lalanis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως γίνεται follow κάρφωμα με το χειριστήριο του xbox;Με έχει λιώσει στα violations...
speedy23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει κουμπι απ'οτι γνωριζω που να κανει ειδικα follow καρφωμα.Απλα πατας το Υ που ειναι το jump και αν σου κατσει,εχει καλως. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2010 από speedy23
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κάπως έτσι. Μερικές φορές γίνεται χωρίς καν να πατήσεις το jump. Απλώς αν τύχει κανας δικός σου να περνάει από κει την καρφώνει. Είναι σπάνιο όμως και πολύ στην τύχη.
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 To παιχνίδι δεν υπάρχει. Κάθε παίχτης έχει τις κινήσεις του και το στύλ του στο σουτ. Κάθε χρόνο και καλύτερα η 2Κ. Έρχεται και το patch μέσα Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη σύμφωνα με το επίσημο φόρουμ της 2ΚSports.
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ελπίζω να μην το εννοούν όπως πέρσι, γιατί και τότε Νοέμβρη-Δεκέμβρη έλεγαν και τελικά βγήκε... Mάρτη-Απρίλη ή κάπου εκεί. Φέτος όμως ευτυχώς δεν έχει τόσα προβλήματα (αν θεωρήσουμε ότι έχουμε εξ' ορισμού ξεγραμμένο το online). Ένα νέο bug που είδα πάντως στο My Player ήταν η μη-αποβολή με 6 φάουλ. Για την ακρίβεια τον έβγαλε με foul out στην τρίτη περίοδο αλλά στην τέταρτη τον έβαλε ξανά μέσα, κανονική αλλαγή!
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το online πραγματικά δεν υφίσταται. Τα γραφικά του είναι γελεία. Ελπίζω με το patch να φτιαχτεί. Δεν είναι λύση για να μην έχουμε lag.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το online πραγματικά δεν υφίσταται. Τα γραφικά του είναι γελεία. Ελπίζω με το patch να φτιαχτεί. Δεν είναι λύση για να μην έχουμε lag. Συμφωνώ κι επαυξάνω.
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Σκέφτομαι με τέτοια έμφαση στην λεπτομέρεια αν η 2Κ έφτιαχνε ένα ποδοσφαιράκι θα μας έκανε να παραμιλάμε, και φυσικά η Κοnami και η Easports θα φάνταζαν ξεπερασμένες με τα ποδοσφαιράκια που μας δίνουν κάθε χρόνο. Καλά η ΕΑ έχει κάνει βήματα τεράστια στο gameplay. To Fifa έχει φοβερό feeling. Αλλά από γραφικά και ατμόσφαιρα υστερεί πολύ. Εκεί χρειαζόταν μία 2Κ. Petition για ποδόσφαιρο από την 2Κ. Γιατί όχι;
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μπααα τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Καλά θα ήταν αλλά όλα τα παιχνίδια της 2k sports δεν είναι διαμάντια. Πχ. το NHL 2k είναι τελείως αισχρό και πάει από το κακό στο χειρότερο (θυμάμαι που είχα παίξει κάποια παιχνίδια της σειράς στο Xbox One και κάποια ήταν καλά, αλλά από τότε έχει πάρει την κατιούσα). Το baseball επίσης δεν είναι πολύ καλύτερο. Δεν χρειάζεται όμως να το φτιάξει η ίδια η 2k το ποδοσφαιράκι. Αρκεί που δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να είναι ένα sports sim! (έστω και στο περίπου, γιατί αν πάρουν σαν παράδειγμα το online βράστα Χαράλαμπε)
frou-frou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Σωστός. Sport Sim με τα όλα του. Κάθε χρόνο είναι από τις λίγες εταιρίες που μας εκπλήσει και με κάτι καλό. Το 2Κ9 και 2κ10 μου φαντάζουν φτωχά πολύ μπροστά στο φετινό. Δεν συμβαίνει το ίδιο με Fifa και Pro. Από το Fifa 08 next gen και μετά δεν έχουμε δει τρομερές αλλαγές. Για το Pro τα ίδια. Φέτος με τον jordan και τις εκπληκτικές λεπτομέρειες στις κινήσεις όλως των παιχτών και στο σουτ μας έχει κάνει να παραμιλάμε. Επίσης ο ρυθμός είναι καλύτερος φέτος και δεν έχουμε τα κουλά του παρέλθόντος.Αν δεν κοπιάσεις σε κάθε ματς δεν θα κερδίσεις.Τα sliders είναι σωστά ακόμα και στο default. Κολλητός μου θα αγοράσει υπολογιστή εξαιτείας του game,γιατί τον έχω κάθε μέρα σπίτι να λειώνουμε σε διπλά στα jordan challenges και σε season. O μόνος λόγος που είχα αγοράσει χβοχ360 ήταν το nba2k7. H παράδοση συνεχίζεται. Τελικά αυτό το παιχνίδι έχει κάτι που σε τραβάει. Και όσοι το βλέπουν απο μακρυά νομίζουν ότι βλέπουν αγώνα Nba σε τηλεόραση. Αλλά παρόλα αυτά δεν θα το αγοράσω γιατί το online τμήμα του είναι αίσχος. Αν το φτιάξουν θα είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσει.
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χαχα κι εγώ έχω δει τύπους που έχουν να παίξουν μπασκετάκι videogame από την εποχή του Bird vs Jordan και του TV Sports basketball αλλά με όσα έχουν δει/ακούσει/διαβάσει για το 2k11 ψήνονται τρελά να παίξουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αλήθεια, το φετινό πως είναι από bugs; Γιατί πέρυσι οι πιο πολλοί κάνατε best-testing παρά παίζατε. Ρώτησε με ελπίδα, λίγο πριν αρχίσει να παίζει Football Manager για τους επόμενους 2-3 μήνες.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει σημαντικά bugs, έχω δει ελάχιστα και πρακτικά είναι ανούσια (το χειρότερο είναι ίσως αυτό με τα 6 φάουλ που δεν αποβάλλει τον παίχτη, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά). Εμένα πάντως έχει αρχίσει να μου τη βιδώνει με το My Player. Ή κλέβει το παιχνίδι ή δεν ξέρω κι εγώ τι γίνεται. Έφτιαξα δίμετρο δυάρι, δυσκολία All Star με simulation sliders και ξεκίνησα με την Indiana χωρίς να κάνω τίποτα τεράστιες εμφανίσεις αλλά γενικά την πάλευα. Οι συμπαίκτες μου όμως πραγματικά έπαιζαν ομαδικά την πουλάρα τους (sorry κιόλας), κανονικά και με το νόμο. Ξεκινήσαμε με 4-17 και ζήτησα trade. Οι τύποι ήταν εντελώς τραγικοί. Όταν το αστέρι της ομάδας είναι ο Granger που σε πολλούς αγώνες έβαζε 5-6 πόντους το πολύ με κάτι ποσοστά 20%, δεν υπάρχει ελπίδα. Σε ένα αγώνα είχαμε ξεκινήσει με 3/24 σουτ (εγώ είχα πάρει μόλις 2). Πήγα στους Warriors που είχαν 11-12 και φτάσαμε τώρα να έχουμε 12-19. Δηλαδή είναι τραγική η κατάσταση. Και να πεις ότι φταίω εγώ και χαντακώνω την ομάδα, π@π@ρια. Μια χαρά παίζω γενικά και σε πολλούς αγώνες είμαι ο καλύτερος της ομάδας μου σε άμυνα και επίθεση. Απλώς για κάποιο λόγο οι τύποι έχουν πρόβλημα στο να σουτάρουν πάνω από 30% και να βάλουν 30 πόντους στον αγώνα (σε πεντάλεπτα). Πάει και τελείωσε. Όταν δηλαδή βγάζω μόνους τους τον Monte Ellis και τον Stephen Curry, που υποτίθεται έχουν καλό περιφερειακό σουτ, και μου βαράνε κάτι 2/14 (το έχω δει κι αυτό!) ε τρελαίνομαι. Ξαναζήτησα trade να πάω αλλού, ήμαρτον, έλεος, βγάζω τον καρκίνο σε κάθε αγώνα με αυτά που βλέπω να κάνουν. Η δε Indiana μόλις έφυγα από 4-17 πήγε 9-22. Κλέβει το παιχνίδι, πάει και τελείωσε. Η μόνη ελπίδα είναι να έχεις point για να κουμαντάρεις εσύ το παιχνίδι και να ελέγχεις μέσες άκρες σε ποιους πάει η μπάλα.
fearwhatnow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ^^ Aσε το My Player προς το παρον.Μονο με PG μπορεις να παιξεις ουσιαστικα διοτι δεν εβαλαν Playcalling και θα το κανουν με το patch.Στο pc υπαρχει τροπος να μπει το playcalling και το play vision αλλα δεν το εχω ψαξει διοτι δεν παιζω αυτο το mode.To tsearch ειναι ο φιλος σου για τα χαμηλα ποσοστα των συμπαικτων.Ανεβασε τα shooting sliders.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα