fearwhatnow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επειδή βλέπω πως αυτό το thread έχει πεθάνει, όποιος ενδιαφέρεται για online leagues, crews κλπ ας ψάξει τα γκρουπ στο steam και στο facebook (τι κατάντια) με το όνομα "NBA 2k11 GMT+2". Βασικα εχω φαει τετοιο κολλημα με Association Knicks που δεν με βλεπω να παιζω αλλο mode τελικα φετος.Ουτε Jordan εχω παιξει,ουτε My Player,ουτε classic teams,τιποτα.Ουτε ΕΝΑ bug μεχρι τωρα, αυτο που εχει φτιαξει η 2k ξεπερναει καθε προσδοκια μου.Σιγα σιγα μαθαινω και ολα τα post moves, τι να λεμε τωρα, καθε παιχνιδι βλεπω και καινουρια animations, πριν λιγο σε καλαθι του ο Amare γυρισε και επι 5 δευτερολεπτα διαμαρτυροταν στον διαιτητη και εδειχνε οτι δεχτηκε χτυπημα στο ματι, εβαλα replay και πραγματι ετσι ηταν, αυτα δεν γινονται.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επειδή βλέπω πως αυτό το thread έχει πεθάνει, όποιος ενδιαφέρεται για online leagues, crews κλπ ας ψάξει τα γκρουπ στο steam και στο facebook (τι κατάντια) με το όνομα "NBA 2k11 GMT+2". Βασικα εχω φαει τετοιο κολλημα με Association Knicks που δεν με βλεπω να παιζω αλλο mode τελικα φετος.Ουτε Jordan εχω παιξει,ουτε My Player,ουτε classic teams,τιποτα.Ουτε ΕΝΑ bug μεχρι τωρα, αυτο που εχει φτιαξει η 2k ξεπερναει καθε προσδοκια μου.Σιγα σιγα μαθαινω και ολα τα post moves, τι να λεμε τωρα, καθε παιχνιδι βλεπω και καινουρια animations, πριν λιγο σε καλαθι του ο Amare γυρισε και επι 5 δευτερολεπτα διαμαρτυροταν στον διαιτητη και εδειχνε οτι δεχτηκε χτυπημα στο ματι, εβαλα replay και πραγματι ετσι ηταν, αυτα δεν γινονται.
Kostas75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά εμένα με FG% είναι λίγο πατάτα, γιατί ώρες ώρες τα σουτ είναι τραγικά και κυρίως δεν σε αφήνει να "δημιουργήσεις" σουτ και φάσεις. Επίσης εγώ βάζω τα sliders σε simulation mode και μετά τα πειράζω λίγο υπερ του user (inside, middle range και layup στο 55, 3p στο 52) γιατί απλά αλλιώς ΔΕΝ παίζεται το μηχάνημα και σου σπάει τουλάχιστον τα νεύρα με την δική σου αστοχία κυρίως που είναι από ενοχλητική ως απαράδεκτη και εκνευριστική. Αυτά από εδώ.
Kostas75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά εμένα με FG% είναι λίγο πατάτα, γιατί ώρες ώρες τα σουτ είναι τραγικά και κυρίως δεν σε αφήνει να "δημιουργήσεις" σουτ και φάσεις. Επίσης εγώ βάζω τα sliders σε simulation mode και μετά τα πειράζω λίγο υπερ του user (inside, middle range και layup στο 55, 3p στο 52) γιατί απλά αλλιώς ΔΕΝ παίζεται το μηχάνημα και σου σπάει τουλάχιστον τα νεύρα με την δική σου αστοχία κυρίως που είναι από ενοχλητική ως απαράδεκτη και εκνευριστική. Αυτά από εδώ.
morgoth666 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Τα simulation sliders ειναι λιγο brutal Εχω λιωσει Association με Βοστωνη για My Player περιμενω πατσακι που θα φτιαχνει το auto play call γιατι δεν παλευεται χωρις συστηματα. Αυτο το goaltending ρε γμτ, το μονο ισως bug που δεν διορθωσαν, πολυ χτυπητο :|
Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Το βγάζεις αν θές. Έτσι κι αλλιώς το να κόψεις την μπάλα στην κάθοδο δεν συμβαίνει πολλές φορές, εκτός αν το κάνεις εσκεμένα.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έχω δει αρκετούς να απενεργοποιούν το goaltending, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις 2 τινά συμβαίνουν. Είτε εκνευρίζονται, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο κανονισμός για το goaltending στο ΝΒΑ είναι διαφορετικός από αυτόν της Ευρώπης, είτε πολύ απλά πηδάνε συνέχεια να μαζέψουν το rebound (χωρίς λογική και μέτρο). Σημειωτέον ότι δεν αναφέρομαι στο goaltending που σφυρίζεται κατά την κάθοδο της μπάλας*, αλλά αφού αυτή έχει χτυπήσει στο στεφάνι και βρίσκεται τριγύρω του. Προσωπικά το έχω πάντα ενεργοποιημένο και σπανιότατα υποπίπτω στο λάθος. Συνήθως κάνω τη μλκία στο MyPlayer που η turbo κάμερα δεν βοηθάει ιδιαίτερα στο να καταλάβω ποιά απόσταση έχει η μπάλα από τη στεφάνη. * Kάθε φορά που βλέπω να το κάνουν αυτό, θυμάμαι τον τελικό NCAA του '82, UNC-Georgetown (δηλ. Worthy/Jordan/Perkins vs. Ewing), που o Pat είχε καταφέρει απ' την αρχή του αγώνα να κάνει 4-5 απανωτά goaltending με τη μπάλα στην κάθοδο. Όταν ο Jordan μετά από χρόνια τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, ο Ewing απάντησε ότι είχε πάρει οδηγία από τον coach του να μην αφήνει την μπάλα να μπαίνει στο καλάθι... ---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ---------- edit: Μόλις διάβασα ποιό είναι το goaltending bug που εννοείτε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να το είχα παρατηρήσει, αν και υπάρχει από το 2k9. Στο 2k11 είμαι βέβαιος ότι δεν το έχω δει μέχρι στιγμής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
morgoth666 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λεω το να πιασεις την μπαλα στην καθοδο αλλα αφου αναπηδησει στο στεφανι, Εμενα μου συμβαινει 1-2 φορες σε καθε ματς (ειναι καλος ριμπαουντερ ο ρημαδης ο γκαρνετ τι να κανω? ) χωρις υπερβολη οποτε σκεφτομαι να το απενεργοποιησω. Ο διαφορετικος κανονισμος για το goaltending που λες σε τι αναφερεται?
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Επειδή πάνε να αλλάξουν τον κανονισμό στο ΝΒΑ (ίσως γίνει του χρόνου) και το θέμα είναι πολύ σημαντικό, αντιγράφω από εδώ: Πρόκειται για το περίφημο «goaltending rule», που στο NBA αφορά όλες τις περιπτώσεις που η μπάλα βρίσκεται εντός του νοητού κυλίνδρου του στεφανιού, ακόμη κι αν έχει ήδη χτυπήσει σε αυτό. Στην Ευρώπη, εφόσον η μπάλα έχει χτυπήσει το στεφάνι, μετά οι παίκτες δικαιούνται να έρθουν σε επαφή μαζί της και να την απομακρύνουν, είτε είναι στον αέρα είτε ακουμπά στο στεφάνι. Αυτό εισάγεται φέτος στο NBDL, ενώ ως τώρα κανείς δεν είχε δικαίωμα να ακουμπήσει την μπάλα όσο αυτή βρισκόταν εντός του νοητού κυλίνδρου που σχηματίζει το στεφάνι, ακόμη κι αν είχε χτυπήσει πρώτα σε αυτό. Ο κανονισμός μπαίνει δοκιμαστικά στην αναπτυξιακή λίγκα και, αν κριθεί επιτυχημένος, θα περάσει και στο NBA. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά η δική σου περίπτωση δεν μου ακούγεται για bug, αλλά για τη διαφορά που έχει ο ευρωπαϊκός με τον αμερικάνικο κανονισμό. Πολλοί παίκτες πάντως έχουν εκφράσει την αντίρρησή τους στην αλλαγή του κανονισμού.
morgoth666 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ενδιαφερο, μοιαζει με αυτο που λεω (αν και μερικες φορες γινεται και εκτος νοητου κυλινδρου), απο την αλλη, αφου δεν ισχυει ακομα ο κανονας τι το εβαλαν απο τωρα στο παιχνιδι?
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ο κανόνας λέει ότι έχουν σκοπό να το κάνουν όπως στην Ευρώπη (δηλαδή να μην υπάρχει το θέμα του νοητού κυλίνδρου) και προς το παρόν εφαρμόζεται μόνο στην D-League και όχι στο ΝΒΑ. Άρα σωστά δουλεύει στο 2k11, θα πρέπει να εξακολουθεί να σφυρίζεται goaltending όταν η μπάλα είναι εντός του νοητού κυλίνδρου. Από την άλλη βέβαια είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και bug σε κάποιες περιπτώσεις και να έχουμε goaltending μετά από αναπήδηση, με την μπάλα να είναι είτε εκτός του κυλίνδρου, είτε χαμηλότερα από αυτόν! Πχ. σε σουτ που ίσα ίσα φτάνει στο καλάθι, με την μπάλα έχει χτυπήσει περίεργα στο στεφάνι και να είναι χαμηλότερα από αυτό, υπάρχει περίπτωση να την ακουμπήσει κάποιος και να σφυριχτεί παράβαση. Αυτό σίγουρα γινόταν στο 2k9 και ενδεχομένως και πέρσι.
morgoth666 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Α, ωπα δεν το διαβασα σωστα, δικιο εχεις, αρα οντως τις περισσοτερες φορες δεν ειναι bug, δεν ηξερα την διαφορα στους κανονισμους σε αυτον τον τομεα και πηδαγα σαν Ευρωπαιος ψηλος για ριμπαουντ, θενκς για την διευκρινηση
AnatoliGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια πως κανω Backdoor Alley oop πασα οπως στο 2κ2010?
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχει αλλάξει το control. Πάλι κρατάς πατημένο το L2/LΤ/Clutch αλλά αντί για πάσα πατάς το fake pass (Β στο 360, κύκλο στο PS3).
speedy23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον πηρα χθες την κουπα με Σελτικς και με το που ξεκιναω τα offseason tasks βλεπω πανω πανω να λεει κατι White House.Τι ειναι αυτο αναρωτιεμαι και λεει visit to White House?Παταω ναι και βλεπω video με επισκεψη της ομαδας στον Ομπαμα.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.Οτι να'ναι,πολυ γελιο παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα