard και με gamepad (XBOX 360 wireless controller). Κάνω κάτι λάθος;; Δεν είμαι άσχετος, παίζω χρόνια τα μπασκετάκια της 2K, αλλά και της ΕΑ (παλιότερα όταν έβγαιναν και για PC)..
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ^^ Aσε το My Player προς το παρον.Μονο με PG μπορεις να παιξεις ουσιαστικα διοτι δεν εβαλαν Playcalling και θα το κανουν με το patch.Στο pc υπαρχει τροπος να μπει το playcalling και το play vision αλλα δεν το εχω ψαξει διοτι δεν παιζω αυτο το mode.To tsearch ειναι ο φιλος σου για τα χαμηλα ποσοστα των συμπαικτων.Ανεβασε τα shooting sliders. Δυστυχώς όμως παίζω στο 360, αλλά δεν μπορώ να πειράξω τα sliders. Άλλαξα λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μου (ζητάω περισσότερη μπάλα και προσπαθώ να κάνω πιο έξυπνα σκριν, να καλώ συνέχεια για pick 'n' roll κλπ) και βελτιωθήκαμε αρκετά. Αφού καταφέραμε να κάνουμε 3 νίκες σερί, η τελευταία επί των Lakers! Από 11-12 όταν πήγα και 12-22 σε κάποια φάση, φτάσαμε το 16-24. Είχα ζητήσει trade όμως πριν ξεκινήσει το... εξωπραγματικό σερί και μετά την τρίτη νίκη με έστειλαν πακέτο στη Μινεσότα (15-27, από τους 3-4 χειρότερους της λίγκας). Τρίτη ομάδα μέσα σε μισή χρονιά και αν έχουμε πάλι τα ίδια προλαβαίνω να ζητήσω ξανά trade και να σπάσω κάθε ρεκόρ γυρολογίας...
TsoYk3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μόνο εγώ είμαι που δεν μπορώ να παίξω και να ευχαριστηθώ και μου τη δίνει στα νεύρα το παιχνίδι;;;Εκτός του ότι με τα sliders στα ίσια γίνεται τουλάχιστον εκνευριστικό το παιχνίδι, γιατί το CPU είναι εύστοχο από παντού και του πιάνουν τα πάντα και εσύ κάθεσαι και χτυπιέσαι για να κάνουν οι παίκτες σου ένα καλό σουτ! Ακόμη και με Lebron ή Kobe υποφέρεις να κάνεις ένα εύστοχο σουτ! Επίσης, άλλο σημαντικό και εκνευριστικό, ενώ είχα συνηθίσει στο 2Κ10 να κάνω ωραίες τρίπλες και να αποφεύγω με λίγο (ελαφτώς) πλάγια κίνηση πετυχαίνοντας έτσι περισσότερα layups και καρφώματα, τώρα 1 on 1 ο Lebron με παίκτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και δεν μπορώ να τον περάσω! Είτε του κάνω charging foul, είτε τρώω "τάπα", είτε απλά σταματάω και κάνω πίσω γιατί δεν γίνεται αλλιώς να συνεχίσει η φάση και να βάλω καλάθι!! Εγώ πάντως προσωπικά ευχαριστιόμουν περισσότερο το gameplay του 2K10, χωρίς να λέω ότι ήταν και εκείνο τέλειο βέβαια, αλλά σαφώς καλύτερο. Σημειωτέον ότι έχω δοκιμάσει να πάιξω και με keyboard και με gamepad (XBOX 360 wireless controller). Κάνω κάτι λάθος;; Δεν είμαι άσχετος, παίζω χρόνια τα μπασκετάκια της 2K, αλλά και της ΕΑ (παλιότερα όταν έβγαιναν και για PC).. Φιλε κι εγω καπως ετσι ειμαι... Ενω το γουσταρω το παιχνιδι, ακομα και οταν νικαω δεν το ευχαριστιέμαι... Βγαινω αιφνιδιασμό και δεν μπορω να κανω ενα ευκολο κάρφωμα η lay up! Ενταξη ειπαμε! Κολλαει ο παικτης μου πανω στον αμυντικό.. Στο 2κ9 και 2κ10 μπορούσες να κανεις πιο ευκολα Ντραιβ! Ειναι αρκετα εκνευριστικό.. Επισης δεν μπορεις να παιξεις και τοσο ευκολα με τους ψηλους.. Τι να πω δεν ξερω ....... Και στην αμυνα επισης, χανεις πολυ ευκολα τον παικτη που μαρκαρεις! :\
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αν σας εκνευρίζει το "κανονικό" παιχνίδι, πού να βάλετε και My Player. Εκεί να δείτε τι γίνεται (13-33 με τους Timberwolves)... Εμένα πάντως μου φαίνεται πιο playable από τα 2 προηγούμενα 2k. Και μόνο ότι έχουμε φτάσει να λέμε ότι μέσες άκρες παίζεται ακόμα και με τα default sliders είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν έχω πολυπαίξει το κανονικό mode, αφού μετά τα Jordan Challenges (που είναι by default σε επίπεδο Pro) άρχισα το My Player. Μόνο έτυχε να παίξω μερικούς αγώνες με Lakers (σε All Star και simulation sliders) και δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο. Μια 20άρα σε πεντάλεπτα άνετα την έβαζε ο Kobe, με αρκετά drive και καρφώματα. Με χειρότερες ομάδες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα βέβαια. Γενικά χρειάζεται αρκετή δουλειά στην κατανόηση των συστημάτων και στην εξάσκηση του isomotion, καθώς και των κινήσεων των ψηλών.
poihths Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 παιδια με μια καλη ομαδα νικας με δυσκολια βεβαια αλλα νικας και στο hall of fame απλα χρειαζεται συντηρητικο παιξιμο και οχι τρεξιμο και τριποντα το game μια χαρα ειναι και η ΑΙ ειναι αρκετα καλη.. ακομα κια οταν σβηνω τα rules τελειως... κανει καθυστερηση παραπανω απο 24δευτερολεπτα ... για να λήξει ο αγωνας... εκμεταλλευεται το μπρος πισω... και γενικα είναι αρκετα πιο εξεληγμενη απο το παλιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έχουν πει κάτι για το πότε θα βγει patch;
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είχαν πει για Νοέμβρη-Δεκέμβρη αλλά μην τους παίρνεις και τοις μετρητοίς, τα ίδια έλεγαν και πέρσι.
fearwhatnow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Φιλε κι εγω καπως ετσι ειμαι...Ενω το γουσταρω το παιχνιδι, ακομα και οταν νικαω δεν το ευχαριστιέμαι... Βγαινω αιφνιδιασμό και δεν μπορω να κανω ενα ευκολο κάρφωμα η lay up! Ενταξη ειπαμε! Κολλαει ο παικτης μου πανω στον αμυντικό.. Στο 2κ9 και 2κ10 μπορούσες να κανεις πιο ευκολα Ντραιβ! Ειναι αρκετα εκνευριστικό.. Επισης δεν μπορεις να παιξεις και τοσο ευκολα με τους ψηλους.. Τι να πω δεν ξερω ....... Και στην αμυνα επισης, χανεις πολυ ευκολα τον παικτη που μαρκαρεις! :\ E αλλαξε ρε συ καποια sliders.Κατεβασε το on ball D για το cpu.Για τα υπολοιπα φταις εσυ.Θελει εξασκηση.Οσο για το post game ειναι επιστημη.Ψαξε βιντεακια που σου εξηγουν τις κινησεις αλλιως δεν προκειται να μαθεις ποτε.Ειναι τοσα αυτα που μπορεις να κανεις με πλατη που πραγματικα χρειαζεσαι διδακτορικο. Εγω δεν θελω να βγαλουν patch!Ας βγαλουν για My Player μονο.Το Association ειναι bug free και το gameplay το ιδιο.Για εμενα ειναι το απολυτο game (μαζι με το The Show 10 βεβαια..)
morgoth666 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Βασικα εγω το πατς το περιμενω για το My Player, το Association ειναι μια χαρουλα και το εχω λιωσει κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα